Board index Sportske zanimacije Sportsko klađenje

Klađenje na fudbal

Re: Klađenje na fudbal

Postby Dimitrije » 13 Jun 2021, 08:54

Da. Jel' to imamo Admiral u BG-u?
Dimitrije

Postby fontaneros » 13 Jun 2021, 08:57

Ne znam za admiral, al od pre par dana ima u mocartu
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Angus Young » 13 Jun 2021, 12:13

Ima Admiral u Bg-u, ja znam za dve lokacije
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby DM 12 » 13 Jun 2021, 13:32

Bet bilder ima u mocartu?

Gde mogu da nadjem to?

Znam da sam u maxbetu video pre, ne znam da li još ima.
DM 12

Postby fontaneros » 13 Jun 2021, 13:42

Kad igras lajv, udji u tekmu i imas opciju bilder
fontaneros

Postby Dimitrije » 13 Jun 2021, 13:57

Samo live?
Dimitrije

Postby Dimitrije » 13 Jun 2021, 16:52

Pih, nabijem vas na fudbal. Po 1 korner izveli..
Dimitrije

Postby ExEr » 18 Jun 2021, 22:34

Duh sa sekirom wrote:Mislim da ne može sa se veze ova igra nego mora samo u singlu
NA pinnacleu sam i ja pomerao granice sa par desetina eura ali na nekim levim ligama tipa bugarska košarka :D

Nego po nick-u i slici bi rekao da si ti pre jedno 15 -ak godina visio na betadvice forumu ?

Koji ti je nik bio :biggrin:
Stari dobri forumi...zerzevski i boris iz sa gazde foruma
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby ExEr » 18 Jun 2021, 22:38

Dimitrije wrote:Da. Uvek Admiral :biggrin:
Ovo je palo, Belgijanci izveli 2 kornera. Odigrao još Belgija dobija, Lukaku gol i pada 2+ golova :hatman: dali kvotu 2.9

Pa jbt, sve ovo za 2.9, a kec na Belgiju 2.1 :question:
Naci lukaku gol i slucajka ako ne bude dva razlike vredi celih 0.8...kenjam se u bildovanje :biggrin:

Dimitrije wrote:Da. Jel' to imamo Admiral u BG-u?

Admiral je kupio milenijum, i agresivno udario. Znam neke price. U bosanskom mozzartu su pretpreli dosta stete, jer je admiral kupio lutriju, pa kao drzalac licenci on dozvoljava koje igre mogu da se igraju, te je mozzart ostao bez nekih igara na brojeve, sto je sad moda u kladionici, pa samim tim i dobrog dela kolaca.
Inace jbg admiral jaka firma, jeste da su u beting delu slabiji, ali su finansijski jaki.nemaju dzaba kazino u vegasu. Ovde su progurali neke stvari, kojima su hteli da istisnu slabije sa trzista, sta ces mere se milijardama.
Ovde ce vremenom opstati jaki, uveden je zakon i pocelo je, svaki tiket ide direktno u drzavni aparat i skida se porez za njega. Dal koriguju malo preko kvota, jbm li ga. Isto za aparate, svaka uplata se direktno evidentira u drzavi i skida se lova.
Ovde su jaki admiral, bio je balkan bet cije su gazde sa 51% bili merkur aparati, sad vidim da imaju svoje kladionice pretezno Vojvodina. Zatim ide mozzart, ozbiljna firma u pogledu organizacije, imaju rumuniju, srbiju, bosnu, hrvatska Germanija je njihova, makedonija, kosovo kolina je njihova, imaju nesto u africi.
Soccer je ognjen (igra teksas holdem jake turnire) digao na noge i napravio respektabilnom, hteo neki usa fond da ih uzme, bili malo neozbiljni i on ih odjebe.
Maxbet , jbg, solidan, cuo sam neke price da su odredjeni uplivali, ipak zaostaje za pomenutima, pinnbet takodje iako kmaju dobru infrastrukturu.

Sva je prilika da ce se vremenom iskristalizovati trziste, i da ce se slabiji utopiti, ili prodati, jacima. Novim zakonom je zabranjeno otvarati kladionice na manje od 100 metara od druge, te se samim tim skoro ugasila mogucnost za sirenjem poslovnica. Kada su culi to, uzimali su lokale na coravo, i prijavljivali ih iako nisu radili. Ocekujem da ce svako drzati poziciju, i cekati momenat da fino zavalja svoju fransizu jacima, a da ce ovi ceniti sem jacine kladionice i same atraktivne lokacije poslovnica, koje kupuju zajedno sa poslom. Igranka bajo :biggrin:
Kiselinu sipam u oči kakve sve pičke navijaju za Partizan
ExEr

Postby Angus Young » 22 Jun 2021, 09:13

Jel igrao neko specijale pred prvenstvo u maxbetu ili sokeru? Gde mogu da nadjem pravila, zanima me sta se gleda u igri "najbolji strelac reprezentacije" ako su dva igraca izjednacena sa brojem golova?
Angus Young

Postby fontaneros » 22 Jun 2021, 09:22

Broj utakmica, a onda broj minuta

tako bi trebalo
fontaneros

Postby Angus Young » 22 Jun 2021, 09:34

fontaneros wrote:Broj utakmica, a onda broj minuta

tako bi trebalo

Nije, menja se od kladionice do kladionice, negde je i prvi strelac onaj koji je dao poslednji gol (u slucaju istog broja postignutih golova).

Konkretno Pandeva imam na tiketu da ce biti najbolji strelac svoje ekipe. On i Alioski su dali po jedan gol, u sokeru mi je priznato, zanima me da li ce i u maxbetu? Ne mogu da nadjem ta pravila.

EDIT: Nasao sam za soker

Najbolji Strelac Reprezentacije
Igrač tipuje koji će fudbaler postići najviše golova za svoju reprezentaciju na EURO 2020.
Računaju se golovi postignuti u regularnom toku i produžecima (ne računaju se golovi u penal serijama i autogolovi).
U slučaju da reprezentacija ne postigne gol, svi ponuđeni tipovi biće proglašeni kao gubitni.
U slučaju da fudbaler nema nijedan nastup na turniru, opklada je nevažeća i računaće se kvota 1.00 (jedan).
U slučaju da dva ili više fudbalera imaju isti broj najviše postignutih golova, kladionica će za pobednika proglasiti fudbalera koji je imao manji broj odigranih minuta na EURO 2020.
U slučaju da dva ili više fudbalera imaju isti broj najviše postignutih golova i imaju isti broj odigranih minuta, kladionica će za pobednika proglasiti fudbalera koji je poslednji postigao gol na EURO 2020 (po minutaži u istoj fazi takmičenja).
Igre iz ponude „Igrači” mogu se isključivo međusobno kombinovati.
Može se odigrati maksimalno jedna opklada iz grupe igara („England” strelci, „Germany” strelci….).

Jos mi za maxbet treba
Angus Young

Postby Dare » 27 Jun 2021, 12:57

Mrtvi VAR, i japanske sudije, majku im raspalu

2 čista gola poništiše Shonanu, 2 puta ruku sudi nakon VARa a ramenom primaju loptu, i evo 2:2 u 93',
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Џејси Керол » 08 Jul 2021, 21:33

Nece kocka postenog coveka

Izjeba me Fehervar u 93 jebo mu pas mater
proces.
Џејси Керол

Postby ИлићКапитен22 » 08 Jul 2021, 21:54

И мене сјебаше за 200 евра...
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce: