Board index Sportske zanimacije Fantasy igre

Euroleague (www.euroleague.net)

Re: Euroleague fantasy

Postby nolinjo » 05 Nov 2011, 01:47

mali_buda wrote:
nolinjo wrote:BRAT kalates 17 ...opet sam solidno izgurao ...153 za totalnog amatera nije lose :biggrin:

Svaka cast, za pocetnika odlican rezultat. Ja ne znam da li cu do 120 dogurati.

nadam se da nisi pomislio daa sam na 153 poziciji :nargile:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Choda » 05 Nov 2011, 05:17

nolinjo bezis mi za neku sicu :girlcry: ovo kolo 183 i to 9 igraca mi je imalo bonus, jos samo 2-3 izmene i napadam prvo mesto :nargile:
What do you mean, "I don't believe in God"?
I talk to him everyday.
Choda

Postby nolinjo » 05 Nov 2011, 09:33

Image
nemojte zezati da sam ja 3 ..i to sa minimalnim zaostatkom u odnosu na brata air-a :odlep:
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby nolinjo » 05 Nov 2011, 09:34

Choda wrote:nolinjo bezis mi za neku sicu :girlcry: ovo kolo 183 i to 9 igraca mi je imalo bonus, jos samo 2-3 izmene i napadam prvo mesto :nargile:

ja vidjok ti prvi sa 20 boda vise od mene :laugh: al u ovom kolu :tambura:

Image :angel2:
Last edited by nolinjo on 05 Nov 2011, 09:37, edited 1 time in total.
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby bekrinjo » 05 Nov 2011, 09:37

nolinjo wrote:Image
nemojte zezati da sam ja 3 ..i to sa minimalnim zaostatkom u odnosu na brata air-a :odlep:

Ovo je poredak samo za ovo kolo,idi na Overall da vidis generalan plasman
bekrinjo

Postby nolinjo » 05 Nov 2011, 09:39

evo upravo sam se editovao ....video i nisam mogao da poverujem :D ...
evo jedan savet ubacite debeljana rejesa ...konstantan je do sada ,drzim ga od pocetka,ima da nas napuca ,preko luceta ili macvana dace bar 20 (ladno sam u prvi mah napisao djekica :krsti: )
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby nolinjo » 05 Nov 2011, 10:50

uzeo sam sad da napravim izmene --
izmena 1

shved - ty lawson ...41.33 cena ,premala ,jednostavno sam ga morao kupiti ..-i jos igraju sa brose basketom (a moguce da ce i loka da ze zavrsi=lawson moze da nabije 20 poena )

izmena 2
simon-drew nicolas cena samo 35.62 ,i da usere nece mnogo ...iako je imao -3 ,19 ,-2 ...nije igrac za fantazi ...al ja ocu da pokusam sa njim ,ima minutazu 30 po tekmi ,ima 10 poena samo se nadam da ce biti malo precizniji ...i jos igra sa Spiro-om

izmena 3
milosavljevic -mccarty (uniks) cena 44.22 ,za tu cenu dobies igraca koji moze da ukrade loptu 2 po mecu,da ufati loptu 3 po mecu ...da da 10 poena i da bude bitan faktor na terenu =kao sto je bio sa barselonom ---- i jos igraju sa prokomom

i imam kusura 21.72
ako nesto promenim javljam al ovo mi je za sad
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby AirBall » 07 Nov 2011, 15:34

Muke za mene pred ovo kolo... Odavno nisam imao ovakve dileme sta da radim... Ogroman problem mi prave dva pleja koja imam u prvom timu Aaron Jackson i Shved koje zelim da zamenim, ali onda mi ne ostaje dovoljno za ostale zamene...

Jebiga, treba sad preseci Gordijev cvor...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby nolinjo » 07 Nov 2011, 20:02

ja izbacio sveda ti izbaci ovog drugog :P
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby AirBall » 07 Nov 2011, 20:05

nolinjo wrote:ja izbacio sveda ti izbaci ovog drugog :P

Ma izbacicu obojicu, ali onda zavisim od Krune SImona i njegove milosti... :P
AirBall

Postby nolinjo » 07 Nov 2011, 22:59

AirBall wrote:
nolinjo wrote:ja izbacio sveda ti izbaci ovog drugog :P

Ma izbacicu obojicu, ali onda zavisim od Krune SImona i njegove milosti... :P

simon - u najavi :biggrin:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby nolinjo » 09 Nov 2011, 15:07

doneo sam konacnu odluku pokusavam da napadnem bolju poziciju od trenutno prve :D

prva dva ostavljam

ty lawson must win situacija

drew nicolas takodje must win situacija -----pandan zvezdinom morisonu -jednu u minus jednu u plus 20 :)
(ostavljam milosavljevica -jeeftiniji je od krune a i malo bolji -i ostavljam ga zbog boljeg suta za 3 33% dok kruno ima ocajnih 20% )

i pokusacu sa centrom prokoma litvancem motieljaunasom ...dobar suter za3 poena od unikosvih ,savrasenko ne izlazi van 4 metra a debeljan ne izlazi van 3 metra ,jeste da se uzdam u sut za tri al ebem li ga litvanac je to moze da proradi bio dobar ranie u benetonu i sad je solidan 10 poena 5 skokova druga napadacka solucija u prokomu jos je Gee otisao koji je mnogo divljao ,mislim da ce jos vise da poraste broj lopti na litvosa ..a ima 30 ak minuta minimuma

izbacio sam rejesa (mogao bi nikola da ga natera ne neke faulove ,a ako bude bio opet dobar vraticu ga -mislim da ce te bodove da mi nakupi neko od ostale 3ce )

uz to imam steka 52.47

a napadam mesto medju 1500 ...sad sam 1700 *(napadam al se stekam maksimalno ) ko reskira taj dobija :D
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby AirBall » 09 Nov 2011, 15:37

Motiejunas je cetvorka... Igrace protiv Wilkinsona i Veremeenka...

Po meni bi Valters mogao da bude dobar pick, jer Rowland je povredjen i moze da igra samo par minuta i to ukoliko ih situacija na terenu pritera na tako nesto... Vrlo verovatno i Fitch propusta utakmicu za Unicaju...

Capin za 22 unita je odlican izbor za jeftinije timove, jer se Woodside razboleo i nece moci da igra full time...

Slazem se za Lawsona, must win za Zalgiris, uz to plejmejkeri su najlosiji deo Brose Basketsa...

Simona nisam izbacio ne zbog neke spektakularne partije, nego sto nemam kako da ga zamenim, jer njegovo izbacivanje bi mi srusilo koncepciju...
AirBall

Postby nolinjo » 09 Nov 2011, 15:55

ebem li ga ...da ga menjam ili mislis moze li doneti nesto korisno ? ...

jos ga i ovi vode kao centra ...a jos gee je bio na 4 cini mi se tako da na isto dodje ...
Last edited by nolinjo on 09 Nov 2011, 16:01, edited 1 time in total.
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Choda » 09 Nov 2011, 15:55

Ubacio sam Peru Antica umesto Lucica, nije se imalo vise para, nadam se da Pera nece biti preterano raspolozen da sutira trojke vec samo da skace i daje poene iz reketa :biggrin:
What do you mean, "I don't believe in God"?
I talk to him everyday.
Choda

PreviousNext

Return to Fantasy igre