Board index Olimpijske Igre Tokyo 2020

Sportisti Srbije na OI Tokio 2020

Re: Sportisti Srbije na OI Tokio 2020

Postby Vujce #18 » 31 Jul 2021, 08:28

Што је најогоре ову агонију нема ко да заустави...
Vujce #18

Postby V.M. Varga » 31 Jul 2021, 09:02

Samo je Sloba gore birao strane i prognozirao ishode. Ali usna preti i njega da potiče.

Htedoh napisati Dexi je u pravu, neki previše ozbiljno doživljavaju sport. Koriste ga za lečenje sopstvenih kompleksa, neuspeha, frustracija, umesto za uživanje i opuštanje. Ovde većina ni ne prati zbog sporta već zbog medalja i uspeha.

Možda je ovo i dobro, da pojedinci umesto da se kite i parazitiraju na tuđim uspesima, uoče realne probleme i počnu da ih rešavaju.
Last edited by V.M. Varga on 31 Jul 2021, 09:04, edited 1 time in total.
V.M. Varga

Postby veljkos161 » 31 Jul 2021, 09:04

V.M. Varga wrote:Samo je Sloba gore birao strane i prognozirao ishode. Ali usna preti i njega da potiče.

Htedoh napisati Dexi je u pravu, neki previše ozbiljno doživljavaju sport. Koriste ga za lečenje sopstvenih kompleksa, neuspeha, frustracija, umesto za uživanje i opuštanje. Ovde većina ni ne prati zbog sporta već zbog medalja i uspeha.

Možda je ovo i dobro, da pojedinci umesto da se kite tuđim uspesima, uoče realne probleme i počnu da ih rešavaju.

Ima uvek i takvih, ali kada neko ovo napise slosi mi se.
Ovde ima mnogo iskrenih ljubitelja sporta i nasih sportista kojima ne pada tesko iz takvih pobuda.
I to prilicno uspesnih siguran sam u raznim sferama.
Last edited by veljkos161 on 31 Jul 2021, 09:08, edited 1 time in total.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Baxter Stockman » 31 Jul 2021, 09:06

Probudih se sad, gledam rezultate, ovaj dan ima potencijal da zajebe onaj od juče
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby V.M. Varga » 31 Jul 2021, 09:09

Veljkos, čim vidim da neko počne da broji, kuka i navija protiv medalja komšija, kao da je to nešto bitno, zna se da je iz tih poriva.

Kad se neko smeje što Bošnjaci imaju nula medalja, lli se raduje raspadu nekog Hrvata u nekom nebitnom sportu gde nismo međusobna konkurencija, to govori o porocima i da oni nisu zdravi niti da imaju bilo šta sa sportom.
Last edited by V.M. Varga on 31 Jul 2021, 09:10, edited 1 time in total.
V.M. Varga

Postby veljkos161 » 31 Jul 2021, 09:10

V.M. Varga wrote:Čim vidim da neko počne da broji, kuka i navija protiv medalja komšija, kao da je to nešto bitno, zna se da je iz tih poriva.

Čim vidim da se neko smeje što Bošnjaci imaju nula medalja, lli se raduje raspadu nekog Hrvata u nekom nebitnom sportu gde nismo međusobna konkurencija. To govori o porocima i da oni nisu zdravi.

Ja to gledam kao rivalstvo.
veljkos161

Postby Radonjaa » 31 Jul 2021, 09:11

V.M. Varga wrote:Veljkos, čim vidim da neko počne da broji, kuka i navija protiv medalja komšija, kao da je to nešto bitno, zna se da je iz tih poriva.

Kad se neko smeje što Bošnjaci imaju nula medalja, lli se raduje raspadu nekog Hrvata u nekom nebitnom sportu gde nismo međusobna konkurencija, to govori o porocima i da oni nisu zdravi niti da imaju bilo šta sa sportom.

A kojim povodom si se odlučio na ovo preseravanje i opštemjestašku psihoanalizu? I sa kojim pravom ti procjenjuješ nečije komplekse i životne uspjehe?
Last edited by Radonjaa on 31 Jul 2021, 09:11, edited 1 time in total.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby V.M. Varga » 31 Jul 2021, 09:11

Rivalstvo nije isto što i mržnja. Rivalstvo je ok sve dok je zdravo, a ne patološki zadojeno.
V.M. Varga

Postby veljkos161 » 31 Jul 2021, 09:12

Radonjaa wrote:А kojim povodom si se odlučio na ovo preseravanje i opštemjestašku psihoanalizu? I sa kojim pravom ti procjenjuješ nečije komplekse i životne uspjehe?

Pa upravo to me nervira.
I to stalno slusam.
veljkos161

Postby grobar_Zvornik » 31 Jul 2021, 09:12

V.M. Varga wrote:Veljkos, čim vidim da neko počne da broji, kuka i navija protiv medalja komšija, kao da je to nešto bitno, zna se da je iz tih poriva.

И твоје писање углавном нема везе са спортом. Па не знам откуд та потреба да другима дајеш епитете...
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby V.M. Varga » 31 Jul 2021, 09:18

grobar_Zvornik wrote:

И твоје писање углавном нема везе са спортом. Па не знам откуд та потреба да другима дајеш епитете...

Vidiš, ja nijednog forumaša nisam direktno i poimence prozvao osim što sam pohvalio Dexija za ispravno razmišljanje i rezonovanje. Reci kom sam tom forumašu podelio bilo kakav epitet? Mada vidim pojedine koji posle tog upisa dele ih meni, za čega mi je naravno ravno, jer nije moj problem.

Ako se neko prepoznao to je njegov lični problem i trebalo bi da poradi na tome. Naravno, ako misli o vlastitom zdravlju.
V.M. Varga

Postby Dylam Dop » 31 Jul 2021, 09:21

Kako zamisljate komentatore sa RTS-a?!

Spoiler: pokaži
Image

Besprekorno su istrolovali OI
Dylam Dop
Guest

Postby grobar_Zvornik » 31 Jul 2021, 09:23

V.M. Varga wrote:
Vidiš, ja nijednog forumaša nisam direktno i poimence prozvao osim što sam pohvalio Dexija za ispravno razmišljanje i rezonovanje. Reci kom sam tom forumašu podelio bilo kakav epitet? Mada vidim pojedine koji posle tog upisa dele ih meni, za čega mi je naravno ravno, jer nije moj problem.

Поименце ниси.
И то смо ријешили.

Ружно је.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby veljkos161 » 31 Jul 2021, 09:26

Ma, najbolje da ce mi biti drago da ovi sto ce medalje slaviti na dan Oluje budu ispred.
Sram me bilo koje li to frustracije lecim :laugh:
Kada navijas da budes bolji od nekog koga smatras glavnim rivalom, logicno da navijas da ima sto manje uspehe.
Olimpijske igre su specificno takmicenje, svaka ta medalja moze biti prevaga, u bilo kom sportu jer se sve jednako racunaju.
Nezavisno od toga da li su nam u nekom sportu direktni rivali ili ne.
veljkos161

Postby Hajzenberg » 31 Jul 2021, 09:28

Uh i uf, crnja subota od petka. Da li je ovo zbog nedostatka kvaliteta, psihologije ili šta već, uglavnom, baš se epski i kvalitetno raspala srpska olimpijska ekspedicija.
Hajzenberg

PreviousNext

Return to Tokyo 2020