Board index Tenis Teniski miks

Svaštara ili forumaši van terena

Re: Svaštara ili forumaši van terena

Postby georgina » 05 Mar 2012, 13:56

slučajno naleteh na ovo, taman uz čestitku :biggrin:
Image
georgina

Postby alcesta » 05 Mar 2012, 15:57

Hvala, hvala :D baš me zatrpavaju mačićima sa svih strana :biggrin:
Gle, i harper je tu :jupi:
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby harper lee » 05 Mar 2012, 17:01

alcesta wrote:Hvala, hvala :D baš me zatrpavaju mačićima sa svih strana :biggrin:
Gle, i harper je tu :jupi:

Jos cekamo Liv da se vrati. Ako tvoj rodjendan ne upali izmislicu ja neki svoj da je ne cekamo tamo do oktobra kad mi je actually rodjendan. :biggrin:
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby cecans » 06 Mar 2012, 13:23

Drustvo, moram da vam ispricam sta mi se desilo za vikend :biggrin: . Bili smo kod prijatelja u Rimu, nas dvanaestoro odavde iz Austrije i izmedju ostalog isli smo na utakmicu Roma - Lacio ( muski deo foruma zna, a za zenski deo i neupucene , to je gradski derbi, otprilike kao Zvezda - Partizan, samo jos gora varijanta :biggrin: ).Elem, nasi prijatelji Rimljani su zagrizeni Lacijali i naravno, da ucinimo domacinima, pokupujemo pri dolasku na utakmicu rekvizite Lacija ( salove, dresove i te stvari). I tako opremljeni krenemo ka ulazu na stadion, sreca pa nas redari videli posto smo ipak velika grupa, i obaveste nas da su u tom sektoru Romini navijaci i da maknemo sve sa sebe :vidbudale: .Naravno kad smo seli na mesta, mi u moru Rominih navijaca :lollol: , necu vam pisati kakvo je nase navijanje bilo :facepalm: . Srecom, mogli smo da komuniciramo na srpskom - to niko ne razume :nisamja: . Inace, Lacio je pobedio 2:1, pa je sada pao dogovor da u istom sastavu gledamo sve derbije ali na pravoj strani tribina :lollol:

Edit: Liv, vracaj se, u Albertini su impesionisti :nisamja:
Last edited by cecans on 06 Mar 2012, 15:47, edited 1 time in total.
cecans

Postby Houdini » 06 Mar 2012, 13:39

:lol:

Ceco sada novi chalange za grupu, otici u Glasgow na utakmicu Rangers-Celtic i uci na tribinu domacih sa sve katolickim obelezjima :biggrin: Nakon toga i po ostalim derbijima, kakav rijaliti u najavi :biggrin:

Spoiler: pokaži
za one koji ne znaju navijaci Rangersa su protestanti, a Celtica katolici i ne vole se bas :biggrin:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Gama » 06 Mar 2012, 13:47

:laugh:
steta za (ne)navijanje :clap: ali ono sto je bitno, ides nam ti ponovo za Rim :hatman:

Liv Image :)
Gama

Postby cecans » 06 Mar 2012, 15:39

@ Houdini - :lollol: :okk
Evo kako je to izgledalo, moje dete snimalo mobilnim ( obratite paznju gde su smesteni navijaci Lacija,oko nas navijaci Rome pevaju himnu :lollol: )

http://www.youtube.com/watch?v=6c0vuq7_ ... e=youtu.be
cecans

Postby AirBall » 06 Mar 2012, 15:41

Dobro ste vi Ceco i prosli... To uopste nisu stvari za zezanje, jer na takvim utakmicama visokog rizika se moze izgubiti i glava zbog navijackog sala...

Cisto da znate za ubuduce da na takve utakmice ne idete sa navijackim obelezjima...

Jasne su vase dobre namere, ali je ogroman broj ekstremista koji se kriju u raznoraznim navijackim grupama i samo traze razlog da pokazu svoju zivotinjsku prirodu...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby cecans » 06 Mar 2012, 15:53

Znam Air, pre nego sto su nas redari opomenuli, dvojica Spanaca ( turisti) koji su na sebi imali obelezja i Rome i Lacija izbodeni nozem :krsti: :sad2: ! Srecom, lakse povrede su u pitanju ali idioti pokazuju svoje ruzno lice na svim prostorima. Karabinjera je bilo koliko i publike, na i oko stadiona!
cecans

Postby Gama » 06 Mar 2012, 18:16

cecans wrote:Elem, nasi prijatelji Rimljani su zagrizeni Lacijali

:laugh: vidim koliko su zagrizeni, znaju za koju stranu da kupe karte.
Gama

Postby cecans » 06 Mar 2012, 18:56

^
Da, tupsoni :lollol:
cecans

Postby alcesta » 06 Mar 2012, 21:49

Ja baš htela da pitam kako vas to prijatelji nisu upozorili na vreme, a oni su znači kupovali karte :tap:
Dečko moje cimerke u Rimu bio je nenormalan navijač Rome, kad je Roma igrala u gostima za vreme prenosa stan je bio prazan, svi se razbeže a samo on ostane ispred TV-a :D par puta sam naletela u nezgodno vreme i morala da slušam celu tiradu zašto je sudija idiot i kako je mogao to i to da svira, pa sam onda naučila da na vreme odem u bioskop ili nešto slično :laugh:
harper lee wrote: Ako tvoj rodjendan ne upali izmislicu ja neki svoj da je ne cekamo tamo do oktobra kad mi je actually rodjendan. :biggrin:

Bolje nađi neki drugi način, ne valja da ostariš pre vremena :biggrin:
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby harper lee » 07 Mar 2012, 02:07

alcesta wrote:Bolje nađi neki drugi način, ne valja da ostariš pre vremena :biggrin:

Pa, ako Liv hoce da mi uludo prodje mladost onda vala i neka ostarim pre vremena. :crybaby:

E, ako ova emocionalna ucena ne upali ne znam sta cu.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Monsieur Poirot » 07 Mar 2012, 22:53

cecans wrote: Inace, Lacio je pobedio 2:1, pa je sada pao dogovor da u istom sastavu gledamo sve derbije ali na pravoj strani tribina :lollol:

Sledeci put kad Lacio bude bio domacin verovatno cete moci opusteno da idete na zapad, posto vidim da su tri tribine predvidjene za navijace domacina, a sever/jug za formalnog gosta.
"If anyone could've drunk the poison cocktail, it could've been me..

H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...
Monsieur Poirot

Postby cecans » 07 Mar 2012, 23:41

^
U pravu si, zato su se ovi nasi Italijani i zeznuli, prevideli su cinjenicu da je Roma domacin a hteli su karte na zapadnoj tribini :biggrin:
cecans

PreviousNext

Return to Teniski miks