Ja sam dugogodišnji član BS foruma pa pošto je forum tamo zamr'o prešaltao sam se ovde pre godinu dana

povremeno tamo pišem da održim VIP članstvo zarad prenosa utakmica koje nisam u mogunosti da pratim preko tv.
Sve iole što valja da se gleda je na VIP-u koji se dobija plaćanjem ili konstantnim pisanjem, mora par meseci (makar dva) da se piše da bi se to zaradilo ali i posle dalje da se bude koliko toliko aktivan a plaćanje je valjda desetak evra mesečno, tako nešto, imaju opcije i za dan, vikend, nedeljno, mesečno, polugodišnje i godišnje. Napravite nalog pa vidite, da ne ispada da ih ja sad nešto reklamiram, slika je extra, hd, nema bolje, ali kasni često više nego i ove plaćene iptv liste, ali to možda nije bitno u celoj priči. Imaju mnogo ljudi koji im plaćaju, svojevremeno je bilo mnogo nas VIP F članova što znači ovih što smo to dobili putem pisanja na sajtu ali jednostavno forum je skoro pa mrtav, ostalo je samo par entuzijasta koji još kuckaju a i oni ne bi to radili da nemaju mogućnost da gledaju utakmice na forumu.
Nisam se kačio zadnjih nedelja tamo, vrlo je moguće da su OI free za gledanje pa eto probajte i vidite da li šljaka.