Board index Olimpijske Igre Tokyo 2020

Sportisti Srbije na OI Tokio 2020

Re: Sportisti Srbije na OI Tokio 2020

Postby Old school » 02 Aug 2021, 13:30

Bravo Sebiću, bravo dečko!!!
To je to, najbolji kad je najteže. Kohones do poda.
Krenuo odlično, onda kriza i na kraju bronza. 15 ovakvih sa lavljim srcem više vredi nego 100 turista i foliranata.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Lester Bo » 02 Aug 2021, 16:22

Sta cenite mogu li sve 3 reprezentacije da izadju iz cetvrtfinala?

Kosarkasice kako je moglo biti su dobro prosle, mada nimalo nece biti lako sa Kineskinjama.

Vaterpolisti idu tezim putem, odbojkasice nisu imale srece na zrebu.

Po meni kosarkasice 60:40,dok su oba meca sa zabarima bukvalno 50:50.

Ono sto daje nadu da su svi vec mnogo puta bili veliki kada je to bilo vazno.
Lester Bo

Postby Dexi » 02 Aug 2021, 16:32

Ono sto ne valja ,sto se i odbojka i vaterpolo preklapaju :krsti: .
Vaterpolo pocinje u 11:20,odbojkasice u 10 h.Taman ce se finisi preklopiti :colera:
Kosarkasice u 03 h.Po meni odbojkasice i vaterpolisti su favoriti,ali opet ponavljam Italija je najgori rival za 1/4.Ipak verujem da nasi prolaze tu.
Kosarkasice moraju da odigraju puno bolje nego do sada,ali bas puno bolje.
Sa dosadasnjom igrom je 10+ razlike za Kinu.Ipak i tu verujem u Marinu i nase sampionke,dokazale su do sada u milion situacija da su najbolje kad je najteze.
Nadam se prolasku u sva tri 1/2,ali bih bio prezadovoljan i sa dva 1/2 i to bi bio isto veliki uspeh.
Srecno nasima u 1/4.Za mene od nocas pocinju prave OI.
Nocas Ivana,kajakasi,u sredu 1/4.
Kljucna dva dana za nas olimpijski tim.
Dexi

Postby Bolkonski » 02 Aug 2021, 16:38

veljkos161 wrote:I baksetasi su podbacili razumi vec jednom.
Srebro su morali minumum.

Bata Veljkos na konopcima :biggrin:
Podseti me kad je moj profesor matematike besneo jer drug nije mogao da uradi zadatak gde treba da zameni vrednosti.
Bolkonski

Postby veljkos161 » 02 Aug 2021, 16:39

Ma nisam ali kapiras, Deksi da je Amerikanac i da sad Durent i Lilard zavrse 4. on bi bio odusevljen velikim uspehom.
Previse je sve to :biggrin:
Sto ti Bolk nekad ne navijas za srpske sportiste :roll:
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Olimp » 02 Aug 2021, 16:40

Dexi wrote:Ono sto ne valja ,sto se i odbojka i vaterpolo preklapaju :krsti: .
Vaterpolo pocinje u 11:20,odbojkasice u 10 h.Taman ce se finisi preklopiti :colera:
Kosarkasice u 03 h.Po meni odbojkasice i vaterpolisti su favoriti,ali opet ponavljam Italija je najgori rival za 1/4.Ipak verujem da nasi prolaze tu.
Kosarkasice moraju da odigraju puno bolje nego do sada,ali bas puno bolje.
Sa dosadasnjom igrom je 10+ razlike za Kinu.Ipak i tu verujem u Marinu i nase sampionke,dokazale su do sada u milion situacija da su najbolje kad je najteze.
Nadam se prolasku u sva tri 1/2,ali bih bio prezadovoljan i sa dva 1/2 i to bi bio isto veliki uspeh.
Srecno nasima u 1/4.Za mene od nocas pocinju prave OI.
Nocas Ivana,kajakasi,u sredu 1/4.
Kljucna dva dana za nas olimpijski tim.

Meni osjećaj kaze da dobijamo vaterpolo i kosarku a gubimo odbojku.
Od kajakasa ne ocekujem nista ali od rvaca ocekujem bar jednu medalju uprkos teskom zrijebu.
Olimp

Postby Dexi » 02 Aug 2021, 16:51

veljkos161 wrote:Ma nisam ali kapiras, Deksi da je Amerikanac i da sad Durent i Lilard zavrse 4. on bi bio odusevljen velikim uspehom.
Previse je sve to :biggrin:
Sto ti Bolk nekad ne navijas za srpske sportiste :roll:

Ne dao Bog da sam Amerikanac :biggrin: .Bolk ce se rastuziti sutra kad mu matori Gasol resi Durenta,a Riki njegovog Lilarda :biggrin: .
Veljkose ne mozes da poredis basket i nas tzv.neuspeh na prvim OI,i eventualni neuspeh Usa u kosarci gde su uvek apsolutni favoriti.
Dexi

Postby tremi08 » 02 Aug 2021, 16:55

Verujem u Zdelara i prolaz u finale, za Starovicku se valjda podrazumeva.

Po meni, sledeci koji bi mogao da izroni poput Sebica i uzme medalju je Zdelar. Ozbiljno verujem u njega iako je previse mlad, ali mislim da on moze da bude novo iznenadjenje. Ono sto je danas izveslao je bilo vrhunski i da nije usporio na kraju, mogao je da bude i prvi, vidim da je u intervjuu danas rekao da je popustio na kraju jer je video da ovaj ispod ne moze da ga stigne.
tremi08

Postby Dylam Dop » 02 Aug 2021, 16:56

Dexi wrote:vaterpolisti su favoriti,ali opet ponavljam Italija je najgori rival za 1/4.Ipak verujem da nasi prolaze tu.

Izazivas pometnju svojim, nekad suludim komentarima, ali ne bih ni ja zabare potcijenjivao. :biggrin:

Najblaze receno, prosto sam iznenadjen koliko su eksplodirali ove god. na svim poljima: Evo uzese juce dva zlata u atletici gdje se bas niko nije tome nadao, uzese EP u fuci, faking Evroviziju, izbacise nas u kosarci na OQT-u, dogurase do finala Vimblija, ... Ne smijem ni da zamisljam sta bi jos moglo da se desi.. :roll:

Njima kao da je onaj haos sa koronom na pocetku prosle god., kad su najgore bili pogodjeni, dosao kao "doping" za ovu godinu.. :krsti:
Last edited by Dylam Dop on 02 Aug 2021, 16:58, edited 2 times in total.
Dylam Dop
Guest

Postby veljkos161 » 02 Aug 2021, 16:57

Pa i mi Deksi smo bili apsolutni favoriti protiv Rusa u 1/2, razlika je u klasi bukvalno.
A ti nikako da skontas da je neuspeh bilo izgubiti u tom 1/2, pogotovo biti pregazen i bez ikakve sanse.
Uf, nemam snage vise da se ubedjujem sa tobom.
Misli kako hoces jbg.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Foteljas » 02 Aug 2021, 17:02

Dan je ispao prilicno dobar za nase, pre svega zbog Sebiceve medalje (kojom su ove igre postale najuspesnije nakon Rija) i izbegavanja SAD u cetvrtfinalu kosarkasica.

Sad, deluje mi da ce vaterpolisti ipak odraditi posao, jer da sada ne udjemo ni u polufinale OI i borbu za medalje nakon sto nam to nije uspelo na SP i EP, mislim da bi vec bilo previse. Za odbojkasice je druga prica, tu se pribojavam toga sto smo dva puta ranije dobili Italijanke. Kosarkasice imaju sansu za polufinale, ali ne treba potcenjivati protivnice.

Ono sto nam i dalje treba je makar jos jedna zlatna medalja od nekoga da se malo podignemo na rang listi i pristignemo zna se vec koga...
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Olimp » 02 Aug 2021, 17:12

Zdelar do medalje? Druže bas si super optimista.
Milica možda ima neke male, male šanse ali ne u ovoj disciplini, nego na 500 m.
Olimp

Postby Lakerit » 02 Aug 2021, 17:16

Lester Bo wrote:Sta cenite mogu li sve 3 reprezentacije da izadju iz cetvrtfinala?

Kosarkasice kako je moglo biti su dobro prosle, mada nimalo nece biti lako sa Kineskinjama.

Vaterpolisti idu tezim putem, odbojkasice nisu imale srece na zrebu.

Po meni kosarkasice 60:40,dok su oba meca sa zabarima bukvalno 50:50.

Ono sto daje nadu da su svi vec mnogo puta bili veliki kada je to bilo vazno.

Cenim jedan prolaz i nadam se odbojkasica ali bice tesko.
Lakerit

Postby Dexi » 02 Aug 2021, 17:18

Dylam Dop wrote:
Dexi wrote:vaterpolisti su favoriti,ali opet ponavljam Italija je najgori rival za 1/4.Ipak verujem da nasi prolaze tu.

Izazivas pometnju svojim, nekad suludim komentarima, ali ne bih ni ja zabare potcijenjivao. :biggrin:

Najblaze receno, prosto sam iznenadjen koliko su eksplodirali ove god. na svim poljima: Evo uzese juce dva zlata u atletici gdje se bas niko nije tome nadao, uzese EP u fuci, faking Evroviziju, izbacise nas u kosarci na OQT-u, dogurase do finala Vimblija, ... Ne smijem ni da zamisljam sta bi jos moglo da se desi.. :roll:

Njima kao da je onaj haos sa koronom na pocetku prosle god., kad su najgore bili pogodjeni, dosao kao "doping" za ovu godinu.. :krsti:

Mislio sam najtezi,najgori su jer su namazani.Veliki takmicari.
Secam se kako su nas u Pekingu 2008 razbili,na Sp 2011 u finalu isto.
Odlicni takticari,prljavi,ako ih vodi Kampanja bas zajeban duel.
Krenulo ih je ove godine u sportu,sto rece neko,ali za sve postoji kraj,pa i za ove njihove uspehe.
Dexi

Postby Dexi » 02 Aug 2021, 17:22

veljkos161 wrote:Pa i mi Deksi smo bili apsolutni favoriti protiv Rusa u 1/2, razlika je u klasi bukvalno.
A ti nikako da skontas da je neuspeh bilo izgubiti u tom 1/2, pogotovo biti pregazen i bez ikakve sanse.
Uf, nemam snage vise da se ubedjujem sa tobom.
Misli kako hoces jbg.

Jeste neuspeh dobro :biggrin: Ko je rekao da nije,ali desava se covece.
Bar su momci uzeli medalju.
Dexi

PreviousNext

Return to Tokyo 2020