Svako ima svoj neki ugao gledanja. Svi naravno podrzavamo sve nase takmicare i drago nam je kada naprave uspeh.
Ali ja bih naprimer menjao sve do jedne medalje za jedno musko zlato u kosarci (kada bi uopste ucestvovali naravno).
Sa Novakovim zlatom u singlu i srebrom ili bronzom u miksu bih bio prezadovoljan.
A kada bi uzeo zlato u miksu a srebro usinglu, bio bih nezadovoljan tim rezultatom.
Normalno da imam prioritete.
Naravno da se iskrenoradujemkada uzmemomedalju u streljastvu, ali cunaravno biti mnogo srecniji ako uzmemo uvaterpolu naprimer,ili nekom drugom ekipnom sportu.
Ima i do toga ko vam priraste od sportista za srce, pa je tako meni mnogo drago sto je zlato bas kod Milice Mandic jer je vec deset godina najbolji moguci primer u svakom pogledu.
Mali sportovi (u nasem slucaju streljastvo, u drugim i nemamo nesto takmicara)< individualni sportovi (borilacke vestine uglavnom)< ekipni sportovi.
S tim sto neki individualci dodju u ravan sa ekipnim sportovima, bar u mom slucaju, tu mislim na individualce kao sto su Spanovic, Djokovic, Cavic itd.
Drago mi je kada uzmemo medalju u, naprimer streljastvu, ali mislim da vec kada bi uzeli u brejkdensu ne bih osetio apsolutno nikakvu radost, emociju