Jako zanimljivo ce biti videti Vestbruka ponovo pod Bruksom, taj staf ceo je blizak Rasu, tu je Bil, Berta, Avdija, Hacimura, Brajant itd, zanimljiva prica.
Vol i Hjuston, sta znam, nikad nisam bio fan Zidov, ok je, korektan i po meni prehajpovan igrac, mediji navijaci i sve, precenjena prica. Vestbruk je dileja al mi je klasa iznad.
Riskantan potez za Hjuston, računam da nisu toliko sumanuti da trejduju Hardena bez ikakve preše. Stari Vol bi im dao dodatnu dimenziju u odbrani i gotovo krispolovski doprinos u asistencijama, mada ko zna kako će igrati nakon ovolike pauze.
Opet su ekipa koja može i mora ostvariti 45 do 50 pobjeda.
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Vol je odličan asistent, vrlo pozitivan turnover ratio, držim da može biti na nivou Pola iz Hjustona pa bi Sajlas mogao da razdvoji njega i Hardena kako bi se odmarali tokom meča bez problema u kreaciji. Iteracija Pol-Harden je došla na pobjedu od finala 2018, da se Cipiripi nije povijedio izvjesno bi eliminisali Golden Stejt i otišli do kraja.
U teoriji mogli bi da kliknu, Vud je ozbiljnija opcija u reketu od Kovingtona i uz veterane Hjuston nije za potcjenjivanje.
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Ma ok je to kroz statistiku i teroriju, sve to stoji i moze Vol zdrav da im bude top fit. Al brt jel vidis ti sustinski razliku izmedju Pola i Vola? Tj to 10 asistencija jednoga nije isto ka 10 asistencija drugoga?
Naravno da nije, Wall je GOAT, CP3 ne može patike da mu čisti, Hjuston sve osvaja a Zid, Harden i Bugi će propustiti 1000 mečeva jer moraju sve kurve da testiraju.