Board index Olimpijske Igre Rio 2016

Kosarka RIO 2016- Zenski turnir

Re: Kosarka RIO 2016- Zenski turnir

Postby tremi08 » 18 Aug 2016, 22:32

Posebno mi je zao sto je Sonja povredjena,da je fit tesko da bi bila ovako losa iako je opet dala 10+ poena. Nase su promasile dosta zicera,sudjenje je bilo sramno ali ocekivano ipak su to Spanci. Nadam se da ce oporaviti Sonju za subotu. 29 faulova je svirano nama,Spankinjama samo 20,29-12 slobodna,katastrofa.Da smo imale samo jednu raspolozenu igracicu da ubaci vise od 16 poena pobedili bi.

Francuskinje ce nas ubiti skokom a i ocekujem opet sudjenje na njihovu vodenicu. Nase moraju da se odmore i bice bas gust mec,nadam se da ce Francuskinje igrati egal sa SAD da bi bile umorne. Milica je ceo turnir odigrala ocajno i povedena je samo zbog stare slave zato je uostalom vise vremena na pleju igrala Radocaj. Ne znam zasto nase vise ne sutiraju za 3 poena,imale su dobre procente. Kod Francuskinja su sve igrale poslednji mec tako da ce biti sve fit.

Necu biti posebno razocaran ako ne uzmemo bronzu jer je PF bio veliki uspeh,ali se nadam da ce nase pre svega zeljom i energijom dobiti taj mec. Ako ne,za 4 godina uz Marinu ako ostane bicemo u finalu. Zao mi je sto Jelena i Ana danas
nisu povukle malo,bile su prilicno iscrpljene a i odbrana nije mogla da se igra kad je svaki kontakt bio faul.

Inace,Amerikanke su ostale do kraja turnira vrv bez kapitena Sue Bird(36g) i sada imaju samo 3 igracice na kecu i dvojci.
tremi08

Postby tremi08 » 18 Aug 2016, 22:40

Zaista se nadam da ce neka Amerikanka izudarati ovu Nikols,kakva ku*ka raspala,skrivena udaranja,foliranje faula,uzas.
tremi08

Postby Nikola » 18 Aug 2016, 22:57

I ja sam se nadao finalu, iskreno sam mislio da mogu. Na poluvremenu sam se nadao ce se konsolidovati, ali cim je pocela treca video sam da je mrka kapa. Mozda i najlosiji mec ove generacije
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Гроф Тинторето » 18 Aug 2016, 22:59

Ciganke i Amerikanke u finalu. Kad bi mogle obe reprezentacije da izgube
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby tremi08 » 18 Aug 2016, 23:00

Nikola wrote:I ja sam se nadao finalu, iskreno sam mislio da mogu. Na poluvremenu sam se nadao ce se konsolidovati, ali cim je pocela treca video sam da je mrka kapa. Mozda i najlosiji mec ove generacije

Nije to bilo do lose taktike,jednostavno bez energije, nisu imale snage za odbranu,masile zicere uzasno mnogo. Bukvalno su igrale bez snage dok su Spankinje bile samo malo bolje,isto su odigrale uzasan mec ali su imale i malu pomoc sudija. Valjda ce se odmoriti ova dva dana pa da napadnu bronzu. Marini jedino danas zameram sto nije pokusala sa Crvendakic i Stankovic makar da sredi skok jer su one bile odmorne.Bronza bi bila idealna ali ne brinem za buducnost nase kosarke,one koje treba da brinu su Francuskinje i Spankinje,tek o Turkinjama i Belorusiji da ne pricam,sledi im raspad.

Uostalom nama Spanija ne lezi i ko zna kad cemo ih dobiti jer ne zasnivaju igru na visokim igracicama vec na Torrens koja je trojka.Videcemo kakva ce biti Spanija sled.godine bez Palau koja im je prvi plej i ima 37g.,inace igraju turnir bez drugog centra jer im Ndur igra po 35 min a menja je 4ka Nikols.
tremi08

Postby Statista » 18 Aug 2016, 23:16

Francuskinje odlične

teško ćemo do bronze, večeras je bila prilika za medalju
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby tremi08 » 18 Aug 2016, 23:19

Statista wrote:Francuskinje odlične

teško ćemo do bronze, večeras je bila prilika za medalju

Da da, sanse su nam vrlo male. Jesu Francuskinje bez Dumerk i Cacuang ali su dobile Miyem,Epupu sa vise minuta i dosta dobrom igrom,Kambu i Ayayi koje su dobre u skoku. Jedino da se veceras Francuskinje mnogo umore.

Jedina sansa nam je da pritisnemo plejeve koji su prilicno losi,Epupa je jos neiskusna dok je Boudera nivo Radocaj.
tremi08

Postby tremi08 » 18 Aug 2016, 23:40

Francuskinje savrsene danas,nadam se da ce se dosta umoriti za prekosutra
tremi08

Postby tremi08 » 19 Aug 2016, 00:34

Amerikankama ne moze niko nista,bas me zanima kako ce to izgledati bez Taurasi,Bird,Kacings,Whalen bukvalno kompletne pozicije 1 i 2.
tremi08

Postby Houdini » 19 Aug 2016, 08:06

Uf uf uf.. Očekivao sam finale of košarkašica i neverovatno mi je da ovako loše odigramo meč u nokaut fazi. Do sada je to kod Marine uvek bilo na najvišem nivou.

Nešto je falilo, umor, povreda Sonje, ali sta da se radi. Da se pobijemo za bronzu i napravimo veliki uspeh.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Admiral » 19 Aug 2016, 10:41

Dylam Dop wrote:Upravo saznadoh na jednom mjestu da ova nasa selekcija trenutno uopste nema kondicionog trenera u svom stabu. :huh: Mozda to objasnjava svu onu igru bez energije, brzine i snage..

Ne treba njima kondicioni trener, imaju Maruinu. Kod nje je svaki trening kao kondicioni. Jednostavno, takav joj je nacin rada.

Zato, svi koji su pisali o losoj organizaciji napada, naviknite se, jednostavno kako treniramo, tako i igramo.
Bez puno taktiziranja. Pozicioni napad se svodi na igru 1 na 1 i to je u sustini sve. Pisao sam ranije da nam je to problem.

Nije problem ni umor, ni bilo sta drugo, Spanija nas poznaje, zna kako sa nama, uvede nas u njihov ritam i biju nas na svakom prvenstvu.
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby tremi08 » 19 Aug 2016, 13:38

Marina vec posle Rija treba da promeni nacin igre i uvede igru sa centrom jer ranije nije bilo kvalitetnog centra a sada dobijamo Draganu iz koje se vidi veliki potencijal,sut spolja,osecaj za asistenciju,zicere ne promasuje cesto,kad bi to uradili onda bi smanjili pritisak na Sonju i Anu.
tremi08

Postby grobar_Zvornik » 19 Aug 2016, 14:04

Наравно да је направљен озбиљан резултат, чак и ако се не узме медаља. Али, то не умањује чињеницу да је актуелни европски шампион јуче одиграо на аматерском нивоу. Просто трансфер непријатности какве смо све зицере фулали. Па онај Јовановићкин спада у ред "није срећа погледала". Да смо онако играли против Аустралије одрале би нас 20 разлике.

Још ми није јасно зашто Соњу није одморила.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Admiral » 19 Aug 2016, 14:06

tremi08 wrote:Marina vec posle Rija treba da promeni nacin igre i uvede igru sa centrom jer ranije nije bilo kvalitetnog centra a sada dobijamo Draganu iz koje se vidi veliki potencijal,sut spolja,osecaj za asistenciju,zicere ne promasuje cesto,kad bi to uradili onda bi smanjili pritisak na Sonju i Anu.

Nista se tu nece promeniti, eventualno mini prilagodjavanja i nista vise od toga.

Jednostavno, sve ekipe u kojima je radila igraju i treniraju na indentican nacin. Krvnicki. Nas nacin igre je copy paste kako je Partizan igrao pod Marinom.

Da li je to dobar nacin ne znam, a da li je ispravan ocigledno jeste.
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby maksimilovan » 19 Aug 2016, 15:29

Bila bi velika steta da izgubimo od Francuske. Ko zna kada ce opet neka generacija sa ovih prostora imati sansu za osvajanje olimpijske medalje u zenskoj kosarci.

Protiv Francuske ima nade jer, ako smo sa onakvom igrom protiv Spanije izgubili "samo" 15 razlike, onda mozemo svakoga dobiti.Po vidjenoj igri i statistici je trebalo biti +40 za Spaniju.
maksimilovan

PreviousNext

Return to Rio 2016