Фантом wrote:Imamo Ronalovog fanboya

Kako si samo preskocio kupovanje dece u svim tim dobrocinstvima

Kajri Irving najbolji covek na ravnoj ploci X puta se maskirao u starca da pika basket hahahaha. Ko bi rekao da se neko prima na to da se on maskira da bi se igrao sa decom, a kamere na sve strane
Mozes da prodajes te price o medijskim spinovima nekom ko ne prati Real, meni koji sam odgledao sigurno 70% njihovih utakmica poslednjih 15godina malo teze. Od kada je u Realu svaki igrac koji sutne i ne da gol se njemu pravda i izvinjava zasto je to uradio.
Kaku jesu povrede sputale ali je itekako pravio razliku kada je bio zdrav, a bio je on solidno vremena zdrav ali je ipak grejao klupu jer nije dodavao svaku loptu Ronaldu.
Bejl kad igra bez Ronalda prodise, krece se po celom terenu kao za Vels, sa Kristijanom on je zakucan za jednu stranu i mnogo manje doprinosi. Normalno da ce statistika pokazati da je podjednako ucinkovit jer je to Real, masina koja gazi. Morata je imao statisticki bolju sezonu od Benzeme, ali je Francuz za njega bog fudbala licno.
Da ne shvati neko pogresno CR je nevidjeni fudbaler i za tu stranu niko ne moze bukvalno nista da mu kaze.
Ne znam kad se desilo to da se bilo ko priblizio Mesiju i Ronaldu.
Pratio sam ja Neymara, Mouru i Kutinja dok su jos bili samo talenti i daleko od Evrope.
Radovao sam se kao malo dete kad je Kutinjo potpisao za Inter, ali dzaba njih ne bi Ronaldo i Mesi zajedno izvukli iz bede, jedan je Mou
Posle L'poola mu je ostalo da zaigra za Real i Partizan i da mu dignem spomenik

(Samo nemoj da odes u Barsu)
Neymar je cirkus igrac oduvek bio i uvek ce biti, veliki majstor nema spora, ali mi je tesko da ga zamislim kao lidera bilo kog sampionskog tima.
Edit: Barbosu cekam da krene Kutinjovim stopama

Pogledaj malo Ronaldovo ponasanje van terena i Mesijevo ponasanje van terena, postupke, odnos prema ljudima, navijacima, saigracima i sve ce ti biti jasno, ako ne bude ne mogu ni ja da ti objasnim.
Ovo sto pises jednostavno nije tacno.
Razlika koju Kaka, koji odigra svaku 5. utakmicu zdrav, pravio je bila smesna u odnosu na platu koju je primao, Murinjo je procenio da ne pravi dovoljno veliku razliku za novac koji dobija sto je bilo apsolutno tacno.
Opet izbegavas cinjenicu da su Ronaldo i Kaka dosli u klub u istom prelaznom roku i da Ronaldo nije docekao Kaku sa statusom Boga, vec su obojica imali istu polaznu tacku, tako da teza o tome da je Kaka morao na klupu jer ne dodaje Ronaldu

je smesna.
Koliko je Kaki bilo do fubala i koliko je propao u tim povredama, kondiciji, spremnosti govori i njegov jadan fudbal u raspalom Milanu i tada potpuno raspaloj Seriji A, kao i to sto je decko 31. godini pobegao u MLS ( Ronaldo sa 32 uzima drugu uzastopnu zlatnu loptu ).
Bejl je sa Ronaldom na terenu dao 10 puta vise golova i ima 10 puta vise asistencija nego bez Ronalda. Ronaldo je 5 puta bolji fudbaler od Velsanina, otvara mu prostor i Bejl je dao X golova tako sto Ronaldo odvuce na sebe trojicu, a njemu ostavi zicer.
Medijski spinovi o Ronaldu i Bejlu ce uvek ostati samo spinovi jer je matematika neumoljiva, a takodje kao simpatizer Reala odgledao sam sve njihove utakmice ove sezone i vecinu prosle i pretprosle, bilo je X utakmica gde je Bejl odigrao fantasticno sa Ronaldom i lose bez njega.
Dalje, ako je Ronaldo toliko los, egoncetrican i ne znam kakav kako to da decko nije dosao u sukob ni sa jednim igracem Reala ? Ni sa Benzom, ni sa Marselom, ni sa Bejlom koji pre par dana na pitanje o povratku u Englesku izjavljuje da mu je zelja jedino da igra za Real, zasto nije pobegao kao Neymar od Mesija kada ga je Mancester otvoreno trazio ?
Da ne pricamo o Benzemi koji da nije bilo Ronalda odavno ne bi vise bio u Realu.
Kako to da su svi igraci Reala u odlicnim odnosima sa egocentricnim Ronaldom, dok je patuljasti bukvalno isterao iz kluba Ibrahimovica i Neymara, a ima ih jos dosta sa kojima je u prilicno losim odnosima.
Da ne pricam o tome kako je skoro ispalio jednog starijeg coveka za autogram, rasplakao dete, pogodio devojku loptom u glavu i okrenuo se bez i da klimne glavom
I da, nisam nikakav fan Ronalda, samo mi je muka da coveka pljuju bez ikakvih razloga, a za njega niko nema nijednu negativnu rec od Junajteda, preko reprezentacije do Reala, opet za razliku od Mesija.
Sto se ovih igraca koje si pomenuo tice. Neymar je folirant i simulator, ali genijalan igrac, mogao bi da vuce Barsleonu u narednim godinama i da bude ono sto je sada Mesi.
Kutinjo

E, on je kako si napisao gore cirkus igrac. Tri utakmice pa povreda. Na terenu dobar igrac, ali nemoj da se lazemo mnogo, mnogo, mnogo ispod Neymara.
Barbosu ces kako stvari stoje uskoro gledati u Partizanu