Board index Forum Avangarda.in
by AirBall » 14 May 2011, 19:53
by mali_buda » 14 May 2011, 22:37
by AirBall » 14 May 2011, 22:41
mali_buda wrote:Svaka tolerancija ima svoje granice. Podrska za odluku jer sam pratio temu na kojoj se banovani "javljao". Postoji li vremensko ogranicenje bana?
by 71:70 » 14 May 2011, 23:56
by Felipao » 14 May 2011, 23:59
by Burke » 15 May 2011, 01:08
by AirBall » 16 May 2011, 21:22
by AirBall » 17 May 2011, 01:31
by AirBall » 20 May 2011, 15:18
MarkoKV wrote:Ahaha vi ste moji idoli. Ban zbog toga sto mi trazio link gde sam procitao?! Idi leci se molim te...
by mali_buda » 20 May 2011, 16:15
by AirBall » 03 Jun 2011, 10:40
veljos wrote:AirBall wrote:veljos wrote:AirBall wrote:veljos, ovo ti je poslednja opomena da pripazis na nacin na koji se izrazavas na ovom forumu...Od jutros si bukvalno istrolovao topik sa glupostima i tendencioznim tvrdnjama bez pokrica...koga sam ja to vredjao ili nekome nesto ruzno rekao koma ajde kazi ovde se postavljaju piatanja o prelaznom roku jeli uvredljivo sto sam pitao koliko kostaju igraci ovde sam citirao krstajica ii njegov intervjuveljos wrote:svi go govore da je jovancic taj o 800k stojic je trazi toliko ali da je spustena cena ,tako da vise ne postoji igrac kojeg dovodimo za 800kSve ovo sto si napisao je netacno i ovakve proizvoljne i tendenciozne ocene uticu na kvalitet foruma...Ovde je u vise navrata napisano da Jovancic nije igrac za koga je placeno 800k evra i da se ime tog igraca drzi u tajnosti...ovo pise u najvecem sportskom listu na balkanu SPORTU ja sam to samo preneo ovde ,drugo djura je rekao daje dogovoren dolazak dva igraca, i da jedan od nih kosta 800k , vidim dovedeni su jovancic i mladenovic ,moje je pravo da pitam koji od njih kosta 800k
AirBall wrote:veljos wrote:AirBall wrote:veljos, ovo ti je poslednja opomena da pripazis na nacin na koji se izrazavas na ovom forumu...Od jutros si bukvalno istrolovao topik sa glupostima i tendencioznim tvrdnjama bez pokrica...koga sam ja to vredjao ili nekome nesto ruzno rekao koma ajde kazi ovde se postavljaju piatanja o prelaznom roku jeli uvredljivo sto sam pitao koliko kostaju igraci ovde sam citirao krstajica ii njegov intervjuveljos wrote:svi go govore da je jovancic taj o 800k stojic je trazi toliko ali da je spustena cena ,tako da vise ne postoji igrac kojeg dovodimo za 800kSve ovo sto si napisao je netacno i ovakve proizvoljne i tendenciozne ocene uticu na kvalitet foruma...Ovde je u vise navrata napisano da Jovancic nije igrac za koga je placeno 800k evra i da se ime tog igraca drzi u tajnosti...
veljos wrote:AirBall wrote:veljos, ovo ti je poslednja opomena da pripazis na nacin na koji se izrazavas na ovom forumu...Od jutros si bukvalno istrolovao topik sa glupostima i tendencioznim tvrdnjama bez pokrica...koga sam ja to vredjao ili nekome nesto ruzno rekao koma ajde kazi ovde se postavljaju piatanja o prelaznom roku jeli uvredljivo sto sam pitao koliko kostaju igraci ovde sam citirao krstajica ii njegov intervju
AirBall wrote:veljos, ovo ti je poslednja opomena da pripazis na nacin na koji se izrazavas na ovom forumu...Od jutros si bukvalno istrolovao topik sa glupostima i tendencioznim tvrdnjama bez pokrica...
veljos wrote:svi go govore da je jovancic taj o 800k stojic je trazi toliko ali da je spustena cena ,tako da vise ne postoji igrac kojeg dovodimo za 800k
tako da vise ne postoji igrac kojeg dovodimo za 800k
by AirBall » 07 Jun 2011, 14:14
sthil wrote:E vidiš to sa šiptarskom zastavom u Hramu, jesi li ti baš svoj danas??????????????
by irriducibili » 10 Jun 2011, 12:05
by AirBall » 14 Jun 2011, 16:55
by AirBall » 30 Jun 2011, 16:05
MIKI_VELIKI wrote:Bodi Bond glavom u zid TI SI LUD!LOŠ TI JE DRAGIČEVIĆ!!!!A SKOČI S MOSTA KRALJUUUU!
Return to Avangarda.in
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests