Board index Olimpijske Igre Rio 2016

Kosarka RIO 2016- Zenski turnir

Re: Kosarka RIO 2016- Zenski turnir

Postby AirBall » 14 Aug 2016, 21:37

Secam se Suzi Batkovic, cerka hrvatskih iseljenika, izgleda kao ova dole sto radi u pekari kod mene...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby tremi08 » 14 Aug 2016, 21:37

AirBall wrote:Secam se Suzi Batkovic, cerka hrvatskih iseljenika, izgleda kao ova dole sto radi u pekari kod mene...

Razbila nas je pre dve godine na nekim prijateljskim tako nesto,po 20p davala :D da su bez Tejlor koja se predomisljala lagano bi ih dobili.
tremi08

Postby Admiral » 14 Aug 2016, 21:39

tremi08 wrote:
AirBall wrote:Da su nase uspele da sacuvaju vodjstvo protiv Kanade igrale bi u 1/4 finalu protiv Japana i imale realne sanse za prolaz dalje...

Protiv Australije max 10%

Japanke su bas nezgodne,sve su namucile a i njihova igra nam ne odgovara jer su brze od nas. Dobile su Francusku danas laagano.Protiv AUS mora extra brzo i mora luda odbrana,nadam se da je Marina to krila do prekosutra.

Bas naprotiv... protiv Japanki bi bili favoriti.... Nacin na koji igraju nam potpuno odgovara.
Nama ne odgovara "klaj klaj" i pozicioni napad. Nemamo problem kada neko jurca kao Japanke.
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby AirBall » 14 Aug 2016, 21:39

Pa naravno da nas je razbila kad se Raza penzionisala, video bih je pre 25 godina :D

Legendarna anegdota sa time out-a reprezentacije...

Dolazi Raza kod Mikija Vukovica i zali se da joj publika skandira ''Razo ti si musko''

A Miki njoj na to kaze, ma igraj Razo boli te kurac...

A ona u plac...
AirBall

Postby tremi08 » 14 Aug 2016, 21:41

theAdmiral wrote:
tremi08 wrote:Da su nase uspele da sacuvaju vodjstvo protiv Kanade igrale bi u 1/4 finalu protiv Japana i imale realne sanse za prolaz dalje...

Japanke su bas nezgodne,sve su namucile a i njihova igra nam ne odgovara jer su brze od nas. Dobile su Francusku danas laagano.Protiv AUS mora extra brzo i mora luda odbrana,nadam se da je Marina to krila do prekosutra.

Bas naprotiv... protiv Japanki bi bili favoriti.... Nacin na koji igraju nam potpuno odgovara.
Nama ne odgovara "klaj klaj" i pozicioni napad. Nemamo problem kada neko jurca kao Japanke.

To ranije, Sonja ne moze puno da trci sto se i vidi na ovim mecevima a Jelena je prilicno spora,ostale 3 su dosta brze.Nije Marina menjala igru,da je malo forsirala centre to bi nam se vratilo pozitivno. Ili igrati extra brzo zbog te visoke ili igrati na Milovanovic na brzinu protiv te 5ice.Svakako je Japan laksi i tu bi bilo 70-30%,protiv Aus je 15-85%
tremi08

Postby Admiral » 14 Aug 2016, 21:42

AirBall wrote:Pa naravno da nas je razbila kad se Raza penzionisala, video bih je pre 25 godina :D

Dolazi Raza kod Mikija Vukovica i zali se da joj publika skandira ''Razo ti si musko''

A ona u plac...

:laugh:

Lepo si napisao Legendarna... ja tada nisam ni bio rodjen, a i dan danas ko god pomene zensku kosarku, ima istu anegdotu :biggrin:
Admiral

Postby neza » 14 Aug 2016, 21:45

kukala mi majka a ja se jos secam Raze... :crybaby:
neza

Postby Admiral » 14 Aug 2016, 21:49

@Tremi

Ne slazem se.

Sta cemo da radimo ako ne trcimo? Da igramo pozicionu kosarku? Mi Senegalu ne mozemo da damo gol kada udjemo u poziciju.
Posto vidim da se razumes, poznato ti je da Marina insistira da trcimo, da se igra sto manje u poziciji. I u Partizanu, i u FRA i u reprezentaciji.... I na Ep i sada, cim nas protivnik uspori problem.

Uzmi samo kao reper prvo kolo protiv Spankinja...
Cim nas uvedu u pozicionu igru, mucimo se za svaki sut. Mi izmislimo neke poene na individualni kvalitet, ali to nije dovoljno.
Cim ubrzamo, mi dodjemo do prednosti.

Procitani smo, ova ekipa se teko prilagodjava protivniku.
Admiral

Postby tremi08 » 14 Aug 2016, 21:52

theAdmiral wrote:@Tremi

Ne slazem se.

Sta cemo da radimo ako ne trcimo? Da igramo pozicionu kosarku? Mi Senegalu ne mozemo da damo gol kada udjemo u poziciju.
Posto vidim da se razumes, poznato ti je da Marina insistira da trcimo, da se igra sto manje u poziciji. I na Ep i sada, cim nas protivnik uspori problem.

Uzmi samo kao reper prvo kolo protiv Spankinja...
Cim nas uvedu u pozicionu igru, mucimo se za svaki sut. Mi izmislimo neke poene na individualni kvalitet, ali to nije dovoljno.
Cim ubrzamo, mi dodjemo do prednosti.

Procitani smo, ova ekipa se teko prilagodjava protivniku.

Slazem se da protiv AUS jedino mozemo trcanjem da ih dobijemo,ali su Japanke npr brze od nas i to bi bilo zeznuto iako bi ih dobili vrv ali jbg same su krive za ovo. Sta mislis ti kako ce Marina da postavi igru za QF?

Nase sanse su: Sonja 1-1 valjda protiv Tejlor otpada jer je Tejlor dobra u odbrani, dakle Jelena(Page) protiv Kambejdz prodorom(tu nam je bas bas velika sansa), Ana 1-1 prodor i trojke Cadjo. To su nam otprilike jedine sanse,jedino da se Sonja spusti na 4 gde bi vec imala velike sanse ali bi u skoku bas bas skripalo.
tremi08

Postby Čekicari » 14 Aug 2016, 21:59

Tu gde kazes da je sansa je i ogroman problem...Kembridz ce izgledati na terenu kao O Neal
Djordje Pantic najbolji golman FKP u istoriji!!!!
Čekicari

Postby AirBall » 14 Aug 2016, 22:00

Čekicari wrote:Gu gde kazes da je sansa je i ogroman problem...Kembridz ce izgledati na terenu kao O Neal

Nju jedino Milica moze da zaustavi...

Da joj izmesi telo k'o sto inace zna, da ova izgubi kontrolu, krene da je udari i dobije iskljucujucu gresku...

Ukoliko voli zenske dodire onda smo najebali...
AirBall

Postby tremi08 » 14 Aug 2016, 22:00

Sva sreca te su Pejdz i Jelena u dobroj formi i valjda ce koristiti prednost brzine u odnosu na Kembridz,svakako ce nas napuniti ona u napadu bar 25p i 10sk.To nam je cini mi se jedina sansa i Anin prodor
tremi08

Postby grobar_Zvornik » 14 Aug 2016, 22:13

AirBall wrote:Pa naravno da nas je razbila kad se Raza penzionisala, video bih je pre 25 godina :D

A ona u plac...

:laugh: :blue:
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Admiral » 14 Aug 2016, 22:13

Jedina nam je sansa da trcimo sa njima. Ali sto se kaze da trcimo pametno, da ne divljamo. Sa ovakvom odbranom, ni to nam ne bi bilo dovoljno. Ako udjemo u pozicionu kosarku, i onih Airovih 10% je previse.

Dobro je sto Elizabet Cambridge ne moze dugo da igra u kontinuitetu zbog gabarita. Inace je bas bas dominantna. Zao mi sto npr Tijana Ajdukovic nije u ekipi... mozda bi ona bila od koristi.
Dok je ona u igri moramo da trcimo kao navijeni.
Ili sa Sarom Krnjic da je branimo, ili sa Pejdzic pa da ide neko udvajanje ( mislim da je ova opcija realnija).

Erin Philips za sada nista nije pogodila na turniru, a brutalan je suter. Ne smemo da pravimo greske kao protiv Senegala, pa da igrac sa loptom ima 4 metra prostora, ili ne daj Boze sa nje da ide pomoc na Cambridge.
O Penny Taylor necu ni da pisem... sve sto zna pokaze na terenu. Jedino sto je mozda neka nada je stanje njenih kolena koja je 4 puta opeisala, pa da joj ovaj ritam ne odgovara previse.
Admiral

Postby tremi08 » 14 Aug 2016, 22:15

Kakvi smo baksuzi Philips ce se razigrati protiv nas. Moramo odbranu max da pojacamo.U sustini ako zaustavimo jednu od ove dve na manje od 5 poena dobicemo mec
tremi08

PreviousNext

Return to Rio 2016