Board index Tenis Teniski miks

Svaštara ili forumaši van terena

Re: Svaštara ili forumaši van terena

Postby Starsica » 26 Jan 2012, 21:52

Milutinov Tata wrote:
Neka, neka, da vidis kako je meni svaku noc :biggrin: Mada ponekad navrate neki gosti, ali nece da se predstave :nisamodavle:

Al' ti si Tata veteran, ja sam samo posmatrac, prosto mi bilo neprijatno samoj sa botom, nisam znala sta da pricam sa covekom pa smo cutali :laugh:

Liv wrote:Samo sto Star ne izvestava :D Ponadala se da ce stici na gotovo :D

Star moze da izvestava, ali to nece biti dobro kao sto vi radite :D
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby alcesta » 26 Jan 2012, 22:08

Kakav naslov u Pressu :laugh:
http://www.pressonline.rs/sr/sport/osta ... inala.html
Ovaj dan svakako ne predstavlja presedan, pa i ako hoćete pošteno, zaposleni u mojoj kancelariji samo gledaju u kompjuter kada igra Novak Đoković - istakao je u izjavi za Press Dragan Marjanović.
Na koga me ovo podseća, hmmm :confused: :biggrin:
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby lord_slawe_ » 27 Jan 2012, 16:14

pred finala u obe konkurencije moja ekipa "Novak iz Sentivana" zauzima osmo mesto na par stranica ranije pomenutom fantasy takmicenju. Svih sedam ekipa ispred mene imaju jos pojednog igraca i igracicu u konkurenciji i ostaje mi samo da pretpostavim da vecina njih, ako ne i svi, poput mene imaju Djokicu te tu ne mogu ocekivati napredak.

Moj pick od zena u ovoj ekipi je bila Azarenka te cu navijati za nju u finalu, postoji mogucnost da nekolicina boljeplasiranih ima lepu Maru u paru sa Djokovicem, ali ni eventualna pobeda Beloruskinje me ne moze odvesti na bolje od 4-tog mesta...

Nakon proslogodisnjeg US opena kada sam takodje sa jednom ekipom bio u top5, nadam se ponovnom uspehu, uz zal za dva rezultata u zenskoj konkurenciji u ranijem toku takmicenja - Erani je prvo dobila Cirsteu pa Ji Jeng, a obe sam imao u ovoj ekipi - koji su mi mogli priustiti i borbu za prvu poziciju..
lord_slawe_

Postby Dejan » 27 Jan 2012, 17:10

...riječi su isto kao i gomile ljudi, nije nužno znati za sve, odaberi za sebe samo one prave...
Dejan

Postby alcesta » 27 Jan 2012, 22:29

Liv wrote:Od 21 do 00 veceras na ES2 ide highlight meca, ko ima zivce da gleda pored svih sportskih dogadjaja danas :)

Liv, nosićeš me na duši. Uključila sam TV da pogledam to i pošto nema ni na jednom ES ja pređem na prenos vaterpola taman za produžetke :tap: jedva živa ostadoh danas.

Svi su prošli u finale :triprsta: auuu kakav dan :copa2:
SCG finale u Ajndhovenu, delimo medalje :jos: :jumpall:
alcesta

Postby Liv » 27 Jan 2012, 22:38

Odlican dan za nas sport. Nadam se da ce se nastaviti i u nedelju.
Liv

Postby CherieBgd » 28 Jan 2012, 00:30

Elem ljudi ja sam danas sredinom drugog seta resila da lecim nervozu ( preporucile mi cika doce da se ne nerviram preterano zbog nekih mojih boljki)... Rezultat je usisana kuca, okupana macka (alcesta zna sta znaci kupati i susiti pobesnelu macku) i on top ispekla jedno 70tak palacinaka...
Zalili mi se konzumenti da su mi neke palacinke malo nagorele, a ja sam im objasnila da se u vreme pripravljanja palacinaka mahom igrao defanzivni tenis, i da su poeni trajali :laugh:
Za nedelju se spremam za neki ozbiljniji poduhvat - recimo tortu od "opljackao sam kokosinjac" komada jaja sa minimum 6 korica :lollol: Ako imate jos neke predloge za kvalitetno utucavanje nervoze molim da ih napisete :huh:

p.s. macku necu opet da kupam, ruke mi vec izgledaju ko putevi na geografskoj karti
CherieBgd

Postby Liv » 28 Jan 2012, 00:51

Haha, tako i meni obicno zagori nesto :lol: Torta mi se cini kao super izbor, a mozes na to jos da dodas neki sporokuvajuci rucak :D
Liv

Postby harper lee » 28 Jan 2012, 01:04

CherieBgd wrote:Elem ljudi ja sam danas sredinom drugog seta resila da lecim nervozu ( preporucile mi cika doce da se ne nerviram preterano zbog nekih mojih boljki)... Rezultat je usisana kuca, okupana macka (alcesta zna sta znaci kupati i susiti pobesnelu macku) i on top ispekla jedno 70tak palacinaka...
Zalili mi se konzumenti da su mi neke palacinke malo nagorele, a ja sam im objasnila da se u vreme pripravljanja palacinaka mahom igrao defanzivni tenis, i da su poeni trajali :laugh:
Za nedelju se spremam za neki ozbiljniji poduhvat - recimo tortu od "opljackao sam kokosinjac" komada jaja sa minimum 6 korica :lollol: Ako imate jos neke predloge za kvalitetno utucavanje nervoze molim da ih napisete :huh:

p.s. macku necu opet da kupam, ruke mi vec izgledaju ko putevi na geografskoj karti

O, znam i ja. :laugh: Spremam rukavice od titanijuma za sledece kupanje.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Liv » 28 Jan 2012, 01:08

Image

:biggrin:
Liv

Postby CherieBgd » 28 Jan 2012, 10:14

Liv ova maca deluje jadno i nemocno na slici... Cak i simpaticno... U realnosti mislim da kao da kupam tigra ane macku... Na stranu to sto i ja dobijem besplatno kupanje... Za susenje sam se snasla - stavim je u transporter pa upalim fen - inace ne bih bila medju zivima :biggrin:
CherieBgd

Postby Altair » 28 Jan 2012, 10:26

Liv wrote:Image

:biggrin:

:laugh: :mukica:
svaka vama cast kako uspevate nesto konkretno da radite po kuci za vreme meca
ja sve sto sam postigla je da sam istanjila tepih od spartanja po sobi. sve u kuci mi je bilo na stand by tokom tih pet sati. na kraju sam u 3 popodne jos uvek sedela u pidzami :tap:
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby alcesta » 28 Jan 2012, 11:52

Pa gde palačinke za vreme tenisa :tap: dobro je što nisi zapalila kuću :laugh:
Što se tiče kupanja mačke, kod nas to nikad nije mogla da izvede jedna osoba, opasno je po život, treba najmanje dvoje. :D
alcesta

Re: Novak Đoković

Postby Delester » 28 Jan 2012, 14:49

Liv wrote:Mnogo mi se svidjaju cizmice, al' ne vidim koje su. Super je obucena.

ugg
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby lord_slawe_ » 28 Jan 2012, 15:53

Image

sa neke nase utakmice u rukometu..
lord_slawe_

PreviousNext

Return to Teniski miks