by grobar_Zvornik » 05 Apr 2018, 22:30
С малим закашњењем, нек живи Авангарда.
Тог 26-ог октобра 2013-те сасвим случајно сам се регистровао. Сјећам се као сад на гуглу сам претраживао неки форум о домаћем фудбалу. И реко ајде да се региструјем. Не знам да ли ће се неки сложити али тада је тема КК Партизан била најквалитетнија форумска тема у овом дијелу Балкана. Истина можда и претјерујем јер пишем само на 2 форума укупно, а само Авангарду сваки дан читам (након посла). И ево остадох 4 и по године.
Кад сам се тек прикључио био сам незапослен, па самим тиме вјероватно је и квалитет постова био на једном конкретнијем аналитичком нивоу. Данас се нема много времена за спортске новости, па је форум у мом случају кључно мјесто за одређене информације, прије свега везане за Партизан.
Нема сумње баш та разноликост јесте богатство Авангарде.
Не познајем никога лично, никада нисам закључке о некоме доносио на основу става на форуму, друштвеној мрежи, али апропо неких ставова, заиста могу рећи да има мноштво квалитетних ликова. Нећу набрајати, да неки не схвате као подилажење.
Што се тиче промјена, то је на власницима. У суштини мислим да дизајн не треба мијењати, по актуелном је препознатљива, прегледност је веома добра. Оно што је по мени такође значајно је да се не гомилају теме из дана у дан.
Што се тиче еуфорије на форуму од када сам на њему, чини ми се да је највећа била након оног тријумфа против Фенера у Евролиги + фамозни прелазни рок прије годину дана.
Захваљујући Аиру промијенио сам и гледишта у приватном животу апропо "будућности" и иностранства.
Па, нек смо ми сви живи и здрави, а и Авангарда са нама.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne
33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!