Board index Košarka Evropska košarka

Ruska košarkaška PBL Liga

Re: Ruska košarkaška PBL Liga

Postby deda » 19 Dec 2011, 23:04

AirBall wrote:Vrlo je moguce da Steva Paradajz sutra popije otkaz u Eniseyu, ako izgubi sutra od Vladikavkaza...

A sto je vrlo moguce.Ovi su dosta dobra ekipa,jesu sad prsli od Cska,ali tu su bili fakticki bez dva najbolja igraca,iskusno su shvatili da je Steva Pamidor ipak mnogo laksi plen,ne mora da bude stoka razlike,ali bice tu cupavo
deda

Postby nolinjo » 20 Dec 2011, 14:11

oprcan jenisej
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby bekrinjo » 20 Dec 2011, 14:14

Pobeda Spartaka na gostovanju u Krasnojarsku u.Pokazali su se kao prava ekipa gde se tacno zna ko sta radi dok Enisej igra preterano individualno i bez organizovanih akcija.Spratak je preuzeo vodjstvo u 3 cetvrtini i sve sto je Enisej uradio je prilazak na -1 na 3 minuta do kraja ali je u narednom napadu Malina promasio.Spartak igra odlicnu kolektivnu odbranu sa dosta usmeravanja,izgledaju mi bas uigrano a takodje su u par navrata iznenadili domacina zonskim presingom sto je rezultiralo sa 3 ukradene lopte i zatim laganim poenima.
Sve u svemu prijatno sam iznenadjen Spartakom! :basket:

Malina ubacio 22 poena(8 u prvoj,10 u trecoj i 4 u zadnjoj ali je promasio flouter za vodjstvo,kasnije izblokiran na polaganju za izjednacenje i prodao 2 lopte i to sve u zadnjih 2-3 minuta meca)
Kikan ubacio 13 poena,uopste nije bio los u odbrani.Iznudio jako puno prekrsaja
Hukic nije ni danas igrao,jel povredjen?
Nisim igrao samo 5 minuta?

Kod Spartaka Tori Tomas i Viktor ubedljivo najbolji ofanzivni igraci.Nesterov ima jako cudan tj. spor izbacaj ali je izuzetno precizan,napravio je veliku glupost kada je napravio tehnicku pri +5 svoje ekipe pa je iz 1 napada Enisej ubacio 4 poena.
Uostalom dovoljno je reci da se cak 11 igraca Spartaka upisalo u strelce a igrali su svi.
Akindele prejak,cak 3 prekrsaja u napadu :biggrin:
bekrinjo

Postby Bodi Bond » 20 Dec 2011, 14:57

bekrinjo, ne zajebavaj, gledao sam utakmicu, ni jedni ni drugi ne liče ni na šta. Loše ekipe, loša košarka, bar na ovom meču.
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Postby bekrinjo » 20 Dec 2011, 14:59

U odnosu na Enisej Spartak deluje kao organizovana ekipa.
Prvo poluvreme je bilo prilicno konfuzno,drugo mnogo bolje.
bekrinjo

Postby deda » 20 Dec 2011, 15:02

Da,Hukic povredjen.A Stevu nesrecu je razbio trener Spartaka Livanov,njemu igra 11 igraca,hokejaske zamene svakih 3 minuta,definitivno neresiva enigma za naseg strucnjaka,mada Stevo ima matoru ekipu,a i kad mu je Malina glavni plej,onda dodzavola...realno su najgora ekipa
deda

Postby AirBall » 20 Dec 2011, 15:50

Samo cekam informaciju da je Steva uvoljen sto bi Rusi rekli... :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby bekrinjo » 23 Dec 2011, 16:19

Niznji-Spartak SP na SK ili za one bez SK ima stream
http://www.pbleague.ru/
bekrinjo

Postby Šareni » 23 Dec 2011, 18:15

Dobi Spartak na kraju 77-71. Na minut ipo pre kraja prisao NN na -4 ali nisu mogli nista vise od toga. Neko je spomenuo , sto se tice Beverlija , jako su mu slabe organizatorske sposobnosti. To se narocito videlo u 3-4 napada, kada je ala Ejsi Lo carinio loptu , gledajuci saigrace i smisljajuci sta ce sutao iz teskih pozicija. Inace dosta dobro probija i brz je , a pogodio je i par otvorenih suteva za tri. Bremer napunio Spartak , 25 poena mislim. Ja mislim da je jedno 5-6+ puta bila sledeca situacija , centralni pik za Bremera kog je Beverli cuvao, nakon cega Mavrokefalidis ostaje na Bremeru ! Bukvalno je tako bilo sigurno 5-6 puta , ako ne i vise. Beverli ni jednom nije pokusao da izadje ispred ili iza bloka , ili da izbegne. Inace Mavrokefalidis je mislim celu cetvrtu igrao sa 4 licne , NN ni jednom nije spustio loptu pod kos da proba da iznudi gresku. Uglavnom, mislim da Spartak moze mnogo bolje od ovoga..
Šareni

Postby AirBall » 26 Dec 2011, 12:28

Triumph je odlucio da na prvi mec 1/4 finala Kupa Rusije u Ekaterinburg posalje juniore, jer je domacin ovoga meca Ural odbio da se mec pomeri, a s obzirom da Triumphu ne odgovara da se igra 29.12. odlucili su se na ovaj potez...
AirBall

Postby Šareni » 26 Dec 2011, 20:43

Hmm.. valjalo bi singlirati to , ako ne blokiraju :D
Šareni

Postby CrniGuja » 26 Dec 2011, 23:10

Deluje mi na osnovu ovih prenosa da u Rusiji ima dosta novih kosarkaskih dvorana.
Sve su simpaticne i na istu foru.
CrniGuja

Postby AirBall » 29 Dec 2011, 17:16

AirBall wrote:Triumph je odlucio da na prvi mec 1/4 finala Kupa Rusije u Ekaterinburg posalje juniore, jer je domacin ovoga meca Ural odbio da se mec pomeri, a s obzirom da Triumphu ne odgovara da se igra 29.12. odlucili su se na ovaj potez...

Triumph je naravno izgubio 35 razlike posto im je prvi tim na odmoru pa su poslali juniore...

Kod Urala je najbolji bio nas Lepojevic sa 29 poena...
AirBall

Postby AirBall » 30 Dec 2011, 00:43

Bek Krasnih Krila iz Samare Brion Rush je cestitao Novu godinu svima na ruskom jeziku, uz to je covek pevao, mada nije talentovan za pevanje kao za kosarku... :D

Posto se potrudio zasluzuje da bude i na Avangardi... :D

AirBall

Postby CrniGuja » 30 Dec 2011, 12:09

AirBall wrote:Bek Krasnih Krila iz Samare Brion Rush je cestitao Novu godinu svima na ruskom jeziku, uz to je covek pevao, mada nije talentovan za pevanje kao za kosarku... :D

Posto se potrudio zasluzuje da bude i na Avangardi... :D

Pa nije cestitao na ruskom nego je imao prevodioca.
Gde ce amer da progovori na drugom jeziku.
CrniGuja

PreviousNext

Return to Evropska košarka