by nolinjo » 11 Mar 2012, 14:23
mesi prvo mora da bude bolji od ronalda ..a on to nije i nece nikada biti zasto ,zato sto ne zna da izvede slobodnjak na nacin na koji to radi ronaldo i ne zna da da go glavom jebiga nema srece sto je skracen ...
a da mesi je davno odavno bio isprozivan od strane maradone ,sa jednim jedinim razlogom,zato sto se mesi razgoropadi protiv nekih malih ekipa i protiv ekipa koje prsnu u obrani u 5 minutu i onda se tu zavrsava njihova igra ,i onda mesi stupa na snagu zabija im pet komada jer je brzi od ostalih i onda krece celokupno svetsko onanisanje na mesija ...e pa mesi nije bolji od runija nije niti ce ikad biti zasto ,zato sto runi igra obranu zato sto igra desnog beka ako to zatreba igra veznog ako to zatreba igra spica ako zatreba ...i kad gubi runi se bori trci juri gine lomi ...mesi kad gubi njega nema nigde ,video mnogo puta videcete to i do sad (sta je mesi radio u milanu protiv intera ,ne znam ,cini mi se da nije ni igrao utakmicu a bio je na spisku ...)
mesi je zavrsio kod mene odavno bilo je *(sad ne mogu da sa sto posto sigurnoscu tvrdim-kapiten ) protiv bolivije u gostima rezultat 6:1
za boliviju ...fala lepo dovidjenja prijatno -mesi nije bolji od runija ,nije bolji za tim nije bolji timski igrac ,on je bolji dribler i brzi igrac sa fantasticnom idejom u glavi ali on za ekipu bolji igrac nije ,zasto zato sto ceo tim zivi za njega .disu dodaju mu loptu ,stavljaju ga tamo gde on voli najvise da igra,cak i kada je jedno vreme bio katastrofalan ,ali i tad je igrao na svojoj poziciji nije bilo razmisljanje mlad je mora na klupu -svi drugi moraju na klupu kad igraju lose ali ne i mesi (pisem ovo iz istog razloga zato sto je mesi igrao a krkic sedeo na klupi iako je krenuo sa 10 golova u 10 utakmica iako je imao 16-17 g -ok sad je propao ali u to doba i sa takvom igrom je morao da igra )...
za razliku od runija koji kad ne daje golove on ide na bok,ili iza spica ili na zadnjeg veznog ako treba
tek kad prodje runija moze da se meri sa ronaldom -a za istoriju cemo lako -ako u ovom trenutku kao jedan od *(posto on nije bolji od ronalda ,nije bolji ne zato sto ja tako kazem vec zato sto je tako ) -predje u neki klub ...evo naprimer Palermo -ne mora Napoli ,tamo je jedna ikona vec ostavila trag,evo Palermo -znaci ode u palermo mali klub,donese 2 titule ,donese kup uefa - i onda ode na prvenstvo sveta i bude sampinjon ,jednom ,sasvim dovoljno
e tad cemo da razmatramo da li je najbolji igrac u istoriji ili nije ...za sad prvo treba da bude bolji od runija ili ronalda
*(a sto se tice golova ,pogledajte golove i procente golova na utakmicama ronalda )
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."