Hvala, Hez! :)
Meni je Buddy nerealan - prangija, ulaz, kretnja, sve radi dobro - ali i malo sebičan. Jbt, koliko god da si dobar, moraš mnogo puta šutnuti da bi dao 40p.

Valentine, sve je rečeno, a Trimble je isto simpatičan, mada se baš raspao na poslednjem meču. E, sad, Dunn jeste nezaustavljiv, iznudi dosta faulova, lep eurostep, promena brzine, ali nešto mi se kod njega ne sviđa (možda loši % šuta

). Da će biti visoko kotiran, svakako hoće. I on se spominje kada je MN u pitanju, ali onda bi verovatno trejdovali Rubia.
Paige je i meni gotiva, ali tek nakon onog govora koji je održao. To je bilo skroz kul. A Wiltjer bi mogao biti jako dobar EL igrač.
Inače, meni se više sviđa Rabb nego Brown sa Cala. Jako mi je čudno koliko se nisko kotiraju Allen sa Dukea i Ulis (uprkos njegovoj visini, lik nije realan kako igra, ono je sjajno, mnogo je lud

). Razočaranja? Labissiere, Diallo. A i dalje mi je nejasno kako se Bender na skoro svakom mocku vrti oko 3. mesta. Iako će se to izmenjati x puta u narednih mesec dana.
Koga očekuješ na F4 na MM?
@Boki
I ja sam mislio isto dok nisam pogledao koliko je zaista visok. Verovali ili ne, visok je koliko i Teodosić, 196, a igra SG i SF. Mislim, igra on i PG, ali ne sa te pozicije.

Šta znam, meni je igrač koji ume da pogodi, ume da doda, a ponekad i proda fintu, nešto što može svaki tim iskoristiti. Svaki trener, not so much. Deluje mi kao jako, jako pametan igrač i ne sumnjam da bi umeo korigovati tu odbranu kada bi se našao u društvu velikih momaka. :)
Neki tvoj favorit na ovom draftu?