Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Španska liga

Re: Primera

Postby mali_buda » 20 Feb 2012, 08:36

Burke wrote:Меси дао 4 комада Валенсији. :blue:

Valensija povela na početku meča i ako sam dobro pratio, šansu više nisu napravili... Barsa ih je demolirala... Da nije golman gostiju imao svoje veče, 10 golova su mogli da prime...
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby mali_buda » 20 Feb 2012, 10:10

Image

mali_buda

Postby DON » 26 Feb 2012, 23:11

Da li neko gleda Atletiko M. - Barselona?
Kakvu golcinu je dao Mesi... Lik nije realan! Levom Mesi :blue:
DON

Postby AirBall » 26 Feb 2012, 23:23

Gledao sam ja... Onaj slobodnjak je umetnost i ne vidja se bas cesto...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby irriducibili » 26 Feb 2012, 23:31

Tehnicki najsuperiornija ekipa na svetu, je ponovo pokazala zasto je ujedno i najljigavija... :sick:

Jeste sjajan gol, ali dat u momentu kada je golman namestao zivi zid. Potom je sudija naravno prevideo da svira iz aviona vidljiv penal za Atletiko, a onako uzgred je vise puta Falcao zaustavljen zbog nepostojeceg ofsajda. Previjanja i simuliranja su vec uobicajena stvar, na to vise niko i ne obraca posebnu paznju...
irriducibili

Postby mali_buda » 26 Feb 2012, 23:34

Odgledah drugo poluvreme. Prilicno osteceni domacini. U 2 navrata sudjen ofsajd, iako istog ni u tragovima nije bilo. U jednom od tih slucajeva Falkao je izlazio 1 na 1 sa Valdezom. U poslednjim trenucima, Buskets u skoku loptu udara pesnicom u svom 16m. Istina, tek se na snimku primetilo, niko od domacih se nije ni bunio, ali ruka je ruka...

Nesto se desava sa Barsom, nisu ni blizu one sile iz prethodnog perioda. Da li su ih protivnici procitali, da li nemaju vise toliko motiva, da li su pojacanja u prelaznom roku uzrok (Pedro je bio odlican u protekle 2 sezone, a ove je maltene epizodista)... I Atletiko im je pravio prilicno problema visokim presingom... Tesko je Barsa dolazila do prilika za gol, a prilicna pometnja je bila u njihovoj zadnjoj liniji u nekoliko navrata...

Komentator sa Arene rece nesto sto sam pre neki dan procitao, da se prica da je Morati ponudio 20 miliona eura po sezoni Gvardioli. Pep je trazio nove izazove, eto mu posrnulog giganta kao najbolji moguci izazov... Ako je ovo istina, mislim da ce prihvatiti ponudu...
mali_buda

Postby Napredpartizan » 26 Feb 2012, 23:41

Lekic slomio lakat,2 meseca nece igrati...
Napredpartizan

Postby Zlaja » 26 Feb 2012, 23:42

Gvardiola i Inter je prica od odlaska Beniteza, svi treneri od tada (Leonardo, Gasperini i Ranijeri) samo cuvaju stolicu, inace bi vec ranije ugrabili nekog boljeg trenera (Anceloti iil drugi). E sad koliko to ima istine, ne znam, ali ja sam pricu da ce Gvardiola doci u inter 2012. cuo jos krajem 2010. kad je otisao Benitez i naravno da nisam srecan zbog toga, jer zrtvovati god ipo zbog trenera za koga se ne zna da li ima srece ili je jedan od najboljih, ali ovih -10 dosta govori o Gvardioli i motivu za tek 4tu sezonu kao prvi trener...
Zlaja

Postby irriducibili » 26 Feb 2012, 23:43

mali_buda wrote:I Atletiko im je pravio prilicno problema visokim presingom...

Molim da mi se makar ovde oda priznanje na pionirskom otkricu kako treba igrati s Barsom... :biggrin:

Kad me se vec treneri klubova koji su to poceli da primenjuju ne sete... :colera:
irriducibili

Postby DON » 26 Feb 2012, 23:51

Valdes ih je spasao... Odlican je bio Atletiko... Jbg, pad koncentracije i primanje naivnog gola... Barsa sem tog pogotka nije imala neke sanse, samo onu malog Sanceza glavom, posle centarsuta Alvesa.

Sudjenje je bilo lose, svirai su ofsajd Falkau iako nije bio u osfsajd poziciji... Vidim da i vi pisete, pominjali su i komentatori penal, nisam video to...

Kristijanov gol protiv Valjekana
DON

Postby mali_buda » 26 Feb 2012, 23:55

^Izgleda da osim nasih i strani treneri posecuju nas forum ;)

Zlajo, Pep svakako zna znanje, ne moze toliko dugo sreca da ga prati... Voleo bih da ga vidim na klupi drugog tima... Ne znam kako bi se snasao u Italiji... Tesko bi tamo uspeo da napravi tim koji ce igrati slicno kao Barsa ili Zvezda :nisamja: Mislim da bi mu vise odgovarao neki engleski klub, Arsenal na primer...

Mora se napomenuti da je i teren bio prilicno los, neravan...

Vicente Calderon prepun, kao u srecno doba kada su Spanijom vladali (P)antici :copa1:

@Vucko Sjajan volej je uhvatio jedan igrac Atletika u bukvalno zadnjim sekundama, ali je Valdes grudima odbranio. Taj nedosudjeni penal sam vec prokomentarisao. Niko od igraca Atletika nije video igranje rukom Busketsa, ali se na snimku jasno videlo... U nastavku te akcije (desilo se posle izvedenog kornera) su domaci imali mozda i najvecu sansu, ali je Valdes skinuo 1 na 1, doduse malo iskosa...
mali_buda

Postby irriducibili » 26 Feb 2012, 23:57

Majstorija Ronalda, ali se Real realno provukao kroz iglene usi. Mnogo sansi je Rajo propustio, Kasiljes je cuda pravio, moze se reci da su nadigrali velikog rivala...
irriducibili

Postby DON » 26 Feb 2012, 23:59

mali_buda wrote:@Vucko Sjajan volej je uhvatio jedan igrac Atletika u bukvalno zadnjim sekundama, ali je Valdes grudima odbranio. Taj nedosudjeni penal sam vec prokomentarisao. Niko od igraca Atletika nije video igranje rukom Busketsa, ali se na snimku jasno videlo... U nastavku te akcije (desilo se posle izvedenog kornera) su domaci imali mozda i najvecu sansu, ali je Valdes skinuo 1 na 1, doduse malo iskosa...

Video sam taj volej i odbranu telom, par minuta pre toga je usao nekome u sut + ona odbrana Falkaovog loba... Po meni igrac utakmice... Nisam video to igranje rukom, fokusirao sam se na grickanje suncokreta :biggrin:

Jbg Lekara... Valjda ce sad zvati malog Lazovica, moze Suki u spic...
DON

Postby mali_buda » 27 Feb 2012, 00:06

^Taj ulazak u sut je usledio nakon igranja rukom Busketsa, jer je bukvalno lopta spustena na nogu igraca Atletika... Mesi je bio jedini igrac Barse "zainteresovan" da napravi nesto u napadu... Ovo ostalo - veoma lose veceras...

Spoiler: pokaži
Zar na suncokretovim semenkama ima nesto sto moze i da se izgricka :roll:
mali_buda

Postby irriducibili » 27 Feb 2012, 00:14

mali_buda wrote:Vicente Calderon prepun, kao u srecno doba kada su Spanijom vladali (P)antici :copa1:

Atletiko ima vrlo lojalnu publiku, koja iskreno voli svoj klub, uvek oni imaju lepu posetu. Kuriozitet u vezi njih je da se ne zna koga vise mrze od dva superiorna rivala. Barsu naravno po nacionalnoj i politickoj osnovi, ali mi se cini da je Real jos omrazeniji.

Ono sto je mene iznenadilo, su krcate tribine u madridskom predgradju i to ogromnom vecinom navijaca Raja. Pesma se orila tokom celog meca, bas je bilo lepo videti da mali klub iz grada u kome su prisutna dva velika kluba, ima takvu podrsku. Ne znam kako su to postigli i odakle su se pojavili ti navijaci. U njihovom prethodnom boravku u eliti, nije ih bilo ni u najavi...
irriducibili

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal