Горан wrote:Jel ovo legalno
Prvi put sam video u zivotu da se penal ne izvede vec da se doda saigracu pre suta na gol
Горан wrote:Jel ovo legalno
- Igrač koji izvodi penal dužan je da uputi loptu unapred.
- Nema pravo da je dodirne dva puta uzastopno, dok je ne dodirne neki drugi igrač.
- Lopta je vraćena u igru u trenutku izvođenja, pod uslovom da je pokrenuta unapred i nema prepreke da drugi igrač igra njom.
mudrovsukilo wrote:
ima raznih al ovaj holden najludji
Angus Young wrote:Izbacite taj penal kad se pojavi na netu da vidim
On je definitivno toliko zaljubljen u sebe da ne preza ni od uvreda na račun svojih saigrača! Kristijano Ronaldo šokirao javnost u Španiji izjavom posle poraza u derbiju od Atletika (0:1) u kojoj se poneo krajnje neprofesionalno i nekolegijalno.
''Da su svi dobri kao ja, verovatno bismo bili šampioni, ovako... Kada ekipa ne igra u najboljem sastavu teško je pobeđivati. Ne želim da nekoga uvredim, međutim, ja volim da igram sa Benzemom, Bejlom, Marselom, iako je na primer Danilo bio odličan danas. Ne kažem da Hese ili Kovačić nisu dobri, ali"...
On se onda osvrnuo na sopstveni učinak...
''Svake godine ista priča, novine pišu da nisam na nivou, a moji golovi pokazuju drugačije. Statistika je tu i ona nikada ne laže'', zaključio je nadmeno Ronaldo.
Return to Svetski i evropski fudbal
Users browsing this forum: Cinciripini, Nikola, Sezione and 0 guests