Board index Košarka Evropska košarka

Evroliga

Re: Evroliga sezona 2011/2012

Postby Niko123 » 23 Nov 2011, 17:02

Cska-Zalgiris na SK3 :facepalm:
Niko123

Postby AirBall » 23 Nov 2011, 21:39

Izgleda da se Kasun povredio i postoji verovatnoca da propusti utakmicu sutra...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Bodi Bond » 24 Nov 2011, 02:03

@Air
Nažalost, sutrašnji Zagreb vjerojatno neće biti kompletan. "Kasun je izvan treninga od Heliosa jer je ponovno osjetio skočni zglob koji ga je mučio i prošle sezone. Osim njega, sinoć je Heytvelt osjetio leđa koja su ga stisnula i nije se mogao pomaknuti. Vidjet ćemo kakvo će biti stanje večeras ali vrlo im je upitan nastup. Ali što je tu je, na više sile se ne možemo žaliti. Tko god bude na terenu treba dati sve od sebe", kazao je Vlado Androić.
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Postby G.Muresan » 24 Nov 2011, 10:05

Zna li neko hoce li Frilend i Rovland igrati za Kahu veceras? Negde sam cuo ili procitao da su kao povredjeni i da su pod znakom pitanja za mec protiv PAO?
G.Muresan

Postby Niko123 » 24 Nov 2011, 10:06

G.Muresan wrote:Zna li neko hoce li Frilend i Rovland igrati za Kahu veceras? Negde sam cuo ili procitao da su kao povredjeni i da su pod znakom pitanja za mec protiv PAO?

Unikaha igra sa Pao :laugh:
Niko123

Postby AirBall » 24 Nov 2011, 10:58

Freeland je istegao misic, ali je odradio trening juce i postoje izgledi da zaigra mada je pitanje koliku ce minutazu imati, dok je kod Rowlanda situacija nesto teza...
AirBall

Postby mihZR » 24 Nov 2011, 11:44

Je l' gledao neko Kahu ove godine? Sta je sa San Emeteriom? Je l' u padu forme, ili se ne igra na njega?
mihZR

Postby AirBall » 24 Nov 2011, 11:47

Mihajlovski wrote:Je l' gledao neko Kahu ove godine? Sta je sa San Emeteriom? Je l' u padu forme, ili se ne igra na njega?

Odigrao je nekoliko vanserijskih utakmica, ali se slazem da je imao znatno losiji ulaz u sezonu... Mislim da je tome donekle zasluzan i Ivanovic koji je dosta rotirao tako da je dosta utakmica pocinjao sa klupe... Imao je fazu kada je meceve pocinjao sa Williamsom, pa je jedno vreme startovao Nemanja Bjelica umesto njega... Mislim da mu se forma lagano konsoliduje i opet je poceo da igra 30+ minuta... Za vikend je bio igrac utakmice u spanskoj ligi sa indexom 29...
AirBall

Postby Napredpartizan » 24 Nov 2011, 11:59

Makabi-Armani i Caja Laboral-Fenerbahce utakmice dana... Nancy-Cantu moze biti dobar mec,izuzetno bitan za oba tima,verujem u pobedu francuza...
Napredpartizan

Postby KKP » 24 Nov 2011, 12:49

Valjda će biti nekog dobrog streama za meč Makabi - Armani, da navijamo za pobedu domaćih i ako može sa više od 6 razlike... :D
KKP

Postby Napredpartizan » 24 Nov 2011, 13:31

Huan Karlos Navaru nedostaju samo 14 poena da prestigne Markusa Browna i da postane najbolji strelac u istoriji Evrolige. Brown je na prvom mestu sa 2715 poena.
Napredpartizan

Postby pohani komarac » 24 Nov 2011, 14:28

u zagrebu ima vecih problema od ozljeda. to su klanovi

http://www.dvoznak.com/?show=dogadjaj&i ... ogadjaja=1

jedan osvrt svjedoka:

Evo jedan nepristran osvrt....samo da potvrdim ovu scenu sa mulaomerovićem, sjedio sam točno iza Zagrebove klupe. Ožbolt je bacio nekakav allley-up za Diu al je bila prejaka i ošla u aut. Bilo je nekih +11 za Zagreb koji nije zabio dva tri napada za redom. Androić je zvao time-out a ovaj ljigavac je s pola terena išao prema klupi 3 puta vičući prema janezu "mrš u 3pm". sjeo kraj njega šutno ga nogom, i ovaj se pokupio...Android ni a ni b, ostali isto zaliveni i vire mulaomeroviću iz šupčića, naročito simon i smiruju ga kao "pusti, nemoj...kaj te briga, slovenski idiot". Toliko me to raspizdilo da mi je došlo da ga pljunem u facu. Kao nekakav iskuni prekaljeni igrač, prešao pola europe....seljak na kvadrat, bahati, neodgojeni mamlaz iz tuzle. Džaba mu je što je prošao pola europe. On bi trebao bit taj koji će pravit red u svlačioni a on pravi nered, svađa se sa svima i šlaje ih u rodna mjesta. Stav dok sjedi na klupi sere po suigračima - "ja sam kralj juniversa"....
A tek Simon!! "Kapetan". Kakav je to kapetan koji dozvoljava takvo ponašanje, mali janez nije ni kriv ni dužan. A ovaj šugavi klan se okomio na njega. Trio fantastikus Kasun-Mulaomerović-Simon šerifuje potpomognut pobočnikom Perom Babićem peksom. Ožbolt nije vidio lopte dok Mulaomerović nije sjeo na klupu.
I vi pričate o nekakvom razvoju Daria Šarića, pa u šta se on tu ima razvit...ko će ga naučit nečemu. Nije ni čudo da ćoškari i moli krunicu da lopta pređe preko njegovih ruku dvaput u utakmici. Na trenera nećju trošit riječi, takva spodoba bez zrna autoriteta služi ko otirač za noge i poslušnik magičnom triu.
Nema tu ništa pozitivno...ići ću ih danas gledat opet, možda vidim tog T.J.Forda, al zgadili su mi košarku u globalu, kao i Joke vranković sa svojim pulenima.
Samo da napomenem, prije spomenute utakmice protiv Heliosa, koja je bila drek nad drecima, gledao sam fantastičnu tekmu između Zrinjevca i Bosca. Finih poteza, preciznih šuteva, neizvjesnosti ničeg nije nedostajalo, a radi se o običnoj A2. I svaka čast gospon Bariši Krasiću, tako meku ručicu ima...zlata bi vrijedio obadvijem tragičnim momčadima koje igraju u Draženovom domu.
pohani komarac

Postby nolinjo » 24 Nov 2011, 15:51

silovace ih zagreb jako ... taj tu nije napisao kako igra taj pomenuti slovenac kako je igrao prosle sezone a kako igra ove ?!kolko je placen a sa kolko zelje odradjuje utakmice ...i sta je to toliko strasno sto ga je otero u pizdu lepu ...
nista ===neki nisu govorili pa su osvajali ligu sampiona
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby pohani komarac » 24 Nov 2011, 17:03

nolinjo wrote:silovace ih zagreb jako ... taj tu nije napisao kako igra taj pomenuti slovenac kako je igrao prosle sezone a kako igra ove ?!kolko je placen a sa kolko zelje odradjuje utakmice ...i sta je to toliko strasno sto ga je otero u pizdu lepu ...
nista ===neki nisu govorili pa su osvajali ligu sampiona

uz duzno postovanje prema mulinoj karijeri mula je oduvek bio bezobrazan prema svakome ko mu se ne usprotivi, a sad od nemoci je jos gori. bio je takav i u ciboni dok ga gira nije nokautirao u svlacionici usljed ovakvih ispada. on bi kao najiskusniji trebao sudjelovati kao karakterni vodja, odgajatelj malog sarica, a sve sto moze je igrati obranu pogledom, biti izvor negativne energije i ucit mlade kako se ponasa jedan kreten. ozbolt kad mu se da prilika igra korisnije od mule koji je placen vise od njega
pohani komarac

Postby nolinjo » 24 Nov 2011, 17:17

kako god mislim da ce ih zagreb rasturiti ...*(ne govorim ja da je mula fin ali nije samo jedan kriv ...)

i kako svi kenjaju za androica da je pizda cuti ovo ono ...hrvatska je 3 puta teza zemlja za posao ,sto se tice trenera i igraca od srbije ...

dizali slavena u nebesa,slavenu jebali sve po spisku ,opet dizuslavena ... :nisamodavle:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

PreviousNext

Return to Evropska košarka