alcesta wrote:Ma kakvo osvajanje Fed kupa... neka one ovo dobiju da ne ispadaju iz grupe, i da su srećne.
Slazem se. Ako je 2007.-2008. FED kup izgledao kao utesna nagrada za nase devojke, od tada se dosta toga izdesavalo i sada vise nema ni mizernih sansi da nase to osvoje. Steta je sto je Ana pre nekih 5-6 godina izgubila od Peer (gde je ta devojka?) i sto smo u godinama najveceg napretka nasih devojaka bili u zoni, da smo tada usli u svetsku grupu mozda bi se u vreme njihovog vrhunca neke stvari poklopile da i devojke uzmu ono sto su muski uzeli, sada nema sanse i ja sam prezadovoljan dok se devojke drze u svetskoj grupi.
Nasi momci su uzeli DC tako sto su imali momka koji je bio siguran za dva poena, ali se nijednom nije desilo da Srbija izgubi kad Nole donese dva poena sto ce reci da su i ostali uvek davali svoj doprinos pa se Nole nikad nije zapitao "sta ja trazim tu". Uz dva igraca koji su bolji od vecine "drugih tabli" imamo i jednog od najboljih dubl igraca, a do titule smo stigli posle polufinala i finala na domacem terenu gde smo okrenuli 1:2 sto ce reci da uz sav kvalitet treba i zrno srece.
Sta od toga imaju nase devojke? Skoro nista. Retko smo kompletni, ni JJ ni Ana vise nemaju moc da donesu uvek dva poena, dubl nikad nismo ni imali, nama je Alex specijalista za dubl sto me malo podseca na rekreaciju kada najslabijeg fudbalera stave da je golman, tako je i ona specijalista za dubl. O atmosferi koja je pratila nas FED kup tim, a koja moze pretegnuti u mecu dve ravnopravne ekipe, ne bih ovom prilikom.
"Da imamo život, sport bi nam bio zabava a ne patologija." Sloba Milošević twitter.