irriducibili wrote:mastro mostro wrote:Tvoja lagodna pozicija opozicije ti daje mogućnost da tvrdiš nešto što je u domenu ŠBBKBB... i isto je kao kad bih ja rekao da bi trener OKK Beograda bio uspešan kao trener Partizana, ili CSKA.
Ima toliko evropskih klubova, koji će prepoznati Džikićeve velike mogućnosti i ja se nadam da će nas brzo uveriti da je veliki trenerski potencijal.
Mislim da je lagodna pozicija kad si u prilici da menjas teze. Nipodastavati sam plasman na F4 NLB lige, grupe rekreativaca predvodjenih piljarem
tm je, istina tvoje pravo, ali nema bas veze sa realnoscu. I njemu osporavas potencijal da bi mogao da vodi ovaj Partizan, koji znamo ko predvodi. Da obrnemo situaciju, da li bi strucnjak
tm postigao takav uspeh sa raspalom Krkom? Hoces li mi lakonski odgovoriti da to nije isto, te da sposobnosti coveka koji vodi hipermarket, ne bi mogle da se izbore sa tako slozenim zadatkom kao sto je piljara?
ništa ja nenipodaštavam... meni je Džile drag i posebno mi je milo što pravi takve uspehe sa Krkom.
Ne znam što si stekao takav utisak, ali ja se nikad ne bavim tim poređenjima tipa Uvalin bi razbijao u partizanu a Vlada bi prso u Zvezdi (ili Krki), sem kad želim da pokažem koliko su (po meni) glupa, neosnovana, paušalna, proizvoljna i neutemeljena.
Sa jedne strane, meni je čisto gubljenje vremena da raspredam o Džiletu (pa i Kariju) na mestu trenera Partizana, jer se zna da se to ne može desiti, zbog njihove prošlosti, navika i stava koji o njima gaji onaj ko upravlja klubom poslednjih deset godina.
Možda bi (naglašavam možda) a ne tvrdim da ne bi (a ni da bi), Džile mogao da se nosi sa veličinom i ozbiljnošću PArtizana, samo tako mislim na osnovu onoga što o Džikiću i njegovom radu znam i osećaja koji imam.
I molim te da mi odgovoriš, zašto među toliko klubova koji menjaju trenere kao na traci niko još nije prepoznao Džikića? Nisu valjda Aco Geometar, Trifa, kojekakvi iskauskasi i latino picopevci toliko snalažljiviji da se smenjuju po klubovima (čak i evroligaškim) a da za našeg Džikija nema mesta ni u jednom krugu?