Svaka čast Čipsiju i momcima na još jednoj tituli... Iako je u pitanju Slohokej liga i timovi koji su sastavljeni od mladih igrača i hokejaša koji ne mogu da izbore mesto u prvim postavama timova EBEL-a, ovaj trijumf zaslužuje veliki respekt.
Što se tiče ranga u kome nastupamo... neka nas još koju sezonu u Slohokej ligi, dok se ne zadovolje stavke koje je naveo CC i dok se ne formira stalna publika i dok u sportskoj javnosti hokej i HK Partizan ne zauzmu bitno mesto.
Kao što CC napisa, Boki pare neće biti problem kao ni činjenica da nije preveliki problem sa tom lovom napraviti 2-3 bekovske i 3-4 napadačke postave, kompetitivne, iskusne, kvalitetne... ali mi se čini da to u ovoj situaciji i uzevši u obzir status hokeja u Srbiji jednostavno nema smisla raditi...
A što se tiče tuče, nisam upućen u hronologiju „sukoba“... ali s obzirom kada se desila u odnosu na seriju i sinoćnju utakmicu, siguran sam da je „ugovorena“.
Subjektivno mi je žao što, tokom sezone „penzionisani“ Marko Prokić i Boki Janković, nisu sinoć bili na ledu, jer sam ubeđen da bi bili u šibadžijskoj postavi i da bi sam fajt bio mnogo brutalniji i krvaviji.
Kad već spomenuh njih dvojicu, ne mogu da odolim da ne okačim klip čuvene tuče protiv Litvanaca u Litvaniji, kada su se ova dvojica (Marko br.16 i Boki br.4) tada još uvek mladi igrači, učestvovali u žestokoj makljaži protiv domaćina i to u situaciji kada su najiskusniji i fajterski najsposobniji matorci Ivan Prokić, Šone Milinković, Sale Kosić i dr.zbog kazne iz prethodne utakmice bili na tribinama...