Dovla933 wrote:Isti dvojac i kod mene...
Zna on fino, ali ga i sere brale, kako igrati bez veselog ovo kolo, jednog i po centra imao fener protiv lose unutrasnje linije lokomotive..
Cirbes me userava iz kola u kolo, vreme je za rastanak, ali kasno je, i top 10 mi bezi 20 poena..
Ma lako za top 10, tu se nekoliko igraca koliko vidim raspada... Ovi Turci su se svi raspali otkad su brojke Feneru krenule dole i jos ce da padaju...
Vesely je iskakao non stop na Delaney-ja, zato i nije postojao u napadu, to je moj ozbiljan previd... Govorili su Turci da ce tako biti, a ja sam ocekivao bar 15 skokova da napravi...
Problem je sto se ovih 60 bodova tesko moze nadoknaditi, mada znam iz sopstvenog iskustva, nista gore ne moze da ti se desi nego da budes na prvom mestu nekih 7-8 kola pred kraj, tad se dosta stegnes, krene ziherasenje, iza tebe ljudi rizikuju, opusteniji su...
Najbolje igram kad nekog jurim, cim pocnem previse da razmisljam sve ode u kurac...
Pred ovo kolo sam imao u vidu Satoranskog i Printezisa i odlucim se za ziherasenje, jebiga, to nikom dobro nije donelo...