Board index Košarka Košarkaški miks

Košarkaški TV komentatori

Re: Košarkaški TV komentatori

Postby Caretta Caretta » 04 Dec 2011, 09:44

mali_buda wrote:
Caretta Caretta wrote:Jedan lapsus od sinoć, Kole na Areni, utakmica CZ Beograd-Makabi:
"Sofo je reprezentativac nekadašnje Grčke".

Kole je poznat po tome sto se zaleti sa pricom, pa se obicno zaprica i pocne da lupa gluposti ;) Mada, sta se desava sa GRckom, mozda i bude u pravu :laugh:

Kole je podnošljiv jedino u tandemu sa Edinom, pre svega zbog Edina. Arena u celini, po mom ukusu, ima dosta bolji program od Sport Kluba (tu gledam samo Euroleague), ali i lošije komentatore. Morao bi neko da ih nauči da se ne prenosi bukvalno sve što se vidi, fudbalski komentatori su još gori od košarkaških.
Na početku fudbalske utakmice Partizan-Radnički seo sam da ručam u trpezariji, a slušao sam prenos sa Arene. Imao sam utisak da slušam Jordana Ivanovića ili Milana Anđića na radiju, lik je mleo bez prestanka i opisivao bukvalno svaki dodir lopte svakog igrača.
Caretta Caretta

Postby Sony » 04 Dec 2011, 12:39

Meni je SK bolji..iako ga trenutno nemam. Engleska Premier liga - Tenis - EL u kosarci + jos neke evropske fudbalske lige. a i NBA je bio kod njih ako se dobro sjecam.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Choda » 26 Dec 2011, 02:35

Ja da sam na mestu Vujcina mene bi bio blam sutra da dodjem na posao i da sebe nazivam sportskim novinarom, cini mi se da je i nesretnom Saranu nije bilo bas svejedno sta je ovaj sve pricao :krsti:
What do you mean, "I don't believe in God"?
I talk to him everyday.
Choda

Postby ofkovac » 26 Dec 2011, 03:26

nisam gledao drugo, sta je rekao aj pisi ako te ne mrzi :biggrin:

u prvom je kralj cekao da se izvede bacanje da bi rekao dal je tehnicka ili nije, stvarno je covek bruka za novinarsku profesiju :banana:
ofkovac

Postby AirBall » 26 Dec 2011, 10:22

Niko da prokomentarise Edina i Koleta za vreme meca KKP-KKCZBGD... Kole je opet bio k'o posran, dok je Edin izdominirao dok je Budala pogadjao trojke...

Mikrotalasna... :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Šareni » 26 Dec 2011, 12:00

Glupi KDS, promene neke napravili, nemam vise Arenu u osnovnom paketu :girlcry:

Sta je Edin rekao ? Kontam nesto tipa "da baci mikrotalasnu dao bi" ? :D
Šareni

Postby AirBall » 26 Dec 2011, 12:10

Šareni wrote:Sta je Edin rekao ? Kontam nesto tipa "da baci mikrotalasnu dao bi" ? :D

Spomenuo je nekog americkog igraca kome je nadimak bio Mikrotalasna zbog vruce ruke to jest sto nije promasivao i uporedio je Milosavljevica sa njim, uz karakteristicne uzvike i uzdahe, dok je Kole dominirao dok je Zvezda vodila, posle je bio kao posran golub, potencirao broj slobodnih bacanja za Partizan i slicno...

Steta sto Kole i Ika Kovacic ne mogu da prenose zajedno jednu utakmicu, ja bih im sponzorisao papirne maramice koje bi im bile preko potrebne zbog suza i pretrpljenog stresa...
AirBall

Postby Unexpected » 26 Dec 2011, 12:12

Šareni wrote:Glupi KDS, promene neke napravili, nemam vise Arenu u osnovnom paketu :girlcry:

Kako nemaš? Koje mesto, BGD ima.
The End.
Unexpected

Postby Bane » 26 Dec 2011, 12:14

Bane

Postby CRNO BELI SVET » 26 Dec 2011, 12:24

Unexpected wrote:Kako nemaš? Koje mesto, BGD ima.

Ma mislio je na KDS Novi Sad, to nije ista firma kao PTT KDS.
U NS-u sem ova dva, od kablovskih operatera tu je jos naravno i SBB.
PTT KDS-a ima samo u Petrovaradinu, a po gradu jako slabo.
KDS Novi Sad je do pre dve nedelje u svojoj programskoj semi posedovao i Arene, a recimo nije imao sve Sport Klubove, tj. samo je Sport Klub bio u ponudi. Opet, usluga je bila sasvim ok, za 2000 din si mogao da koristis kablovsku, digitalu sa sve 4 arene i internet (2mb/s), a ni na analognoj kablovskoj nisu nista skremblovali.

Medjutim, tacno pre 14 dana su presli na novu platformu, istu koju koristi i SBB. Tako da sada vise nemam arene, sad sve skrembluju, ali makar uz sve sport klubove i ostale kanale na digitali, sada mi je net 6mb/s, pa mogu da gledam i najkvalitetnije strimove bez ikakvog seckanja...

Edit/ i da ne bude potpuni off, juce sam prvi put gledao mec na b92, ono je sramota koliko ni Saran ni Vujcin veze nemaju. A ta situacija kada je Dozaj upozorio Milutinovica da ce dobiti tehnicku je bila urnebesna, ova dvojica naravno shvatila da je to u stvari i dosudjena tehnicka, posle prvog bacanja Kecmana i dalje su komentarisali da je to tehnicka i tek nakon Kecovog promasaja drugog bacanja i defanzivnog skoka cini mi se Subotica su konstatovali da ipak nije, ali im nije jasno zasto, jer su sigurni da su videli u kadru Dozaja kako je dosudjuje Milutinovicu... :laugh:
San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.
CRNO BELI SVET

Postby Caretta Caretta » 26 Dec 2011, 13:01

AirBall wrote:
Šareni wrote:Sta je Edin rekao ? Kontam nesto tipa "da baci mikrotalasnu dao bi" ? :D

Spomenuo je nekog americkog igraca kome je nadimak bio Mikrotalasna zbog vruce ruke to jest sto nije promasivao i uporedio je Milosavljevica sa njim, uz karakteristicne uzvike i uzdahe, dok je Kole dominirao dok je Zvezda vodila, posle je bio kao posran golub, potencirao broj slobodnih bacanja za Partizan i slicno...

Steta sto Kole i Ika Kovacic ne mogu da prenose zajedno jednu utakmicu, ja bih im sponzorisao papirne maramice koje bi im bile preko potrebne zbog suza i pretrpljenog stresa...

Zar je moguće da se ne sećaš Vinija Džonsona?
Pogledao sam snimak sa Arene i istakao bih dve Edinove izjave:
"Raduljicu je izblokirao obruč."
"Evo kako to radi Dušan Kecman, o tablu, iz telefonske govornice."
Caretta Caretta

Postby AirBall » 26 Dec 2011, 13:03

Caretta Caretta wrote:Zar je moguće da se ne sećaš Vinija Džonsona?

34 godine imam tako da se ipak ne secam te epohe u NBA ligi najjasnije... Malo intenzivnije sam poceo da pratim kad je Divac otisao u Lakerse i tih prvih par sezona sam pratio sikljucivo njega... Moze se reci da tek od neke '93.-'94. sam malo ozbiljnije pratio...
AirBall

Postby Zlaja » 26 Dec 2011, 13:14

oni sa b92: da odgovorimo na mnoga pitanja koja stizu na nas mail, ako je prekrsaj (a bila je noga, sto povlaci ista pravila) iznad 14 sekundi sat se vraca na 24 :krsti: , a na semaforu stoji 19 i tisina 5 sekundi....
Zlaja

Postby mali_buda » 26 Dec 2011, 15:44

Kod Koleta mi smeta to sto mnogo prica, uglavnom bespotrebno, opisuje na potpuno isti nacin 100x vidjene situacije. Smeta mi sto koristi termin resetovanje, kad se sat vraca na 14s. Resetovanje bi trebalo da predstavlja povratak na pocetno stanje ili na 0.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Moebius » 26 Dec 2011, 16:48

mali_buda wrote:Kod Koleta mi smeta to sto mnogo prica, uglavnom bespotrebno, opisuje na potpuno isti nacin 100x vidjene situacije. Smeta mi sto koristi termin resetovanje, kad se sat vraca na 14s. Resetovanje bi trebalo da predstavlja povratak na pocetno stanje ili na 0.

A šta tek reći za Šarenca?

Znam da ima likova koji čak stavljaju njegov fejs na vatar. :tap: :tap: :tap:
Moebius

PreviousNext

Return to Košarkaški miks