Board index Tenis Teniseri i teniserke

Ana Ivanovic

Re: Ana Ivanovic

Postby alcesta » 06 Nov 2011, 14:46

Srećan rođendan, Ana! Bolji poklon nije sebi mogla da priušti. :)

Inače ona jednostavno ne ume da stoji za poziranje, ovo je još i dobro u odnosu na slike sa štiklama :D
Prelepa je u ovoj nošnji, ali sad se još bolje vidi koliko je smršala u odnosu na prošlu godinu.
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Gama » 06 Nov 2011, 23:51

Gama

Postby Gama » 07 Nov 2011, 00:47

Ivanovic believes she can return to No. 1
After winning the Commonwealth Bank of Champions in Bali for the second consecutive year, Ana Ivanovic tells reporters she can reach No. 1 again. The 24-year-old Ivanovic is projected to rise to around No. 22 when the rankings are released on Monday. "I believe so, " Ivanovic said when asked if she could return to No. 1. "My new team can help me to get there.” Ivanovic was last No. 1 in June 2008, right after she won her sole Grand Slam at Roland Garros.

The Serbian hired former LTA coach Nigel Sears after Wimbledon and also rehired her former physical trainer, Scott Byrnes.

"It will be difficult [for Ivanovic to be No. 1], but she has the technique, physique and mentality. Why not?" said Anabel Medina Garrigues, whom Ivanovic beat 6-3, 6-0 in the Bali final.

Mozda i treba da ima takav stav, da veruje, da ima cilj i motiv, pa sta bude bude.
Gama

Postby Gama » 07 Nov 2011, 00:57

Aha, ipak je prvi cilj top 10. Godinu zavrsava na 22. mestu.
“I think next year is going to be big, and I really want to sort of play tournaments that I’m ready for and really go and take my chances because you know I think especially the first half of the year I have nothing to defend and I can take my opportunities and hopefully keep the level and break the top 10,” said Ivanovic. “That would be the first step, first goal, and then take it from there.”

O mecu
“I feel great. Very unexpected, actually,” said Ivanovic. “I think I played an impeccable match today. Really I didn’t do much wrong.”

Medina-Garigues praised her opponent’s poise in the final.

“In the middle of the second set I started thinking a little because I saw her, she didn’t feel, I didn’t feel that she felt the pressure, and she was playing very good, solid, no mistakes, hitting very hard the ball, serving good, so I think she was the player who had to win the match,” Medina-Garigues said.

http://www.tennis.com/articles/templates/news.aspx?articleid=15047&zoneid=4
Gama

Postby Liv » 07 Nov 2011, 01:20

Kakav je WTA i ja bih verovala :manikir:
Dobro je da ima cilj, cini mi se da se napokon ove godine spustila na zemlju i shvatila gde je.
Liv

Postby Gama » 07 Nov 2011, 18:31

Ana reflects on Bali victory
Ana je bila oduševljena načinom na koji je završila sezonu, osvojivši Commonwealth Bank Tournament of Champions na Baliju bez izgubljenog seta. Juče je u finalu na svoj 24. rođendan trijumfovala nad Anabel Medinom Garrigues.

Ana je rekla: "Volim ovaj turnir. Imala sam odlične uspomene na prošlu godinu kada sam osvojila turnir, a sada sam se ponovo zaljubila u ovo mesto. Jako je lepo igrati ovde i takmičiti se. Imaju prelepe spa centre, za koje nikada ne uspem da pronađem vreme, ali ovde jednostavno morate da ih koristite. Prizivaju vas da se opustite.

"Bila sam odlučna u nameri da sezonu ne završim bez osvojenog turnira, pogotovo zato što imam osećaj da dobro napredujem sa svojim novim timom," dodala je Ana, koja je zaposlila Nigel Searsa i Scott Byrnesa za svog trenera i kondicionog trenera u julu mesecu.

Iako je lako stigla do titule, izgubivši samo 15 gemova u šest odigranih setova, Ana je otkrila da je brinula zbog nekoliko malih povreda: pre turnira su počela da je muče leđa, u prvom meču je povredila stopalo, a potom joj se vratila povreda ramena tokom polufinala.

"Rame me je uplašilo," rekla je. "[U subotu] je počelo da me boli. Posle meča sam podelila nekoliko autograma, i jedva sam se potpisivala. Trudila sam se da skratim poene i da serviram slabije, i dobro je prošlo. Jako sam ponosna na sebe kako sam igrala i kako sam se držala."

Ana će pre početka naredne sezone, kasnije ovog meseca, otići na zasluženi odmor.

Posted on Nov 7th 2011

Image
Gama

Postby Gama » 08 Nov 2011, 18:35

Image
Sa Rolex vebsajta
Gama

Postby Gama » 09 Nov 2011, 12:39

http://www.facebook.com/anaivanovic
Ana Ivanovic
I'm excited about using my new Yonex racket during the off-season, and in tournaments next year. It gives me more acceleration and more spin, and the sweet spot is bigger, so I think it can help improve my game.

Image
Gama

Postby georgina » 09 Nov 2011, 12:58

rolexovi stilisti su klasa za sebe. ana najbolje izgleda na njihovim plakatima.
zapravo, kompletan plakat je dizajnerski vrh.
georgina

Postby Starsica » 09 Nov 2011, 13:02

To bas ja htedoh reci. Koliko prirodno izgleda, i mnogo je vise volim takvu nego da je gledam nakindjurenu kao novogodisnju jelku na Devicanskim ostrvima.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby Liv » 09 Nov 2011, 13:12

Meni izgleda kao screenshot sa sajta,text odsecen dole levo izgleda kao meni. A ona izgleda bas lepo, prirodno i opusteno.
Liv

Postby georgina » 09 Nov 2011, 13:30

Liv wrote:Meni izgleda kao screenshot sa sajta ...

to da, ali je u celokupnoj slici nebitno.
boje, odnos tamnog i svetlog, punog i praznog. čista likovnost. vidi se da za rolex rade vrhunski profesionalci, ništa tu nije slučajno.
georgina

Postby Liv » 09 Nov 2011, 13:41

Meni je to potpuno standardan layout, cak i dosadan, vidjen x puta. Zapravo, vrlo 'safe'. Ovde pricam o tipografiji i organizaciji, fotografija je odlicna ali nema veze sa dizajnerom mnogo.
Liv

Postby Altair » 09 Nov 2011, 14:18

jeste standardan layout, ali je jako efeketan i classy, upravo ono sto rolex i zeli da ostavi kao utisak. nikad oni nisu birali neku avangardu i eksperimentisanje kad su kampanje u pitanju.
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby Gama » 11 Nov 2011, 22:50

Anin ceo mec iz 2005 protiv Enan. Tada je bila 37., buckastija :biggrin: , nosila Nike...
Izgubila je taj mec sa 6-4 7-5 (Enan tada 22. teniserka)

Gama

PreviousNext

Return to Teniseri i teniserke