Board index Tenis Teniski miks

Svaštara ili forumaši van terena

Re: Svaštara ili forumaši van terena

Postby harper lee » 02 Feb 2012, 12:14

Delester wrote:jbt gde si sluzio, na kopaoniku? :laugh:

U Vranju. Kakav je to speed bio, majko moja. Da nas je tada napala vojska puzeva golaca osvojila bi kasarnu preko noci. Do nekog nivoa se oblacis sam, gace, duge gace, trostruke carape, jos jedne duge gace, par majica, kosulja, dzemper, bluza, vunene pantalone, potkapa, kapa i sinjel. Onda navuces rukavice i zavrsetak oblacenja preuzima kolega, druge rukavice bez prstiju, gunj od ovcije koze i na kraju o tebe kao o jelku okace pusku, municiju i ostalo sto treba za strazu zato sto ti vise u toj odeci ne moze ni da spustis ruke pored tela a kamoli nesto drugo. Onda te izguraju do strazarskog mesta, izljube se s tobom, uzmu oprostajna pisma za rodbinu i devojku i provedu sledeca dva sata nadajuci se da ce da te zateknu zivog kad se vrate da te pokupe. Kad dodju posle dva sata izguraju te nazad do peci, skidaju sa tebe pola sata sve one trakalice koje si obukao i cekaju da se otopis jer na ono malo lica koje ti je izlozen mrazu se nahvata pokorica od leda. Narocito je bilo zabavno ako ti suze oci, onda si po licu imao one stalagmite od leda.

Posle pola sata se protreses, kazes nesto prigodno, kao "uf al' je hladno u tri lepe pizde materine", gledas nekako da se ugrejes i za tri sata Jovo nanovo. I tako pola decembra i ceo januar. :crybaby:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Delester » 02 Feb 2012, 12:29

:lol:

potseti me sada, ovaj moj je sluzio u pancevu pre jedno 10 godina, tek po diplomiranju i tad je bila neka zima da bog sacuva, secam se da sam isla u posetu (ali tamo kako brije vetar majko bozija) i mislila se u sebi da li je moja ljubav toliko jaka :laugh:
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby Liv » 02 Feb 2012, 12:44

Gama wrote:
harper lee wrote:Ja bio u vojsci one notorious zime 84/85 i isao na strazu na -28. Nezaboravno iskustvo. :waiting:

Jao da, tu zimu i dan danas pamtim kao najhladniju. Sneg do struka, u gradu -25... :crybaby:

I ja pamtim tu zimu. :biggrin: Imala sam 4 godine i sa klincima iz zgrade pravila iglo u dvoristu!! :P
Liv

Re: AUSTRALIAN OPEN 2012

Postby Liv » 02 Feb 2012, 12:45

Agy wrote:Čestitke Novaku na odranjenoj tituli i nastavku dominacije muškim tenisom!

Tako se to radi, prvi post pa na tenisu! Dobrodosao/la :hatman:
Liv

Postby alcesta » 02 Feb 2012, 12:57

Kod nas napadalo 27 cm snega. :krsti: Gledam kroz prozor i ne verujem. :krsti: A sinoć je bila prava mećava baš kad sam planirala da odem na poslednju projekciju filma koji se danas više ne daje :roll:
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Opojni zumbul » 02 Feb 2012, 12:57

Hvala na dobrodošlici! Muško sam :biggrin:
Opojni zumbul

Postby KKP » 02 Feb 2012, 12:58

Agy wrote:Hvala na dobrodošlici! Muško sam :biggrin:

Agy, dobrodošao na forum!

Veliko sam vam pojačanje obezbedio na tenisu! :biggrin: :cheers:
KKP

Postby Liv » 02 Feb 2012, 13:10

Aaaaa.... veza je radila :D Fala vi. Vidim da je Agy Agin fan :D Nemamo njenu temu, ali ako zelis slobodno otvori a mi cemo dati doprinos :okk:
Liv

Postby Liv » 02 Feb 2012, 13:15

Gledala sam sad na BBC-ju ima nas u svakom weather related videu. Bas sam nesto nostalgicna, sve belo i idilicno kod nas posto su uglavnom unutrasnjost snimali :)
Liv

Postby Opojni zumbul » 02 Feb 2012, 13:18

Otvorću samo da se malo uhodam na forumu.
Opojni zumbul

Postby georgina » 02 Feb 2012, 13:28

harper lee wrote:Pa, vi biste u toj kuci opsadu Avara pregurali. :biggrin:

da znaš da bi :laugh: . šta ćeš. moraju arhitekte bar za sebe da naprave kuću kako spada :teacher:

harper lee wrote:Ja bio u vojsci one notorious zime 84/85 i isao na strazu na -28. Nezaboravno iskustvo. :waiting:

moj muž bio na vlasini na -30. mesec dana na karauli i to one godine kada je bila frka sa bugarima. kaže, neki momci imali gadnih problema sa promrzlinama.
georgina

Postby Delester » 02 Feb 2012, 13:36

alcesta wrote:Kod nas napadalo 27 cm snega. :krsti: Gledam kroz prozor i ne verujem. :krsti: A sinoć je bila prava mećava baš kad sam planirala da odem na poslednju projekciju filma koji se danas više ne daje :roll:

:biggrin: crnogorci
zatvroili jutros aerodrom, nema poletanja, ne mogu da se snadju s tolikim smetovima :laugh:
.......................................................................................
Delester

Postby georgina » 02 Feb 2012, 13:42

rusi po ledu i sleću i poleću, al' nije baš da je veselo :crybaby:
georgina

Postby alcesta » 02 Feb 2012, 13:44

Izvini, Del, ali ovde je to ozbiljna situacija :bleh: sigurno ima 10-15 godina da nije ovoliko padalo van severa.

Mislim da aerodrom danas uopšte neće raditi. Ne znam ni imaju li oni uopšte mašinu za čišćenje snega :laugh:
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Delester » 02 Feb 2012, 13:47

alcesta wrote:Izvini, Del, ali ovde je to ozbiljna situacija :bleh: sigurno ima 10-15 godina da nije ovoliko padalo van severa.

Mislim da aerodrom danas uopšte neće raditi. Ne znam ni imaju li oni uopšte mašinu za čišćenje snega :laugh:

radice uvece
ma znam, to je ozbiljna situacija cak i u londonu kad napada malo snega jbg
:laugh:
nego zezam malo
Delester

PreviousNext

Return to Teniski miks