Board index Olimpijske Igre Tokyo 2020

Vesti, aktuelnosti, zanimljivosti Tokio 2020

Re: Vesti, aktuelnosti, zanimljivosti Tokio 2020

Postby Old school » 31 Jul 2021, 13:36

Izašla dva ogromna Šveda, lagano uzeše zlato i srebro u bacanju diska. Baja se dernja 10min. Ja sam švesdski viking, ja volim svoju zemlju. Došao kao najbolji, pokazao da je najbolji, pokorio OI.
Ništa ga nije žuljalo, nije ima loš dan, nesanicu, tremu, pritisak, prevelika očekivanja, malodušnost. On je najbolji BRE i to je tačka.
Njih dvojica uzeše u jednoj disciplini medalja kao polovina srpske ekspedicije za pola OI sa 100 članova.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby veljkos161 » 31 Jul 2021, 13:39

Old school wrote:Izašla dva ogromna Šveda, lagano uzeše zlato i srebro u bacanju diska. Baja se dernja 10min. Ja sam švesdski viking, ja volim svoju zemlju. Došao kao najbolji, pokazao da je najbolji, pokorio OI.
Ništa ga nije žuljalo, nije ima loš dan, nesanicu, tremu, pritisak, prevelika očekivanja, malodušnost. On je najbolji BRE i to je tačka.
Njih dvojica uzeše u jednoj disciplini medalja kao polovina srpske ekspedicije za pola OI sa 100 članova.

Rece malopre Bezvezni da nam bude lakse jer Svedjani nemaju medalja :biggrin:
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Bogun » 31 Jul 2021, 13:40

Kapiram da aludiraš na Đokovića, ovim upisom.

Tom baji svaka čast, on se 4, tj 5 godina spremao za nastup na ovim OI i to mu je kruna tog perioda.

Novaku Đokoviću su OI ove godine verovatno pete po važnosti na listi prioriteta.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Foteljas » 31 Jul 2021, 13:42

ExEr wrote:Nikad nismo mogli da pariramo istocnom bloku za broj medalja, kao prvo zbog atletike, a kao glavno zbog gimnastike . Mi smo tu imali bliceve, a oni konstantu

Pride i borilacki sportovi vecim delom, dizanje tegova, plivanje...
Mi smo se i tada bili koncentrisali pre svega na kosarku, vaterpolo, grcko-rimsko rvanje, boks, a fudbal je posle bio zamenjen rukometom. Ostalo bi uzimali ovde onde po neku medalju.

Ali recimo da je i takva SFRJ u ono vreme bila pojam za jednu Spaniju, koja je do Barselone imala svega 26 medalja u prethodnoj istoriji.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby veljkos161 » 31 Jul 2021, 13:44

Nama je od kada nastupamo kao Srbija tekvondo najvise doneo :biggrin:
To niko pre nekih 15 godina nije mogao ni da sanja, stavise verujem da dobar deo Srba koji malo slabije prate sport nije ni znao da to postoji.
A i to sve je doslo iz jedne iste kuhinje, tj Galetovog kluba.
veljkos161

Postby Foteljas » 31 Jul 2021, 13:45

Sto dovoljno govori o "sistematskom radu i ulaganjima koja daju rezultata"... :roll:
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby bezvezarije » 31 Jul 2021, 13:47

veljkos161 wrote:
Old school wrote:Izašla dva ogromna Šveda, lagano uzeše zlato i srebro u bacanju diska. Baja se dernja 10min. Ja sam švesdski viking, ja volim svoju zemlju. Došao kao najbolji, pokazao da je najbolji, pokorio OI.

Rece malopre Bezvezni da nam bude lakse jer Svedjani nemaju medalja :biggrin:

Pa evo jedna Argentina ima samo bronzu
bezvezarije

Postby veljkos161 » 31 Jul 2021, 13:48

Foteljas wrote:Sto dovoljno govori o "sistematskom radu i ulaganjima koja daju rezultata"... :roll:

Pa upravo to, da on nije majstor posla koji je krenuo od nule,na zelju,Srbija bi imala 4 medalje manje,od toga 2 zlata.
veljkos161

Postby Old school » 31 Jul 2021, 14:09

Bogun wrote:Kapiram da aludiraš na Đokovića, ovim upisom.

Tom baji svaka čast, on se 4, tj 5 godina spremao za nastup na ovim OI i to mu je kruna tog perioda.

Novaku Đokoviću su OI ove godine verovatno pete po važnosti na listi prioriteta.

Neee, naprotiv misanderstending. On je poslednji kome imam nešto da zamerim. Očekivao sam da će na teniskom turniru da se pojavi neki nabrijani majmun poput Zvereva i odigra 110% meč. To je Novakov usud na OI.
Karenjo Busta je jedan bezlični pejn in di es koji odavno ne leži Novaku, još kad je u maleru zbog polufinala...
Moja opaska se odnosi na razne Majdove, Kukolje i sl. koji nikada ne uspeju da iznenade, da odskoče iznad očekivanja, da postignu lični rekord kad je nateže.
Ljudi ne zamerite mi na preoštrim komentarima koji izgledaju često zajedljivo ali pre 30- 35g. sam se veoma ozbiljno bavio sportom i imao ozbiljne rezultate u vreme one SFRJ. Iz tog razloga smatram da nešto kao znam o vrhunskom sportu i sportskoj psiholgiji a ima na forumu čini mi se još takvih kolega.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Bogun » 31 Jul 2021, 14:16

Nismo se razumeli. :okk:
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby grobar_Zvornik » 01 Aug 2021, 11:15

Organizatori Olimpijskih igara u Tokiju saopštili su da su izbacili šest osoba.

Među njima su i dvojica džudista iz Gruzije osvajača srebrnih medalja, koji su izbačeni zbog kršenja pravila u vezi sa sprečavanjem širenja koronavirusa.

Kako se navodi, suspendovani su džudisti Važa Margvelašvili, koji je osvojio srebrnu medalju u kategoriji do 66 kilograma i Laša Šavdatuašvili, osvajač srebra u kategoriji do 73 kilograma, pošto su išli u razgledanje grada posle svojih takmičenja.

Izvršni direktor Organizacionog komiteta Toširo Muto rekao je da su džudisti u utorak "jasno i ozbiljno" prekršili pravila protiv korona virusa.

On je rekao da se ambasada Gruzije u Tokiju izvinila zbog incidenta.

Sa Igara su izbačene još četiri osobe iz SAD i Velike Britanije koje su radile u organizaciji, zbog navodnog konzumiranja kokaina uoči početka takmičenja.

Do sada su organizatori oduzeli osam akreditacija na Igrama, a upućeno je 10 strogih upozorenja, navodi se u saopštenju.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby veljkos161 » 01 Aug 2021, 13:56

Cesi 8 medalja od toga 4 zlata :blue:
Bas dobar nastup za njih za sada.
veljkos161

Postby veljkos161 » 02 Aug 2021, 10:29

veljkos161 wrote:Ne znam gde bih drugo prokomentarisao,ali nadam se da ce biti zanimljiva trka na tabeli medalja.
Kina i Japan na po 5 zlata vec, Amerikanci na 2.
Voleo bih da Amerikanci izduvaju za prvo mesto na kraju iako su apsolutni favoriti.

Kina 28-20 u ovom momentu.
Ali ima jos dosta atletike.
Plus 2 kosarke itd itd.
veljkos161

Postby Puta Tapar » 02 Aug 2021, 10:32

Krenuo je velodromski biciklizam, biće i tu dosta kompleta podeljeno.
Puta Tapar

Postby grobar_Zvornik » 02 Aug 2021, 10:36

Да ли ће Кинези задржати лидерску позицију до краја? Био би то лијеп шамар Јунајтед Стејтсу.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

PreviousNext

Return to Tokyo 2020