Board index Sportske zanimacije Sportsko klađenje Avangardin tiket

Avangardin tiket

Re: Avangardin tiket

Postby Felipao » 24 Feb 2012, 21:29

Da tacno,igramo 5 parova i ja sam uplatio ono sto si izbacio.Medjutim problem je sto Sareni i Poaro imaju istovetnu statistiku,5-1-3 ? Inache od sada Aleksa i ostali,ko bude pravio presek stanja za tiket U DOGOVORENO VREME kljuch za racunanje najboljih parova je sledeci

( broj ZA- broj protiv ) * procenat Za u decimalnom obliku Tipovi koji imaju vise protiv nego za ne ulaze u konkurenciju

Primer: Evian ima 2 Za i 0 protiv i 50 posto Za

Znachi (2-0)*0.5= 1

Poaro (5-1)*0,56=2,24

Znachi moj par je trebao da popushi a Sareni da ide al nema veze,ovo nije bilo ustanovljeno do sada,za ubuduce da znate.
Felipao

Postby Šareni » 24 Feb 2012, 21:37

uh.. pa ja nisam odigrao tiket, jer sam video onaj aleksin post bez mog tipa (salon) , a sad vidim da je neko stavio a neko nije
Šareni

Postby Felipao » 24 Feb 2012, 21:42

Kakav kreten od devojke,sad vidim da mi iskucala hendikep na Zvezdu.Aj bar ovaj doh da dodje na 4.5 poena,munuo sam 2 crvene na to.
Felipao

Postby Alonzo » 24 Feb 2012, 21:47

Felipao wrote:
alonzo wrote: Pozurili smo zbog predloga koji je dao Sareni. Ta tekma pocinje u 20.45h.

Kao da je bitno da li smo zavrsili u 16h ili 18h...

Ne gubi se nista, zato sto smo svi isto odigrali...skoro isto...:D

Postavicu kasnije link tiketa...nisam igrao samo fmp, to sam odmah i najavio...

I Zvezda pocinje u isto vreme,ako je dat neki rok ne vidim razlog da se ne ispostuje.Od 18 do 20:45 ima dovoljno vremena za uplatu,zaista ne vidim svrhu pravila i dogovora ako svako radi kako mu se cefne. Sto se tiche para koji si samovoljno izbacio,vidim da si krenuo kao tvoj brat Nolinjo.Ajde ja da izbacim Mancester,Alexa Evian i za koji kurac onda ovo radimo!? I ako sam kaznio Nolinja zbog iste stvari moracu i tebe (sto je najgore ti si najvishe i ispizdeo jer je Nolinjo iskulirao tip a sad uradish isto).Sledece nedelje necesh moci da postavljash tip a ubuduce molim te da postujesh pravila.
Znachi ajmo josh jednom,svi stavljaju iste utakmice na tiket ili neka zaobidju AT,jer ako hocete da uplacujete sto se vama cefne AT vam nije ni potreban (sami znate najbolje) Druga stvar-postujte rokove! Ako je receno da se tipovi postavljaju do petka u ponoc onda nek se postavljaju do petka u ponoc.Aj Belphu da progledamo kroz prste jer nije znao da li ima prava da tipuje ali tu dolazimo do stavke broj 3.Pratite servisni topik! Svake nedelje izbacujem ko ima prava da tipuje a ko ne,i koje su satnice. Keimak je totalno upravu,gubimo sustinu takmicenja a to je zajednistvo.I Alexa,dogovor postoji,organizacija postoji samo to nikako da se ispostuje....

Ja ako ne uplatim do 16h - posle toga nikako ne mogu da stignem, tako da je bilo - ili - ili.

Sto se tice predloga - da se igra na fmp ili zvezdu ili protiv crno belih - ja to ne mogu da igram, tako da te nedelje kada to izaberete - necu da ucestvujem, ako vam je tako lakse.

Koliko vidim, niko nije ispostovao sve propise - neko nije stigao, neko nije video...mogao sam ja da se "izvadim" i kazem da to nisam video, ali sam lepo napisao da to ne mogu da odigram.

I tebi je devojka iskucala hendikep na fmp...u jbt - sada vidim - meni 'ladno uopste nije iskucala fmp, iako sam igrao na njih... :biggrin:

Ne zajebavaj Felipao, lose ste se organizovali ove nedelje.

Bravo za Sarenog, odlican predlog. :D

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/ ... 085825-958
Alonzo

Postby Felipao » 24 Feb 2012, 21:50

Pa ja sam Zvezdu igrao,a igrao sam je josh jache na hendi umesto cistog zato sto je devojka debil i redovno mesha hendi i fiks.A ovo pravilo koje ti nisi ispostovao je glavno na kojem se zasniva AT.Ne mozesh da birash sta cesh da igrash a sta ne.
Felipao

Postby Felipao » 24 Feb 2012, 21:52

I sta je tacno "lose organizovano" ? To sto ste na svoju ruku dok nisam bio tu skratili vreme za glasanje i utrapili tip posle dozvoljenog roka.To su 2 jedine povrede pravila i to umnogome zahvaljujuci i tebi.
Felipao

Postby Alonzo » 24 Feb 2012, 21:52

Felipao wrote:Pa ja sam Zvezdu igrao,a igrao sam je josh jache na hendi umesto cistog zato sto je devojka debil i redovno mesha hendi i fiks.A ovo pravilo koje ti nisi ispostovao je glavno na kojem se zasniva AT.Ne mozesh da birash sta cesh da igrash a sta ne.

Nije mi otkucala...:D

Jbt, da li je moguce da sam ja jedini stavio Newcastle??? 3 za 1 protiv?
Alonzo

Postby Alonzo » 24 Feb 2012, 21:54

Felipao wrote:I sta je tacno "lose organizovano" ? To sto ste na svoju ruku dok nisam bio tu skratili vreme za glasanje i utrapili tip posle dozvoljenog roka.To su 2 jedine povrede pravila i to umnogome zahvaljujuci i tebi.

Koji tip je postavljen posle dozvoljenog roka?

Ja uopste nisam skratio vreme za glasanje, vec sam video da su ostali odigrali tikete - ja sam mogao do 16h - i tada sam uzeo te tekme koje su prosle glasanje. I sta je tu prekrseno?
Alonzo

Postby Felipao » 24 Feb 2012, 21:55

alonzo wrote:Nije mi otkucala...:D

Molim te nemoj da me vredjash.

I tiket je ono sto zvanicno izbacim ja ili danas sto je izbacio Aleksa.A ne svako da igra sta mu se prohte.
Felipao

Postby Alonzo » 24 Feb 2012, 21:58

A gde je Le Man vs Chalon? To nije izbacio Aleksa, zar ne?

Izabrao sam Chalon umesto fmp-a...
Alonzo

Postby Felipao » 24 Feb 2012, 22:02

Pa u tome je prbolem,ne mozesh da birash vec da igrash ono sto je izbaceno zvanicno.Jel treba to da crtam? Ako hocesh da proberesh to mozesh na tipsteraju.
Felipao

Postby Alonzo » 24 Feb 2012, 22:04

Felipao wrote:Pa u tome je prbolem,ne mozesh da birash vec da igrash ono sto je izbaceno zvanicno.Jel treba to da crtam? Ako hocesh da proberesh to mozesh na tipsteraju.

A gde je Le Man u predlogu, a imao je sve procente da bude izabran, zar ne?

Moze ovako -> ovo kolo kao da nisam igrao...uopste nisam ucestvovao i to je to.

A sl. kolo imam pravo predloga...:D
Alonzo

Postby Felipao » 24 Feb 2012, 22:09

alonzo wrote:
Moze ovako -> ovo kolo kao da nisam igrao...uopste nisam ucestvovao i to je to.

A sl. kolo imam pravo predloga...:D

Ti u skoli kad si dobijao keca si rekao profanu:ja kao da na ovom kontrolnom nisam ucestovao,ne pisite nista u dnevnik,cool smo? Pogresio si,budi covek i istrpi kaznu,nemoj da se bunis.Nolinjo je zbog iste stvari kaznjen mesec dana,neki principi moraju da postoje.

Aleksa svaka cast za Zvezdu :thumbup:
Felipao

Postby Šareni » 24 Feb 2012, 22:11

jbg, felipao je rekao da neko umesto njega sredi procente i stavi tiket, aleksa je to odradio ok, izabrao je 5 parova sa najvecim procentom prolaznosti. steta za salon, lagano +20 do kraja ide
Šareni

Postby Felipao » 24 Feb 2012, 22:16

Felipao

PreviousNext

Return to Avangardin tiket