Board index Tenis Teniski miks

Svaštara ili forumaši van terena

Re: Svaštara ili forumaši van terena

Postby Liv » 03 Feb 2012, 02:08

Tja, nisu vam dovoljne ribe, prasici, telad, kokos... sad biste jos i bambija :sakaosto: sve, sve, ali nikad nisam mogla da shvatim da ljudi mogu da jedu konjetinu i srnetinu.

edit: ps, jel ti to nesto upalo u oko :manikir:
Liv

Postby euforija » 03 Feb 2012, 08:38

Hahahah, bože šta ja propustim, samo da vam kazem da vas obožavam, slatko se ismejah jutros, dok sam čitala. A nisam raspoložena, opet pada ovaj šugavi sneg.
Liv strasna si, :laugh:
Osmeh Je Kriva Linija Koja Ispravlja Sve Stvari
euforija

Postby georgina » 03 Feb 2012, 09:25

dok ste se vi ovde zezali oko kobaja (btw, jela sam kobaju od divlje svinje - odlična, srneću nisam, a o ribljoj tek da ne pričam) ja sam morala da se dooobro naspavam jer me jutros čekalo žešće lopatanje snega.
baš danas nam zakazano kod majstora za auto, a da bi se izašlo iz dvorišta, mora čudo snega da se očisti, inače, ako se zalepi od točkova, onda mu nema dizanja do proleća :colera:
tako, preživela sam jutarnju sesiju čišćenja. kako stvari stoje, biće i podnevna i popodnevna i večernja :crybaby: .
georgina

Postby Liv » 03 Feb 2012, 10:36

Znaci bice Image... Ja nista nisam spavala. Proganjale me kobaje. Narocito ona od morskih plodova.Image

Euforicna :hatman:
Liv

Postby Altair » 03 Feb 2012, 10:41

Agy wrote:@Altair
Meni je rođendan u septembru 9. :smile:

primljeno k znanju :)
taj uvodni post je van mojih ruku odavno. sad se modovi bave rodjendanima

ako nastavi ovako da pada necu moci ni do prodavnice da se probijem . jebem ti sneg. nikad ga nisam volela :thumbdown:
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Re: ATP i WTA lista i poeni

Postby novi jevrem » 03 Feb 2012, 10:51

Tako sam i ja kupio kartu za ono sada vec cuveno zensko finale 2008.godine .... mesec dana ranije preko interneta

Bas cu ovih dana da odem na sajt RG i da proverim kakve su sada regule .... do skora je funkcionisao sistem- izvlacenja / zrebanja (so called allocation) registrujes se na sajtu i potrazis karte za neki mec, i oni te onda obaveste (cini mi se da je bilo krajem marta do kada je bilo moguce prijavljivanje) za koje meceve mozes da kupis karte.
novi jevrem

Postby georgina » 03 Feb 2012, 11:02

moja rodica (35 god) pala na ulici i slomila ruku. odvezla je hitna u urgentni :crybaby:
šta tek da rade ovi stariji, kad i mladi padaju :huh:
georgina

Postby ivana23 » 03 Feb 2012, 11:03

Image
ivana23

Postby Liv » 03 Feb 2012, 11:22

Joj Georgina, uzas :( Stvarno se mora biti ultra pazljiv. Kod nas najavljuju sneg preko vikenda.
Liv

Postby Delester » 03 Feb 2012, 11:56

georgina wrote:moja rodica (35 god) pala na ulici i slomila ruku. odvezla je hitna u urgentni :crybaby:

:mukica:
ja sam se malopre tako slomila (povukla me moja dzukelica-kobilica koju sam izvela da prosetam :roll: ) protresao mi se mozak jbt (a pala sam na dupe), to mi se jos nije desilo. sva sreca pa je dubok sneg, procicu verovatno bez ikakvog znaka osim glavobolje.
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby Opojni zumbul » 03 Feb 2012, 11:59

Strašno, je već danima ne izlazim iz kuće. Ne podnosim sneg, led i niske temperature.
Opojni zumbul

Postby Delester » 03 Feb 2012, 12:03

ciao, znam, to mi je sve poznato, ali kao sto kazes to su karte koje su vec u necijem vlasnistvu pa se ponovo prodaju, ali valjda postoji neka primarna prodaja? kako su ti koji imaju karte dosli do njih ranije? ja bih rekla da su ti parizani na to mislili. neke smesne cene su mi pominjali u za finale i za polufinale.
.......................................................................................
Delester

Postby novi jevrem » 03 Feb 2012, 12:04

prodaja karata za gradjanstvo pocinje 15.februara- izvor: sajt RG
novi jevrem

Postby Delester » 03 Feb 2012, 12:07

ali to je prodaja karata koje su vec u vlasnistvu? dajte ljudi ko je ovde blesav? :laugh:
Delester

Postby harper lee » 03 Feb 2012, 12:10

Delester wrote:
georgina wrote:moja rodica (35 god) pala na ulici i slomila ruku. odvezla je hitna u urgentni :crybaby:

:mukica:
ja sam se malopre tako slomila (povukla me moja dzukelica-kobilica koju sam izvela da prosetam :roll: ) protresao mi se mozak jbt (a pala sam na dupe), to mi se jos nije desilo. sva sreca pa je dubok sneg, procicu verovatno bez ikakvog znaka osim glavobolje.

Cuti harpere, cuti harpere, pravi se da nisi video ovaj zicer, pravi se da nisi video ovaj zicer, misli na srnecu kobaju, misli na srnecu kobaju... :music:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

PreviousNext

Return to Teniski miks