Statista wrote:Houdini wrote:i jos jedna stvar.. moram da priznam da sam i ja bio malo nepoverljiv prema Saletovom spisku i skracivanju Lucica i Gagija.. medjutim za ovo sto treba reprezentaciji nema sumnje da je Simonovic bolje resenje..
neko ko moze da odigra u tih par minuta kvalitetnu odbranu, neko kome ne treba lopta u rukama, a moze da se racuna i nekad na ludilo da veze 2-3 trojke.. Simonovic je savrsen za tu ulogu..
sa druge strane i Bobi nam treba eventualno na poziciji Stimca, znaci da mase peskirom, odigra garbidz, i eventulno u nekim mecevima udje van garbidza da promeni ritam u odbrani.. za sve ostalo su u ovoj koncepciji bolji Raduljica i Jokic..
za ovu koncepciju nama fali Zagorac za sledece okupljanje i Bjelica da se vrati..
no pre svega, treba pokusati uzeti zlato..
3) I pre OI a i danas mislim da bi prakticno jedina funkcija Bobija u ovakvoj ekipi i postavci bila da se u periodima kad ne ide sut, kad nam uguse Tea i izguraju centre PROTIVNIK NATERA DA PROMENI POSTAVKU ODBRANE. Uvodjenjem Bobija odbrana bi dobila novu zanimaciju, morali bi da se skupljaju, udvajaju ga i samim tim bi smanjili pritisak na ostale igrace. Znaci spusti loptu Bobiju a svi ostali na trojku i cekaj povratni da se zavrti brzi protok lopte dok neko ne ispadne iz odbrane.
Zbog toga ga i treba pozvati,to je situacija kao na mecu npr. sa Litvanijom.
Neka sjedi na klupi i ceka sansu.Ali Bobi mora biti dio ekipe.Raduljica startni centar zbog koncpeta o kojem pises,a Bobi uskace po potrebi.Nema mjesta nezadovoljstvu, svi se bore za Srbiju.
Neka Bomban prodje jedne pripreme, planina 15 dana, bazicne pripreme.I onda saceka svoje minute.Bomban mora dati svoj doprinos barem 2 okupljanja i biti dio ekipe.