Board index Razni Sportovi Američki fudbal

Američki fudbal - NFL

Ko ce biti sampion?

Poll ended at 10 Feb 2025, 14:31

Cifsi
7
54%
Iglsi
6
46%

Total votes : 13

Re: Američki fudbal - NFL

Postby irriducibili » 16 Jan 2012, 01:56

Brasidas wrote:Ovo ti je prva sezona da pratis NFL ?

:biggrin:

Belph je veteran...

Houdini wrote:Kako igra odbrana Giantsa, bice pravo uzivanje gledati SF Vs NYG sledece nedelje.

Jos jednom se ispostavilo "offense sells tickets but defense wins championships"

Znas i sam da nema nikakve garancije da ce ponoviti ovakvu odbranu...
irriducibili

Postby Houdini » 16 Jan 2012, 01:56

belpH #77 wrote:jok bre :)

od 3K ga pratim + ga igram 6g....

moguce da sam se nesto pogubio, ali kazem ti da sam gledao samo na sajtu kako je...uskoro cemo saznati... :)

ZNas ono kad u Wild Card mecevima ima ako ovi pobede idu na ove, a ako ovi idu na ove, to ti je varijanta da nema kostur nego se gleda renking.

Kakav Interception Granta na kraju.

Vrlo los GB, ali to je ona car NFL-a, prosle godine su usli na mala vrata i osvojili, sada su usli kao favoriti i ispali.

irriducibili wrote:
Houdini wrote:Kako igra odbrana Giantsa, bice pravo uzivanje gledati SF Vs NYG sledece nedelje.

Jos jednom se ispostavilo "offense sells tickets but defense wins championships"

Znas i sam da nema nikakve garancije da ce ponoviti ovakvu odbranu...

Jesu oni odbrambena ekipa, i ima ono da igras koliko ti protivnik da. Ali u mnogome im je pomoglo ocajno vece Packers-a.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby belpH #77 » 16 Jan 2012, 01:58

Houdini wrote:
Vrlo los GB, ali to je ona car NFL-a, prosle godine su usli na mala vrata i osvojili, sada su usli kao favoriti i ispali.

taman ove da to ponove Giants-i :)

paklena defanzivna i lanjbekerska linija...!
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Brasidas » 16 Jan 2012, 02:01

To se zove "prokletstvo" osvjaca SB-a jer od Patsa 2003 nijedan osvajac SB-a nije pobedio naredne sezone u plajoff utakmici :laugh:
Brasidas

Postby Golden Warrior » 16 Jan 2012, 02:05

belpH #77 wrote:
Houdini wrote:

taman ove da to ponove Giants-i :)

paklena defanzivna i lanjbekerska linija...!

Smrde na govna realno samo je pitanje trenutka kada ce se raspasti kao protiv Washingtona...
Golden Warrior

Postby Felipao » 16 Jan 2012, 02:13

belpH #77 wrote:tako je bre!!!

ajmo Giants-i do super bowl-a!

:thumbup: Jedina ekipa koju postujem od svih koje igraju plejoff.Dodushe moram da gotivim malo i Detroit zbog brata Megatrona :D
Felipao

Postby troypolamalu » 18 Jan 2012, 09:01

71:70 wrote:@Trojapalamalu
osvetili smo ti stilerse..Vreme je za novu krunu!

Neka se ponovi februar 2008!
troypolamalu

Postby Brasidas » 18 Jan 2012, 11:57

Finale Patsi - SF, a SB po cetvrti put osvajaju Bil i Brady. Jedino ih povreda jednog od TE moze spreciti u tome...
Brasidas

Postby Napredpartizan » 20 Jan 2012, 00:03

Nisam nista napisao u vezi prethodnih meceva,pa cu sada da iskoristim priliku :biggrin:

Giants-Packers

Jos od meca sa Kanzas Sitijem se videlo da nesto ne stima kod Grin Beja. Jako puno gresaka i pre svega ispustenih dodavanja sto je Manning iskoristio s obzirom da ima mozda najjacu liniju WR(Niks,Maningam,Cruz)...Niks je odigrao fantasticno i ono TD hvatanje sa 37 jardi u poslednjoj sekundi prvog poluvremena je mozda odlucilo mec. 3 fumbla su imali Pakersi, a ako se zna da su imali vise pobeda nego gresaka u regularnom delu sezone,zna se i uzrok poraza...Giantsi su ih opet pobedili na njihovom terenu kao i pre 3 godine kada su u finalu konferecnije izbacili tim Breta Farva i kasnije osvojili Superbowl..

Saints-49ers

Sjajan Poslednji drive Alexa Smitha(ima istoteviran Srpsski grb sa 4 S na ledjima, cukundeda mu je bio Srpskog porekla)... Fantasticno dodavanje ka jos boljem Vernonu Davisu za pobedu. Pre toga imao je sjajan running TD posle lepe finte. Iznenadio me je,jer sam mislio da nece moci pod pritiskom da igra dobro.. Ali ispostavilo se ono sto su svi pricali,Saintsi imaju katastrofalnu odbranu i ne mogu se uvek oslanjati na napad i da ce oni doneti pobedu. Sada San Francisko igra protiv slicnog protivnika(New England)..Bellichik je majstor skautinga i verujem da ce dobro obratiti paznju na kratke pasove Smitha koji je zadavao dosta problema Saintsima.Imaju dobru odranu na celu sa Willisom,medjutim uvek ih tajtendovi muce.. Sada im sledi veliki ispit protiv Gronkovskog i Hernandeza...
Napredpartizan

Postby Golden Warrior » 20 Jan 2012, 02:06

Napredpartizan wrote:Nisam nista napisao u vezi prethodnih meceva,pa cu sada da iskoristim priliku :biggrin:

Giants-Packers

Jos od meca sa Kanzas Sitijem se videlo da nesto ne stima kod Grin Beja. Jako puno gresaka i pre svega ispustenih dodavanja sto je Manning iskoristio s obzirom da ima mozda najjacu liniju WR(Niks,Maningam,Cruz)...Niks je odigrao fantasticno i ono TD hvatanje sa 37 jardi u poslednjoj sekundi prvog poluvremena je mozda odlucilo mec. 3 fumbla su imali Pakersi, a ako se zna da su imali vise pobeda nego gresaka u regularnom delu sezone,zna se i uzrok poraza...Giantsi su ih opet pobedili na njihovom terenu kao i pre 3 godine kada su u finalu konferecnije izbacili tim Breta Farva i kasnije osvojili Superbowl..

Saints-49ers

Sjajan Poslednji drive Alexa Smitha(ima istoteviran Srpsski grb sa 4 S na ledjima, cukundeda mu je bio Srpskog porekla)... Fantasticno dodavanje ka jos boljem Vernonu Davisu za pobedu. Pre toga imao je sjajan running TD posle lepe finte. Iznenadio me je,jer sam mislio da nece moci pod pritiskom da igra dobro.. Ali ispostavilo se ono sto su svi pricali,Saintsi imaju katastrofalnu odbranu i ne mogu se uvek oslanjati na napad i da ce oni doneti pobedu. Sada San Francisko igra protiv slicnog protivnika(New England)..Bellichik je majstor skautinga i verujem da ce dobro obratiti paznju na kratke pasove Smitha koji je zadavao dosta problema Saintsima.Imaju dobru odranu na celu sa Willisom,medjutim uvek ih tajtendovi muce.. Sada im sledi veliki ispit protiv Gronkovskog i Hernandeza...

Milan Tarot ti li si ? :laugh:
Golden Warrior

Postby Napredpartizan » 20 Jan 2012, 02:18

@golden warrior

Koji jebeni fail :laugh: :laugh: :laugh: Vidi se da spavam 4 sata dnevno,ubise me silne nba,nfl,nhl utakmice :tap:

Nista New England-San Francisko ce biti finale,nema druge,ovo nije slucajnost :ajdejebote:

Ovde me je Smith zaista iznenadio...
Napredpartizan

Postby draganjojic » 21 Jan 2012, 17:16

Zdravo ljubitelji NFL.Zovem se Dragan i veliki sam fan NFL koji pratim od samog pocetka na 3 kanalu.Od tad sam navijac Nju Inglanda a gotivim i Filadelfiju.Moji omiljeni igraci su/QB Tom Brejdi WR Ficzerald TE Rob Gronkovski RB Adrijan Peterson u odbrani Julius Pepers Demarkus Weer i neprikosnoveni Reeeey Lewis.Nadam se da cemo se lepo druziti i uzivati u omiljenom sportu.Pozdrav svima
draganjojic

Postby AirBall » 21 Jan 2012, 17:39

Dobrodosao Dragane...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Napredpartizan » 22 Jan 2012, 00:38

draganjojic wrote:Zdravo ljubitelji NFL.Zovem se Dragan i veliki sam fan NFL koji pratim od samog pocetka na 3 kanalu.Od tad sam navijac Nju Inglanda a gotivim i Filadelfiju.Moji omiljeni igraci su/QB Tom Brejdi WR Ficzerald TE Rob Gronkovski RB Adrijan Peterson u odbrani Julius Pepers Demarkus Weer i neprikosnoveni Reeeey Lewis.Nadam se da cemo se lepo druziti i uzivati u omiljenom sportu.Pozdrav svima

Dobrodosao !
Napredpartizan

Postby draganjojic » 22 Jan 2012, 11:46

Hvala momci.Dosao je i taj dan kad cemo gledati dve nadamse izvanredne utakmice.Moram da priznam da strepim za Patriote za koje navijam.Secam se utakmice isto u Bostonu kad je Baltimor u zadnjem napadu pobadio zahvaljujuci losoj odbrani Petsa.Nervira me cinjenica da Bil i Kraft nemogu da sastave odbranu koja moze da isprati odlican napad,ovako se svodi na to da Brejdi i drustvo iz napada da poen vise od protivnika.Od vremena kad su igrali Tedi Brusci,Mark Vrabel,Rodni Harison Petsi nisu imali odbranu na koju su mogli da se oslone.Tako je bilo u super bollu protiv NJujorka,zadnji napad sa 20 jardi za Njujork i tacdaun za pobedu.Sta reci za Baltimor,suprotno od Petsa,celicna odbrana sa velikim LEWISOM na celu i mrsavim napadom sa nesigurnim Flakom,mada i on moze da iznenadi dobrom igrom.Ostajemi da se nadam da ce ipak ubitacan napad Petsa dati neki poen vise od Revensa i proci u Super Boll.
draganjojic

PreviousNext

Return to Američki fudbal