Mogli su topik da nazovu i "Lepi dani mog detinjstva"
Mi smo kao klinci igrali sve moguce sportove, od rata, zmurke i ganje, pa do fudbala kosarke, odbojke (konopac i brasno), rukometa, street hokej...ma nema sta sve ne.
Vidim u vasim krajevima je poprilicna pustos, medjutim nije bas sve toliko crno, recimo ja sam sa ekipom back home, pre 10 godina napravio kosarkaski teren na sred, pa prometnog, parkinga. Na pocetku smo imali problema, ljudi su i dalje parkirali, medjutim nakon par lopti koje su

slucajno pale na kola, odustali su od daljeg parkiranja

Dolazila je i neka inspekcija, teren navodno nije predvidjen za teren (no shit?

), medjutim matorci su povukli neke veze i sredili sve to.
Ja vise nisam toliko cesto tamo, ali kad god dodjem, pogotovo leti, taj teren je prepun klinaca. Mi stariji igramo na jednom kosu, a na drugom je bukvalno 10ak klinaca koji sutiraju na kos. I to mi je drago da vidim.
U blizini je proslo leto napravljen teren sa 4 kosa, odbojkaskom mrezom i fudbalskim terenom i tu sve vrvi od dece, ali i roditelja (who said MILF

).
Nazalost mislim da je ovo samo izuzetak koji potvrdjuje pravilo, jer u drugim delovima grada, pa i ovde gde sad zivim situacija je poprilicno onakva kavom ste je predstavili.
vasilij zajcev wrote:hocu da kazem da nema ni drustva za tu decu...ja sam izasao prosle zime da vucem Vuka na brdasce tu u kraju, da se spustimo par puta na sankama, vec tu te druga deca gledaju cudno..."onaj mali sto se sanka s tatom" (ja ih inace posmatram, uopste nema interakcije medju njima, svako se sanka za sebe).
Ovde si u pravu, i to nije specificno za klince, vec i za deo moje generacije. Sada je cool biti
cool, ono bez emocija, lagano,
bez znojenja, Skhabo lepo objasnio u jednoj pesmi. Ali nema veze, ko zna i na tome moze da profitira

edit: kad smo kod igara koje smo igrali kao klinci - bejzbol, imali neku palicu i igrali sa teniskom loptom. Doneli drugaru iz USA onu pravu lopticu, tvrdu. Mi napaljeni, baca "pitcher" prvu loptu, ovaj udara palicom i lomi se palica na dva dela

toliko o toj igri.