Board index Život van sporta Umetnost i kultura

Serije

Najbolja domaca serija?

Porodicno blago
15
15%
Bolji zivot
16
16%
Otvorena vrata
5
5%
Slozna braca
4
4%
Vruc Vetar
14
14%
Srecni ljudi
6
6%
Grlom u jagode
4
4%
Otpisani
5
5%
Vratice se rode
33
32%
Kamiondzije
1
1%

Total votes : 103

Re: Serije

Postby belpH #77 » 04 Apr 2012, 12:20

ja sam juce skinuo The Killing...vidim ovde preporucuju, sve kritike ukazuju na to da je serija bas dobra...aj pa da probamo...:)
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Crazy Soul » 04 Apr 2012, 13:05

belpH #77 wrote:ja sam juce skinuo The Killing...vidim ovde preporucuju, sve kritike ukazuju na to da je serija bas dobra...aj pa da probamo...:)

Koja koincidencija... i ja sam je juce skinula... Image
Preporuka za Person of interest.... Image
http://www.imdb.com/title/tt1839578/
ImageWherever you go, go with all your heart...
Crazy Soul

Postby belpH #77 » 04 Apr 2012, 13:40

Crazy Soul wrote:Koja koincidencija... i ja sam je juce skinula... Image
Preporuka za Person of interest.... Image
http://www.imdb.com/title/tt1839578/

great minds..... :laugh:

za Person of Interest sam isto cuo sve pohvale, al sacekacu jos malo da odmakne da imam vise na gomili da odgledam...ionako previse serija pratim :)

inace, jedva cekam drugu sezonu Homeland-a ...serija je zlo koliko je dobra...pravi triler...sve preporuke
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Napredpartizan » 05 Apr 2012, 13:01

Person of interest vec ima 18 epizoda,dobra je serija.. Ja gledam trenutno oko 5-6 serija,zlo :biggrin:

Sto se tice Game of thrones, iako druga epizoda druge sezone izlazi u Americi 8.aprila,vec ima da se skine na netu..
Napredpartizan

Postby Choda » 05 Apr 2012, 16:57

Napredpartizan wrote:
Sto se tice Game of thrones, iako druga epizoda druge sezone izlazi u Americi 8.aprila,vec ima da se skine na netu..

Al je losiji kvalitet tako da bi ja ipak sacekao jos koji dan..
What do you mean, "I don't believe in God"?
I talk to him everyday.
Choda

Postby vicharhcp » 05 Apr 2012, 17:25

Ima druga epizoda GoT jos od utorka na HBO on demand ili na HBO go, nisam sigurna. Zato i postoji na netu. Placa se gledanje, ali ja jos uvek nisam toliko poludela da placam kako bi gledala 5 dana pre redovnog termina.
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan!" Duško Radović
SVE PROLAZI - PARTIZAN OSTAJE
Image :inlove:
They can take my last ticket at Hala Pionir.
vicharhcp

Postby Neozbiljni pesimista » 05 Apr 2012, 20:07

belpH #77 wrote:ja sam juce skinuo The Killing...vidim ovde preporucuju, sve kritike ukazuju na to da je serija bas dobra...aj pa da probamo...:)

Javi utiske ;)
"U FK Partizan rade ozbiljni ljudi..." :copa1:
Neozbiljni pesimista

Postby belpH #77 » 05 Apr 2012, 20:48

Neozbiljni pesimista wrote:

Javi utiske ;)

planiram veceras da odgledam prvih par komada, pa cu da napisem koju rec :) i Crazy Soul je skinula u isto vreme, pa nek se i ona malko aktivira :jezik:
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Crazy Soul » 05 Apr 2012, 22:48

belpH #77 wrote:

Javi utiske ;)

planiram veceras da odgledam prvih par komada, pa cu da napisem koju rec :) i Crazy Soul je skinula u isto vreme, pa nek se i ona malko aktivira :jezik:

Image
Ja skinula i Touch ucinila mi se zanimljivom...
Spoiler: pokaži
Image http://www.imdb.com/title/tt1821681/
Martin Bohm is a widower and single father who is haunted by an inability to connect to his emotionally challenged 11-year-old son Jake. But when Martin discovers that Jake can predict events before they happen, everything changes.

... pa sad ne znam koju prvo da isprobam pored onih mojih standardnih, koje cekaju... Image
Crazy Soul

Postby belpH #77 » 05 Apr 2012, 22:57

Crazy Soul wrote: ... pa sad ne znam koju prvo da isprobam pored onih mojih standardnih, koje cekaju... Image

Touch sam video, ali mi nesto...ne znam...ne privlaci me nesto....

ja sad krecem upravo sa The Killing...odgledah sve nove epizode serija koje vec pratim ------->

Image

i sad mogu da se posvetim UbiVanju :laugh:
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Crazy Soul » 05 Apr 2012, 23:09

belpH #77 wrote:
Crazy Soul wrote: ... pa sad ne znam koju prvo da isprobam pored onih mojih standardnih, koje cekaju... Image

Touch sam video, ali mi nesto...ne znam...ne privlaci me nesto....

ja sad krecem upravo sa The Killing...odgledah sve nove epizode serija koje vec pratim ------->

Image

i sad mogu da se posvetim UbiVanju :laugh:

Kakva je Stargate-Universe ?
Crazy Soul

Postby belpH #77 » 05 Apr 2012, 23:12

Crazy Soul wrote:Kakva je Stargate-Universe ?

nije losa...ona je poslednja u serijalu...sa tim da ja nisam gledao Stargate SG1 koji je prvi u nizu...gledao sam Atlantis i sad sam krenuo sa Universe...ima samo 2 serijala i onda su je ukinuli, ali ima dobar rejting na IMDb i zanimljiva je...stigoh pred kraj prvog serijala...ukupno 40 epizoda...
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Crazy Soul » 09 Apr 2012, 20:49

Neozbiljni pesimista wrote:Zavrsio sa gledanjem druge sezone "Serloka"
Bas me interesuje kako ce da objasne kraj druge sezone, samo se nadam da ne bude ovako nesto:

Image

:D

Kad smo kod Sherlocka.. mozda je najbolje ovo ovde da ubacim... Image
Sherlock Holmes and Dr. John Watson went on a camping trip. After sharing a good meal and a bottle of Petrie wine, they retire to their tent for the night.
At about 3 AM, Holmes nudges Watson and asks, "Watson, look up into the sky and tell me what you see?"
Watson said, "I see millions of stars."
Holmes asks, "And, what does that tell you?"
Watson replies, "Astronomically, it tells me there are millions of galaxies and potentially billions of planets. Astrologically, it tells me that Saturn is in Leo. Theologically, it tells me that God is great and we are small and insignificant. Horologically, it tells me that it's about 3 AM. Meteorologically, it tells me that we will have a beautiful day tomorrow. What does it tell you, Holmes?"
Holmes retorts, "Someone stole our tent."
Crazy Soul

Postby Neozbiljni pesimista » 09 Apr 2012, 21:15

Crazy Soul wrote:Kad smo kod Sherlocka.. mozda je najbolje ovo ovde da ubacim... Image
Sherlock Holmes and Dr. John Watson went on a camping trip. After sharing a good meal and a bottle of Petrie wine, they retire to their tent for the night.
At about 3 AM, Holmes nudges Watson and asks, "Watson, look up into the sky and tell me what you see?"
Watson said, "I see millions of stars."
Holmes asks, "And, what does that tell you?"
Watson replies, "Astronomically, it tells me there are millions of galaxies and potentially billions of planets. Astrologically, it tells me that Saturn is in Leo. Theologically, it tells me that God is great and we are small and insignificant. Horologically, it tells me that it's about 3 AM. Meteorologically, it tells me that we will have a beautiful day tomorrow. What does it tell you, Holmes?"
Holmes retorts, "Someone stole our tent."

Xaxaxaxaxa :jumpall:
"U FK Partizan rade ozbiljni ljudi..." :copa1:
Neozbiljni pesimista

Postby Crazy Soul » 22 Apr 2012, 03:30

Javi utiske ;)

Evo ja cu.... upravo sam odgledala prvu sezonu....pokusacu da ne otkrijem mnogo, da ne bih pokvarila sustinu onima koji budu resili da je isprate.
Za razliku od ostalih krimi serija, radnja se odigrava kroz celu prvu sezonu ( nesto slicno ka svojevremeno twin peaks, samo bez misterioznih elemenata). Do neke 8-e epizode moze lagano da se gleda a onda nastaje stampedo.... nizu se dogadjaji koji jednostavno vuku dalje, tako da je pozeljno odmah imati pripremljene i ostale epizode....Pored svega nije bas ni klasicna krimi serija jer su dodati elementi drame. Malo su isprepletali i izdetaljisali sudbine aktera serije ... Tako... Ne bih vise pisala...za sada... ko bude zavrsio 1. serijal razumece zasto ...Image
Napomena... spojler procitati neposredno pre 13. epizode, tj. zadnje epizode 1. serijala. NIKAKO PRE!
p.s. a da... i obavezno pri kraju serijala imati pripremljenu i prvu epizodu 2. serijala a ne kao ja sada da ne znaju sta ce i piskaraju po forumu dok se ne zavrsi skidanje doticne epizode... Image
Crazy Soul

PreviousNext

Return to Umetnost i kultura