Bila je logika kod snsOVACA - puno je strelaca, ako su prosli put uzeli 2 medalje, sad ce ih biti sigurno 3-4 itd.
Po ko zna koji put demantovani smo da nismo bogom dani ni za jedan sport i da nam za svaku medalju pored kvaliteta treba jos neki faktori da se poklope. Najbolje smo to osetili u slucaju Novaka u singlu.
Pritisak raste iz dana u dan. Veceras gledam kosarku i dok nasi sutiraju bacanja, ja nemam samopouzdanja da ce Bogdan da da oba. Sta vise, osecam pritisak dok ih izvodi.
Vaterpolisti ako ne dobiju Brazil sa minimum 2 gola razlike, pocecu i u njih da sumnjam.
Strelaca je sve manje u opticaju, a verujem da ce njima biti jos teze nego sto je bilo do sada.
Kosarkasi nisu kalkulisali, pobeda bi valjala u svakom slucaju zbog samopouzdanja. Predaleko su SAD i 1/2f i ubedjen sam da nisu ni razmisljali o kombinacijama.
Odbojkasicama cini mi se malo nedostaje da se skroz otkace i da pocnu ludacki da igraju, no nije nemoguce i da budu 4. u grupi i da lagano puknu u 1/4f.
Kosarkasicama se ljulja tlo pod nogama. Blizu su sudbine odbojkas(ic)a koji su u London takodje dosli ka EP prvaci, a na OI ne lice na sebe. I kosarkasi i kosarkasice lose igraju, fizicki su inferiorni i imaju vrlo malo sigurnih opcija u napadu. Nisam optimista.
P.S. Zamolio bih da neko veceras nakon vaterpola (ili ujutro) ukrako napise sta i kako u vezi nasih kolektiva. Sta ce biti u grupi (par kombinacija), sta bi bilo najbolje u vezi ukrstanja i slicno.