Board index Košarka Košarkaški miks

"SOS Koš" i "Zona Press" - Vladan Tegeltija

Re: Pitanja za Vladana Tegeltiju i njegove goste

Postby AirBall » 26 Apr 2011, 00:03

Izuzetno zanimljiva komparacija Lucica sa jedne i Mitrovica i Djekica sa druge strane... Ovi potonji su po svoj prilici i dalje vidjeni za Vizuru... Mogu samo da zamislim kakav je Bane bio odron na treninzima... Taj ni u cemu nije napredovao od kad je dosao u klub...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby ima 1 tim » 26 Apr 2011, 00:06

pa,ni za jednog igraca nije nista konkretno rekao sto je sasvim logicno jer je sezona jos u toku

jedini koga je (na)hvalio i za koga nijednog trenutka nije bilo dileme je VJ :D

btw,ubise (me) ona secanja :cmizdr: necemo mi nikada vise imati igracinu kakav je bio PSD :sad2:
samo se lepo moze ruziti,zavist valja i zasluziti

air:Hvala druze, nije nista licno protiv tebe, ali moramo neke standarde da postavimo...

Nemoj da se ljutis molim te...
ima 1 tim

Postby Golden Warrior » 26 Apr 2011, 00:07

Na vreme se zavrsila emisija, da je potrala jos 20 min. predsednik bi nam go zarsio u studiu kako je krenuo da otkopcava dugmice na kosulji :ojha:
Golden Warrior

Postby irriducibili » 26 Apr 2011, 00:07

Steta sto Tegi nije do kraja iskoristio prisustvo coveka, koji je najkompetentniji za sve sto i mi, a i cela kosarkaska javnost zele da saznaju. PSD zraci samouverenoscu, koja ga je krasila i u igrackim danima, apsolutno u svakom trenutku vlada situacijom. Bilo je niz pitanja koja nisu dosla na red, bespotrebnih priloga iz emisije "Secanja", jos bespotrebnijih Tegijevih opservacija i komentara pitanja, te smo zbog kratkoce vremena, za neke stvari ostali uskraceni

Ono sto mi se jako dopalo, je da je PSD i u emisiji vrlo direktan i neposredan. Sta zeli kaze, sta ne zeli, to jasno i kaze. Nema foliranja, nema neodredjenosti...Zato mi i ostaje zal, ubedjen sam da se veceras jos mnogo toga moglo cuti. I iskreno se nadam da ce se ovo gostovanje sto pre ponoviti

Samo jos da dodam, Partizan je u sigurnim rukama, uopste se ne treba brinuti za blisku buducnost. Veliko je blago imati ovakvog coveka za predsednika, posebno sto mu ambicija ni najmanje ne nedostaje
irriducibili

Postby gogo23 » 26 Apr 2011, 00:09

Takodje je rekao da mu ne padaju na pamet nikakvi drasticni rezovi, podmladjivanje i oslanjanje na domace igrace, pre svega iz straha od reakcije navijača vec ce to da se radi postepeno, da se junoše školuju uz starije i iskusnije igrače, pa da oni koji ljudskim i košarkaškim kvalitetima to zasluže, dobiju šansu.
gogo23

Postby aca04 » 26 Apr 2011, 00:09

irriducibili wrote:Samo jos da dodam, Partizan je u sigurnim rukama, uopste se ne treba brinuti za blisku buducnost. Veliko je blago imati ovakvog coveka za predsednika, posebno sto mu ambicija ni najmanje ne nedostaje

:+1:
Valjda prvi put na tvoj post ;)
...nego sto je nasa ljubav prema crno-beloj boji
aca04

Postby AirBall » 26 Apr 2011, 00:11

Mozemo da zatvaramo forum... Irr je priznao da je Partizan u sigurnim rukama... :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby gogo23 » 26 Apr 2011, 00:12

AirBall wrote:Mozemo da zatvaramo forum... Irr je priznao da je Partizan u sigurnim rukama... :D

Brzo zakljućaj temu kao i onu o VJ sad će on tamo :ojha:
gogo23

Postby jedaj » 26 Apr 2011, 00:13

Smor od emisije,sef kao stari dobri latin a Tegi dosadan i naporan za medalju.
Kao sto se ocekivalo bas onako funkcionerski.
jedaj

Postby mastro mostro » 26 Apr 2011, 00:13

irriducibili wrote:
Samo jos da dodam, Partizan je u sigurnim rukama, uopste se ne treba brinuti za blisku buducnost. Veliko je blago imati ovakvog coveka za predsednika, posebno sto mu ambicija ni najmanje ne nedostaje

Drago mi je da si odagnao sumnje kojima si završio sinoćnji dijalog glede namera i pravilnog rasuđivanja PSD-a.
mastro mostro

Postby irriducibili » 26 Apr 2011, 00:14

AirBall wrote:Mozemo da zatvaramo forum... Irr je priznao da je Partizan u sigurnim rukama... :D

Citaj kao sto pise, kosarkaski klub u celini, a ne sam igracki kadar. Zar nije i sam rekao da se treneru ne mesa u posao? A i ono jednog dana je zvucalo vrlo ohrabrujuce... :fies:
irriducibili

Postby Moebius » 26 Apr 2011, 00:15

Ništa nije rekao što već nismo znali. Takođe, kao što sam i očekivao, rekao je da je Vlada učinio veliku stvar i da će se Dule možda jednom nekad vratiti u Partizan, samo ne zna kada će to biti, iako je njegov body language (u oba slučaja) govorio nešto drugo. To se i očekivalo, kao što se i očekuje da Vlada započne narednu godinu. To govorim sada, s početka maja, kada još nismo ni završili sezonu. Mnoge stvari posle kraja ove sezone mogu da se promene i ništa nije zacementirano, te tako ni Vladi klupa KKP-a - u to budite sigurni.

Sve u svemu, veliki PredragSaša me nije iznenadio, ali ni razočarao. Naprotiv. Ja njemu žestoko verujem i siguran sam da će KKP s njim na čelu ostati ono što jeste - ne brend, nego Coca Cola u odnosu na sve klubove regiona. A i šire.

EDIT: "Ali, stativa." :blue:

p.s. Do not underestimate the power of the dark side Tosha's 'wish'!

:fies:
Moebius

Postby jedaj » 26 Apr 2011, 00:16

irriducibili wrote:

Citaj kao sto pise, kosarkaski klub u celini, a ne sam igracki kadar. Zar nije i sam rekao da se treneru ne mesa u posao? A i ono jednog dana je zvucalo vrlo ohrabrujuce... :fies:

:jumpall:
Last edited by jedaj on 26 Apr 2011, 00:17, edited 1 time in total.
jedaj

Postby Golden Warrior » 26 Apr 2011, 00:17

U svakom slucaju emisija je mnogo bolja kad nema idioskih ukljucenja, inace je prava milina slusati kako PSD odgovara na svako pitanje a ne kao Tosa kad krene da uzvija i zavija i vrti jednu te istu pricu :tap:
Golden Warrior

Postby kotrljko » 26 Apr 2011, 00:17

AirBall wrote:Izuzetno zanimljiva komparacija Lucica sa jedne i Mitrovica i Djekica sa druge strane... Ovi potonji su po svoj prilici i dalje vidjeni za Vizuru... Mogu samo da zamislim kakav je Bane bio odron na treninzima... Taj ni u cemu nije napredovao od kad je dosao u klub...

koliko se na njih racuna najbolje govori sto je od tegija trazio da mu kaze kako se zove klub gde su trenutno jer nije mogao da se seti :bliss:
kotrljko

PreviousNext

Return to Košarkaški miks