Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Letnja, zimska fudbalska pijaca

Re: Letnja, zimska fudbalska pijaca

Postby Peskir » 04 Aug 2017, 13:46

Ja ne verujem da će Mbape u Barselonu.

Njemu je idol Ronaldo, soba mu je izlepljena njegovim posterima.
Peskir

Postby White Mamba » 04 Aug 2017, 14:01

Belgijanac u Lester :facepalm:
A Sportsdirect guzica ne moze da istrese 13 milki za Spanca iz Arsenala.. :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Je*o vas Gejl da vas jebo :facepalm:
A ovamo se loze da ce Barklija da kupi :lollol:
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Serano » 04 Aug 2017, 14:14

Само да подржим долазак Перишића у Јунајтед.

Одушевљен сам човеком још кад нас је са Брижом трпао у две утакмице.
Serano
Guest

Postby Kreanga » 04 Aug 2017, 15:40

Tajlere kuco,zivne forum kad se vratis.Standardno se ne slazemo u 90 % stvari al' jebes ga :D
Nema izgleda od Perisica nista.
Kreanga

Postby Bolkonski » 04 Aug 2017, 16:18

Definitivno nema nista. Mislim da je to to sto se tice Mancesterovih pojacanja, jedino ce jos Ibra produziti ugovor.
Dzejson Muriljo potpisao za Valensiju. Prave Slepi Misevi konacno zanimljiv tim na celu sa odlicnim trenerom, Marselinom, nadam se da ce se konacno vratiti gde im je mesto, a to je u borbu za LS.
Bolkonski

Postby Serano » 04 Aug 2017, 16:32

Kreanga wrote:Tajlere kuco,zivne forum kad se vratis.Standardno se ne slazemo u 90 % stvari al' jebes ga :D

И не морамо, битно да се ценимо. :D

Иначе, одушевљен сам довођењем Лукакуа. 25+ голова би морало да падне у новој сезони.

Отарасили смо се Рунија, био је чист баласт тиму... Могу ли Баи и овај нови штопер бити Рио и Немања?

Прошле сезоне сам срао по Мурињу, пола оправдано, пола не, тако испаде на крају... Ове је Премијер лига под обавезно.

Морамо вратити династију, а то креће од оног основног.
Serano
Guest

Postby Darko Miličić #31 » 04 Aug 2017, 16:32

Hvala Bogu da nema, pored takvih fudbalskih veličina koje su igrale za ovaj klub da se dovede jedan Perišić. Msm niđe veze :beyond:
Коначно се вратисмо на старе стазе славе ко Бостон Селтицси :hatman:
Darko Miličić #31

Postby Serano » 04 Aug 2017, 16:37

Перишић у Манчестеру не би био ни Роналдо, ни Бејл...

Јунајтед је у годинама највећих успеха увек имао специјалце који су могли покрити више позиција или радили за тим. Иван је управо такав играч.

Одласком САФ-а те рутине су се изгубиле... Фале момци као што су О Шеј, Вес Браун, Флечер... Кад већ не можеш да их имаш, треба их купити.

Такви људи дају чврстину и ослонац, али и сигурност. Барселона је напр. неких година имала у одбрани Олегера Песаса као стандарног играча, човека се нико и не сећа, а радио је велики посао.
Serano
Guest

Postby Darko Miličić #31 » 04 Aug 2017, 16:44

Sve si lijepo napisao i sve stoji, kao i ključna rečenica dok je bio SAF. Odlaskom njega Man Utd je izgubio to nešto što ga je krasilo godinama sa legendarnim Škotom :okk:
Коначно се вратисмо на старе стазе славе ко Бостон Селтицси :hatman:
Darko Miličić #31

Postby Čekicar » 04 Aug 2017, 16:46

Bolkonski wrote:
Racher, bice dobra trka izmedju njih i West Hema za mesto na tabeli, ako ostane Marez, a sva je prilika da hoce :D

Pa realnost je neka pozicija broj 7,8....Videcemo,zna Bilic da iznenadi kako prijatno tako i neprijatno...Od sjaja do oacaja....

Mislim da UTD nije zavrsio sto se tice pojacanja....Prelazni rok traje jos dugo da bi takav velikan stavio tacku na ovo leto....Odjeknuce bomba neka u poslednjim danima....Jos se opipavaju cene,pokusavaju da se smanje....Kako vremena bude bilo sve manje tako ce se i lakse razbacivati novcanicama.....
Ne zelim da poverujem da je gotovo sa Perisicem.....Mou ako ponudi sutra recimo 60m...Perisic je crveni djavo.....A decko vredi te pare,opravdao bi svaki cent...

Ja bih pokusao da uglavim Matu u transfer...Ako je nekoga lako preveslati to je Inter....Ako ne vredi...iskesirati i cao...napasti sve trofeje...

Darko Miličić #31 wrote:Hvala Bogu da nema, pored takvih fudbalskih veličina koje su igrale za ovaj klub da se dovede jedan Perišić. Msm niđe veze :beyond:

:tap:
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby Kreanga » 04 Aug 2017, 16:48

Serano wrote:
Kreanga wrote:Tajlere kuco,zivne forum kad se vratis.Standardno se ne slazemo u 90 % stvari al' jebes ga :D

И не морамо, битно да се ценимо. :D

Иначе, одушевљен сам довођењем Лукакуа. 25+ голова би морало да падне у новој сезони.

Отарасили смо се Рунија, био је чист баласт тиму... Могу ли Баи и овај нови штопер бити Рио и Немања?

Прошле сезоне сам срао по Мурињу, пола оправдано, пола не, тако испаде на крају... Ове је Премијер лига под обавезно.

Морамо вратити династију, а то креће од оног основног.

Ja sam vise bio za Moratu,ali moze i Romelu.
Slazem se za Runija,daleko je od starog nivoa.
Baili(Rukavina rekao da ga tako zovemo) je zver kojoj samo treba vise iskustva,mlad je.Lindelof je isto dobar,ali koliko sam video,ume da kiksne.Mlad je i on tako da bi i on vremenon trebalo da bude super.Murinjo ga je jurio od nove godine,sigurno nije bez razloga.
Sto se tice PL,Cekicar je izneo prognozu,tako da sam miran.Cekamo ga jos za LS :okk:
Kreanga

Postby Bolkonski » 04 Aug 2017, 16:52

Nema potrebe da se vracamo na neke igrace koji vise nisu tu, pogledajmo Valensiju.
On je dosao da zameni Ronalda, dosao je kao radnik, trkac, nenormalno koristan igrac. To bi bio i Perisic, samo sa boljom zavrsnicom i igrom 1 na 1.
Steta sto od toga nema nista.
Najbolji posao prelaznok roka je odlazak Runija. Gusio je ekipu, evidentno nije ni senka onog od ranije i bilo je krajnje vreme da se zavrsi uspesna saradnja sa njim.
Najvise me brine neiskusna odbrana. Baji je jos uvek mlad, iako je za jedno 2 sezone najbolji stoper sveta, dok ce Lindelafu ovo biti prva sezona na ovom nivou.
Levi bek mi je kritican. So mi se i ne svidja nesto plus to decko ne moze da sastavi 3 utakmice, Roho je prosle sezone uglavnom igrao stopera.
Vidim da je na priprema Murinjo nesto pokusavao sa Darmianom koji je desni bek.
Ako su negde potrebna pojacanja to su levi bek i pozicija Ivan Perisic.
Neka Real uzme Mbapea, Junajtedu prosledi Bejla i svi zadovoljni :okk:
Bolkonski

Postby Čekicar » 04 Aug 2017, 16:57

Serano wrote:Могу ли Баи и овај нови штопер бити Рио и Немања?

UTD ce biti armirani beton.....Odbrana ce se igrati od Lukakua preko Pogbe,Matica pa do Baija i Lindelofa....fizicki predominantni...

Naglasio bih i da ce Pogba ove sezone vec opravdati svaki ulozeni cent....Matic je ono sto je bilo potrebno Pogbu a to je osigurac iz ledja i da slobodno moze da bude ofanzivniji...U Torinu je gazio kada je imao iza sebe Pirla i Vidala....Sada ce imati iza sebe Hereru i Matica.....
I FEEL DEVOTION
Čekicar

Postby Kreanga » 04 Aug 2017, 17:00

To za Matica i Pogbu ja pricam odavno.Prizivam Matica vec godinu dana.Kompatibilni veznjaci.Pogba ce da rasrafljuje ove sezone.Ne mogu da docekam utorak.
Kreanga

Postby Фантом » 04 Aug 2017, 17:11

Ko vam je po projekcijama u veznom redu? Samo Matic i Pogba, ili Matic, Erera i Pogba?
дошао да вређа
Фантом

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal