Board index Tenis Teniski miks

PDF Tenis-dogovori, pitanja, odgovori

Re: PDF Tenis-dogovori, pitanja, odgovori

Postby Delester » 07 Dec 2011, 11:37

Starsica wrote:Mi ovde imamo minijature? :laugh: Nemam pojma blagog :laugh:
Ja sam za, bila sam kad je i slicna ideja bila u pitanju.

Edit: Nevr majnd, nemamo minijature na forumu, polupana sam skroz :lollol:

:laugh:

za nekoga ko ne zna sta su minijature, nepogresivo ih ispaljujes jednu za drugom :laugh:

salu na stranu, da skratim, na toj temi bi svako ko zeli trebalo da citira neciji post ili deo posta koji ga je iz nekog razloga jako nasmejao
znaci kao biser i u pozitivnom i u negativnom smislu moze
znaci genijalnost, imbecilnost, bitno da je smesno, istinito ili banalno, ali...smesno.

e sad, neko minijaturama smatra i recimo vanredno kvalitetne postove i sl
treba samo precizirati
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby Liv » 07 Dec 2011, 13:32

To prvo su biseri, a drugo minijature. Mislim da mozemo da imamo jednu temu za sve. S tim sto bi 'negativne' bisere izbegavala, mislim da to ne moze biti produktivno. U smislu da ne treba citirati stavove sa kojima se ne slazemo, mislimo da su notorna glupost isl. :)

E sad, ono sto me brine je ugled koleginice, posto je za vrlo kratko vreme ishtancovala materijala za celu prvu stranu :lollol:
Liv

Postby Starsica » 07 Dec 2011, 13:39

A nemojte, molim vas :lollol: Htela ja jos sinoc da ti napisem da imas materijala za celu prvu stranu, al' sam odustala, nevino sam se ponadala da niko nece primetiti :D Pravda za plavusu :D
Ja samo nisam za kacenje postova koji bi imali negativnu konotaciju, a totalno mi je svejedno da li je biser ili minijatura ako se radi o necemu smesnom, a ne da se doticni post ili citat koristi kao poruga.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby Delester » 07 Dec 2011, 13:42

Liv wrote:To prvo su biseri, a drugo minijature. Mislim da mozemo da imamo jednu temu za sve. S tim sto bi 'negativne' bisere izbegavala, mislim da to ne moze biti produktivno. U smislu da ne treba citirati stavove sa kojima se ne slazemo, mislimo da su notorna glupost isl. :)

E sad, ono sto me brine je ugled koleginice, posto je za vrlo kratko vreme ishtancovala materijala za celu prvu stranu :lollol:

jeste, ali uglavnom svaka tema sa minijaturama se svede na bisere zato sam i navela razlike :biggrin:
moje je misljenje da treba da budu samo biseri :biggrin:
i to pozitivni naravno
.......................................................................................
Delester

Postby Liv » 07 Dec 2011, 13:53

Harper je odradio sjajan posao i resio dilemu:
Pa u uvodnom tekstu nigde i ne postoji rec minijatura. Po meni, bitno je da post koji ovde bude prenet bude kvalitetan i po necemu poseban. Koliko dug ce biti nije bitno.

Apsolutno se slazem! :thumbup:
Liv

Postby Delester » 07 Dec 2011, 14:10

:+1: nisam ni sumnjala
Delester

Postby Liv » 07 Dec 2011, 14:24

Jel zna neko gde nam se zagubio Loki?
Liv

Postby M.S. » 07 Dec 2011, 14:27

Verovatno opet neka opklada. Ili putovanje. Ili dosadan tenis :( .

Evo ja poklanjam Mareju Melburn ako se loki vrati :so: .
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Liv » 07 Dec 2011, 15:04

Nadam se samo da ne apstinira dok Maki ne osvoji slem. :D
Liv

Postby Liv » 09 Dec 2011, 00:05

Harpere, jel ok da se u spajz stavljaju i biseri ili da za to otvorimo posebnu temu? :)

Inace, ne znam da li da komentarisemo postove na temi ili negde drugde radi preglednosti? Sta mislite?
Liv

Postby Starsica » 09 Dec 2011, 00:11

Po meni je ok, nema sto da ne budu zajedno, jer ipak mnogo vise pisemo o tenisu, sad nije sezona i manje ce biti teniskih bisera.
Sto se tice komentarisanja, ja nemam nista protiv, ali da se ne ide previse u off, svakako post koji je sa svrhom na temi jeste stavljen u citat pa se nece zagubiti.
I jos jedan predlog. Posto na ovom forumu nema opcije da pogledas citiran post klikom na link, trebalo bi da ostavljamo odakle smo kopirali post, sa koje teme i sa koje strane, da bude preglednije.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Starsica

Postby Liv » 09 Dec 2011, 00:23

ako ljudima nije cimanje moze, mada mislim da je lako naci i preko search-a. za bisere pitam jer mislim da nije problem da otvorimo jednu temu za to (koja ce manje vise biti tvoja :D), ako Harper njih nije imao u vidu. Nek se izjasne i ostali. :)
Liv

Postby Starsica » 09 Dec 2011, 00:25

Liv wrote:ako ljudima nije cimanje moze, mada mislim da je lako naci i preko search-a. za bisere pitam jer mislim da nije problem da otvorimo jednu temu za to (koja ce manje vise biti tvoja :D), ako Harper njih nije imao u vidu. Nek se izjasne i ostali. :)

Pravda za plavuse :colera: :lollol:
Starsica

Postby harper lee » 09 Dec 2011, 00:37

Mislim da se bar na ovom podforumu mozemo osloniti na dobar ukus ucesnika. Da jebe rak raka, ko zna sta su dobre kobaje, dobre slaninice i dobri sirevi isto tako zna i sta je post koji je zasluzio da se izdvoji i okaci u The Spajz. Nemam nista da dodam mom prvom postu na ovom topiku. Uredjujmo ga i popunjavajmo sami i bice testament naseg ukusa i kriterijuma izbora. A taj ko uvek sasvim pouzdano zna sta je dobro a sta lose, sta je smesno a sta nije, sta je minijatura a sta biser, nemoj da gubi vreme na ovom forumu nego neka odmah trci do Svedske da pokupi sve Nobelove nagrade za sledecih 50 godina. Mi ostali cemo se vec nekako snaci. :nargile:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Altair » 09 Dec 2011, 12:49

meni juce palo na pamet da li su ne teniske stvari za spajz, ali vodjena tematikom uvodnog posta, pomislih da nije zamisljeno toliko striktno, niti je bitno
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

PreviousNext

Return to Teniski miks