Board index Tenis Teniski miks

Svaštara ili forumaši van terena

Re: Svaštara ili forumaši van terena

Postby Starsica » 04 Dec 2011, 21:42

Kako? Pa kad je Bosna do'vatila telefone u ruke, prepoznala jedinog koji podseca na nekog iz familije "Halida i Jasara", naravno da ce pobediti. Medjutim, meni su svi oni bili simpaticni, cak i taj Adnan koji je pesmu od Elvisa ucio napamet (mislim, reci na engleskom ucio napamet zato sto ne zna engleski). Medjutim, taj isti Igor nije nista kriv. Kriv je Tonci i kriva je masinerija. Jbg, kad bi stvarno odlucivala publika, pobedio bi Makedonac koji je bio miljenik publike sve do kraja kad je to postao Adnan.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby delgado » 05 Dec 2011, 00:46

Show moze da pocne :laugh:
Ja uopste necu da postujem ljude prema godinama , apsolutno me ne zanimaju, vec samo po osobinama i kvalitetima. A cekaj, kakve veze ima to, jesmo li svi ravnopravni clanovi foruma ? Ili nismo ? Mislim, ja sam karambolu pozeleo srecan rodjendan i jos mu pozeleo da ne dozivi ONO sto je on pozeleo meni, da bi on meni rekao da sam ja mala frustrirana vaginica i onda sam ja Gordijev cvor koji treba preseci i prozivam nekog na licnom nivou..

:nene: Da nema avangarde, trebalo mi je izmisliti.

Koliko samo ispadate smesni drugari, niste ni svesni.
Teske price iz hooda!
delgado

Postby Starsica » 05 Dec 2011, 00:53

A zasto si ovde ako smo ti smesni? Niko te ne tera da ostanes u drustvu koje ti ne odgovara :beyond:
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Starsica

Postby delgado » 05 Dec 2011, 01:08

Nisam rekao da ste smesni, nego da ISPADATE smesni, i to ne svi, nego uglavnom moderacija nespretnim reakcijama.
Teras me starsice, nije lepo :so: Imam svoje razloge zasto sam ovde, ima covek cemu da se nasmeje to ne mogu da sporim.
Al dobro, mogu ja da odem ako bas zelis, al nije poenta u tome, ne skreci temu, nego da mi objasnis kako to da ja provociram :biggrin:
Teske price iz hooda!
delgado

Postby Liv » 05 Dec 2011, 01:14

Ti i Karambol mozete ovu pricu da nastavite preko PP-a, svaka sledeca poruka u kojoj se bavite jedan drugim ce biti obrisana.
Ovom prilikom te molim da ne potpaljujes vatru, nema razloga.
Liv

Postby Starsica » 05 Dec 2011, 01:17

Jao, Delgado, nemoj molim te, nije sija neg' je vrat. Niko te ne tera odavde i moje pitanje je skroz na mestu.
Samo te molim, po hiljaditi put, spusti loptu i nemoj da provociras.
Ono sto imas sa Karambolom ili bilo koji drugim forumasem resi preko poruka. Sve ostalo ce biti brisano.
Starsica

Postby Liv » 05 Dec 2011, 01:18

Sinhronizovano :D
Liv

Postby Starsica » 05 Dec 2011, 01:19

Sta ti je uigranost :D
Starsica

Postby georgina » 06 Dec 2011, 19:11

malopre sam čula ovo i užasno se osećam.

moram da kažem da ne razumem takav postupak bez obzira na uslove, pogotovo što su u poznim godinama bili darovani takvim božanskim darom.
užasnuta sam i očajna, na rubu sam plača zbog tog deteta.
georgina

Postby Delester » 06 Dec 2011, 19:29

tragicno
i meni treba jako malo da se potresem svaki put kad cujem za nesto slicno
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby alcesta » 06 Dec 2011, 20:32

O Bože :crybaby: :krsti: strašno. :(
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Liv » 06 Dec 2011, 20:36

A koliko je takvih slucajeva. Licno verujem da uvek postoji svetlo na kraju tunela, a oni koji misle da ne postoji makar druge ne bi trebalo da uvlace u to. Tragedija.
Liv

Postby Altair » 06 Dec 2011, 20:42

strasno. kao sto liv kaze, zasto i dete da ide sa njima u smrt. za to je potrebno posebno pomracenje uma, a ne samo depresija i beznadeznost. monstruozno i sebicno
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby delgado » 06 Dec 2011, 23:39

potpuno razumem te ljude, ali nisu trebali dete da povlace za sobom. Mada, kakva je sudbina tog deteta bez roditelja opet ?
Nekad sam i ja pizdeo kad se ljudi ubiju, mislio da je to glupo... Ali sada znam kako se oni osecaju. To su neke stvari koje ne mozete da shvatite dok se ne osetite tako.
Teske price iz hooda!
delgado

Postby M.S. » 07 Dec 2011, 00:03

Teško je reći nešto suvislo u takvoj situaciji. Ne bih da sudim tim ljudima, čak ne mogu da kažem ni da ih ne shvatam. Što negde pročitah, skućavali su se nekoliko puta, nisu uspeli da povrate stan u Sarajevu, na kraju završili u samačkom hotelu i sobi od 15 kvm. Da ne govorim o ratnim strahotama koje ostavljaju traga na duši.

Zašto povesti dete. Verujem da je to najteže shvatiti i prihvatiti, u njihovom stanju svesti i količini beznađa, mislim da su smatrali da mu čine jedino dobro moguće. Teško shvatljiva konsturkcija uma, barem dok smo još koliko-toliko psihički zdravi.

Inače ja poštujem odluku o suicidu i retko osuđujem, mada znam slučajeve da su samoubicu nalazila deca i to je jako, jako tužno. Ovo je još grozomornija priča.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

PreviousNext

Return to Teniski miks