Hajzenberg wrote:Jeste sve ovo off, ali nekako se stalno i svaki dan ovo provlači a pogotovo na ovoj temi gde nastupaju takmičari iz cele bivše nam države. Trudim se da ne čitam, nisam još ignore uključio kako juče najavih ali prosto upadne u oko. Možda su to pravi sportisti iz svih tih zemalja, možda niti mrze niti da kažemo ne vole Srbe, možda nisu ni najmanje politički obojeni ali toliko ih pratiti i navijati za njih za mene je potpuno neshvatljivo.
Treba se posvetiti nama i samo nama.
Relax bro, ex-yu drzavice je zanimljivo pratiti tek toliko za poredjenje.. Siguran sam da i oni prate Srbiju. Navijanje zanemari posto i na ovom forumu jedva da ima par njih koji navijaju za sve. Evo ja, npr., navijao sam za malu Lanu da se domogne 1/2F i bar da bude na ivici za samo F. Navijam jednako i za Makedonce da uzmu zlato danas i prvu pravu olimp. medalju, jer je ona prethodna bila vise "uvozna" (a eventualno bi se moglo reci i da je ovaj Dejan vise "srbomanskih" korijena, nego "probugaraskih").. Navijam za bracu CGorce u svakom slucaju (zajebi svu politiku koja nas je dovela dovde)!
Bosnjani nisu vrijedni komentara, vise su za zaljenje..
Zapadni neposredni komsiluk (SLO&CRO) mi je samo vise zanimljiv za ispratiti, jerbo Srbija moze da se odmjerava realno jedino sa njima (najvise u smislu da se ugleda na neke stvari i promisli u koji sport i infrastrukturu bi se moglo dalje ulagati da postanemo jos bolji konkurenti, buduci da su oni dosta uspjesniji od nas bili na prethodnim OI).
Last edited by Dylam Dop on 27 Jul 2021, 10:57, edited 1 time in total.