alcesta wrote:harper lee wrote:alcesta wrote:Znam kako ti je

je li ti lepša polovina još ubeđena da je život promašen bez mačke u kući?

(kuku, šta napravismo od teme

)
Ma, jeste, teraj je u tri lepe. Apsolutno svaki fazon u macjem repertoaru je nasa macka uspela da joj proda.

Ne smem da nastavljam tamo dole, uništismo temu
Gledala sam neku emisiju na Animal Planetu gde jedan stručnjak tvrdi da je mačićima usled evolucije vremenom postala urođena osobina da budu slatki i tako se uvuku ljudima pod kožu pre nego što ih uzmu pod svoje.

Ima u tome nečega.

Jeste, ima neceg u tome. Doduse i stenci su obicno preslatki, ne znam da li je to i kod njih do evolucije.
Moram da priznam da nisam bas siguran sta smo mi to doveli kuci. Ovo cudoviste koje se odaziva na plemenito ime macka mene iskreno vise podseca na neku cudnu kombinaciju risa, rakuna, nindze, veverice i osmog putnika a nema ni cetiri meseca. Komsinica ispod nas ima pekinezera i sa njom pravimo citave strategije kad i kako da izvede kuce jer se bojimo da mu ni koske ne bismo nasli ukoliko nekim slucajem u ulazu sretne ovog naseg stvora. Ako nastavi da raste ja se selim na Kamcatku.
Istini za volju, kad odluci da bude slatka nije joj ravan ni koncentrisani saharin u kapsulama. I dalje je onako cupava samo sto sad ima vise imena. Nominalno ime joj je Matsushita, kad joj nesto treba onda je Matsushlihta a kad krene da se glupira onda je Matsushitishte ili Prokleto Govno od Macke. Upravo se sa mojom boljom polovinom otima oko cokolade s rizom. Odoh da joj pomognem. Boljoj polovini, ne macki.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.