Board index Sportske zanimacije Sportsko klađenje Avangardin tiket

Avangardin tiket

Re: Avangardin tiket

Postby Šareni » 08 Feb 2012, 00:42

ne zaboravite max i min kvotu, nije ni fora da furamo totalne sigurice , tipa fudbal barsa-bilo ko :biggrin:
Šareni

Postby mali_buda » 08 Feb 2012, 01:02

@Felipao Ne stavih granicu jer je kod mene u klad bila 19.5, a znam da je ranije bila 20,5. Pretpostavio sam da se razlikuje od klad do klad.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby zeka9 » 08 Feb 2012, 01:02

bice od ovog nesto :copa1:
slazem se sa svima, trebali bi odrediti neku min i max kvotu, a po meni bi najbolje bilo da je minimalna 1.50 a max 6 (zbog tipova x/1 i x/2 koji mogu biti dosta sigurni), takodje ako neko promasi najbolje je da ne igra sledeci tiket (sl. kolo) kako je rekao kolega Nolinjo, to za ziri (komisiju) stvarno ne znam, moglo bi i tako ali sta na primer da svi promasimo par, ko ce onda ciniti tu komisiju, jedino to je mali problem, ostalo je ok, srecno nam bilo :pop:
zeka9

Postby Felipao » 08 Feb 2012, 10:46

Ok,da sumiramo.

Pravimo tiket samo za vikend i on mora biti gotov do petka popodne(znachi finalni proizvod),sto bi znachilo da se vec do cetvrtka postave parovi o kojima bi se diskutovalo.I imajte jednu stvar na umu,NBA se izbacuje u dodacima tako da bi u principu mogao da se gadja NBA za subotu na nedelju a nikako za nedelju na ponedeljak (jednostavno ne moze da se uplati,nema ga subotom u ponudi)

U ucestovanju moze da ucestvuje svako ko ima dobre volje medjutim posle omashenog tipa gubi pravo da tipuje tiket sledece nedelje.Svako ko ucestvuje u pravljenju tiketa ce morati isti da uplati i okachi na forum (za sumu koju zeli,da li 50 ili 1000 dinara-nebitno)

Znachi parovi se izbacuju od ponedeljka zakljucno sa cetvrtkom.Svaki par ce biti izlozen glasanju.Poverenje paru ce se izglasavati komisija.*

*predlog za komisiju. Komisija ce brojati 6 clanova.Da bi tip proshao na tiket mora da dobije saglasnost vecine -odnosno bar 4 glasa. 5 clanova komisije ce ciniti 5 najuspesnijih kladionicara na ovom topiku (moramo samo odrediti kljuch po kojem ce se ovo odredjivati,naravno komisija ce biti podlozna promenama iz nedelje u nedelju ovisno od rezultata) a 6-i "clan komisije" ce biti poll odnosno bazen u kojem ce glasati ko god hoce.Tako cemo dati priliku svima da se izjasne samo ce naravno njihovi glasovi imati dosta manji znachaj.
Felipao

Postby Felipao » 08 Feb 2012, 10:50

Naravno,da ne bi bilo zabune ja bih svake nedelje kachio na ovaj servisni topik ko je clan komisije za tu nedelju i vodio racuna ko je dao kome glas i kakav.Poll teme bi otvarao za svaku predlozenu utakmicu i na kraju nedelje brisao,a da ne bi pravilo guzvu mozda otvorim i novu sekciju za AT u okviru kladjenja.
Felipao

Postby Niko123 » 08 Feb 2012, 10:52

Ja cu samo da gledam predloge... :smile:
Niko123

Postby Felipao » 09 Feb 2012, 09:43

Ocemo li opichiti sta za vikend ?
Felipao

Postby Šareni » 09 Feb 2012, 10:15

jesu li ova dva bila probna ? ako se igra za vikend , treba po pravilima sve, da ne lupamo bzv
Šareni

Postby mali_buda » 09 Feb 2012, 19:31

Evian Thonon Gaillard - Marseille 3+ 2.00 (kvota iz Mozzart kladionice)

Ajd da se vise ne prenemazemo ko stare babe, nego da pocnemo sa predlozima. Dogovorili smo se da do petka damo predloge, da bi imali vremena i da razmatramo predlog.

Utakmica se igra u subotu (negde pise u 15h, u Mozzartu pise 19h). Ono sto je mene opredelilo za ovaj tip je:

- Marsej igra u odlicnoj formi

- na njihovim utakmicama pada dosta golova

- na 10 gostovanja imaju gol razliku 15-14

- na zadnja tri gostovanja su pobedili, a svaka utakmica je usla u 3+

- Evian na svom terenu ima gol razliku 17-14 na 10 odigranih utakmica

- poznati su kao ekipa na cijim utakmica pada dosta golova

- na poslednjih 8 domacih utakmica, cak 7 puta su "usli" u 3+

- kvota je sasvim dobra
mali_buda

Postby Felipao » 09 Feb 2012, 19:33

Dizem obe ruke za ovaj par.Apsolutno sam za :okk:
Felipao

Postby mali_buda » 09 Feb 2012, 19:37

Felipao wrote:Dizem obe ruke za ovaj par.Apsolutno sam za :okk:

Polaskan sam, jer je Felipao odlican poznavalac Lige 1 :hathello:
mali_buda

Postby Felipao » 09 Feb 2012, 19:43

Aston Vila-Mancester Siti 2&3+ @2.25 Mozzart

Aston Vila je skup dobrih igracha koji cine katastrofalnu skupinu i tako vec par sezona unazad...Sa druge strane imaju Siti koji je mocan i nabrijan jer se bore sa Jedinstvom za titulu.Zasto mislim da ce ih Siti raskantati? Zato sto Vila nije ni Vulvs,ni Stouk,ni Everton da zna da odigra tvrdo protiv jacheg protivnika na nulu,vec uglavnom protiv jacih protivnika skinu gace.Ja mislim da je u ove 2 sezone samo jednom Vila uspela da dobije nekog iz vrha i to sad skoro dal Celzi beshe...
Felipao

Postby Diktator » 09 Feb 2012, 19:59

Hemofarm Cibona 2 (1,70 Mozzart bet)

domacini tek u petak stizu kuci nakon bosanske avanture,prakticno bez treninga u svojoj dvorani docekace napaljenu Cibonu koja je nakon pobede nad futurom na dve pobede od davno prezaljenog f4..
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby nolinjo » 09 Feb 2012, 19:59

ja pare ne stavljam na kombinacije jednog para a vi kako ocete

aleksa podrzavam :) realno 1.4 na cibose
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby nolinjo » 09 Feb 2012, 20:14

metalac -borac 1 @ 1.45

metalac je tim -igrac bojan bakic sam igra i sam ce da pobedi cacane koji su izgubili 8 razlike od raspale slobode
inace metalac ima kuci podrsku od sudija ,a ova tekma im je jako bitna ,uz bakica ide i balmazovic i marojevic
jaci su dosta ,borac pro fore uzo mozart ,doveli pesakovica on se na prvom mecu raspao ...

za mene castili 1.45 iako nie neka velika kvota ...inace u kladionici nema malih-velikih kvota,vec samo malih velikih uplata
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

PreviousNext

Return to Avangardin tiket