Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije

Re: Mlada reprezentacija Srbije

Postby Radonjaa » 16 Nov 2021, 15:12

Bojdo je govorio o Andriji Maksimoviću i Konstantinu Paniću, ako na to misliš. Čini mi se da je palo i poređenje sa Modrićem i Piksijem. :biggrin:
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby tremi08 » 16 Nov 2021, 17:05

U19 izgubila u poslednjem minutu od Francuske, a U21 vec gubi od Ukrajine posle 15 minuta. Zlatno doba srpskog fudbala
tremi08

Postby Џејси Керол » 16 Nov 2021, 17:26

Ko je strucni konsultant
proces.
Џејси Керол

Postby Desetka » 16 Nov 2021, 17:40

U21 selekcija vec duzi niz godina igra lose, ali ova generacija je cini mi se najslabija.
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby Џејси Керол » 16 Nov 2021, 17:53

Џејси Керол wrote:Ko je strucni konsultant

Luka Jevtovic :okk:
proces.
Џејси Керол

Postby fontaneros » 16 Nov 2021, 18:13

Desetka wrote:U21 selekcija vec duzi niz godina igra lose, ali ova generacija je cini mi se najslabija.

Ovoj generaciji fale Ducci i Pavlaka

Sa njima bismo bili 64% jaci

Pavlaka i Sveta da zakljucaju nazad, a Jovke, Terca i Ducci da izdivljaju napred
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby veljkos161 » 16 Nov 2021, 18:45

Motikini dometi?
Negde sam procitao "Bice najbolji igrac na svetu,eventualno jedan od najboljih".
A decko sa skoro 19 igra za drugi tim jos uvek.
Logicno da nije cudo sto nije u prvom timu Bajerna,ali mogli su da ga bace na neku pozamicu ako je tako paklen potencijal pa kada i ako procene da je sazreo za njih onda ga vrate.
Holandija neka ili neki Stutgart ili Keln ili sta znam,pa da igra ozbiljniji fudbal.
Za Bajern 2 ima sjajne statistike ali koliko je to merilo za ista nemam pojma.
Je l neko gledao njegove nastupe za u19 pa da kaze kako deluje na terenu?
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Tegi » 16 Nov 2021, 19:11

Odmah sam se setio ovoga:

2008–2009 Bayern Munich II 35 (16)
2008– Bayern Munich 394 (133)
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Zappa » 16 Nov 2021, 20:11

Šta kaže nauka o imenima o prezimenu Motika.. :biggrin:

Skeptik sam što se tiče tih igrača u mladjim kategorijama, a čudno da su Nemci propustili takav talenat.
Šta se dešava sa Lazarom Samardžićem ?

A sin Srdjana Bajčetića kaže da će igrati za Španiju ..
I neki Kerkez u Milanu, kao klinac otišao u Madjarsku i svoju budućnost vidi u tom dresu
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

Postby veljkos161 » 16 Nov 2021, 20:16

Tomas Miler?
Pa onda odlicno,to dakle ne mora biti los znak,to sto je i dalje u drugom timu i sto ga ne salju na pozajmicu.
Mogli bi u nekoj varijanti da ga vec od iduce sezone prekomanduju u A tim.
A za u19 kako je igrao ako si gledao?
Zappa wrote:Šta se dešava sa Lazarom Samardžićem ?

U Udinezeu je i ulazi sa klupe za sada svako malo.
Dao je i gol skoro koliko se secam.
Na rezultatima mu stoji nemacka zastava.
Trebalo bi ispitati mogao bi biti ozbiljan igrac u buducnosti. Nasi tabloidi stalno kace naslove "Potencijalni reprezentativac" ali ne desava se za sada nista konkretno.
A sto se tice ovog "ispustanja" Motike od strane Nemaca,zvanicna prica je da on prosto nije hteo da igra ni za kog drugog osim za Srbiju.
A bio je u nekim njihovim mladjim selekcijama ranije.
veljkos161

Postby Radonjaa » 16 Nov 2021, 20:36

Zappa wrote:Šta kaže nauka o imenima o prezimenu Motika.. :biggrin:

Skeptik sam što se tiče tih igrača u mladjim kategorijama, a čudno da su Nemci propustili takav talenat.
Šta se dešava sa Lazarom Samardžićem ?

A sin Srdjana Bajčetića kaže da će igrati za Španiju ..
I neki Kerkez u Milanu, kao klinac otišao u Madjarsku i svoju budućnost vidi u tom dresu

Pisalo se o Kerkezu kad je prešao u Milan, Italijani tvrde da je vrhunski potencijal na poziciji lijevog beka, hvale i njegove igre u Primaveri. Ali su Italijani pisali bajke i o Hašimu Masturu i Andreju Modiću.

Sjetite se Uroša Milovanovića koji je najavljivan kao čudo od igrača, sad djeluje da je sve ono sa odlaskom u Valensiju, pa prelaskom u Levante, bila neka muljaža, vjerovatno preko oca.
Ista stvar sa Kristijanom Belićem, koji je vjerovatno na račun nekih očevih fudbalskih veza igrao u Vest Hemu i Olimpijakosu, pa je došao da seniorsku karijeru gradi preko Čukaričkog, mada nikad nije djelovao kao vrhunski potencijal.
Bajčetićev sin je isto tako počeo u Selti, gdje mu je otac igrao, pa prešao u Liverpul. Vidjećemo oće li se tamo probiti ili će za koju godinu u TSC da se kali.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Tegi » 16 Nov 2021, 20:43

Ma nisam, ali samo znam da su sva njihova deca do prvog tima dolazila preko Bayern II.

Miler, Švajnštajger, Lam, Badštuber, Kros. Svi su se naigrali u B ekipi, s tim da su neki poput Milera i Švajnija ušli pravo u A tim, ali tek sa 20ak godina, a Lam i Kros su otišli na pozajmicu kao uveliko seniori. Kros se načekao 5 godina od onog pojavljivanja na Marakani da postane lider Bajerna. Lam je sezonama iznuđeno igrao levog beka čekajući da mu se otvori mesto na prirodnoj poziciji.

Nije isto imati igrača od 20 godina za kog trenutno nema dovoljno mesta, pa ga poslati u neki tim iz gornjeg doma na godinu-dve i biti spreman da daleko jačem od sebe razigravaš juniora od 18 godina.

Rečju, nemački KKCZ. I te koje proizvedu načekaju se par sezona na liniji dno klupe-tribine-filijala.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby veljkos161 » 16 Nov 2021, 21:09

Hvala na odgovoru.
Onda su tendencije dobre,u nekom trenutku ce verovatno dobiti sansu.
Vreme ce pokazati kako ce je iskoristiti.
Ukoliko bude i priblizno dobar kako ga se najavljuje odnosno bas top klasa,reprezentacija bi mogla stvarno da se podigne na jedan jaaako visok nivo.
Da je u Dortmundu,vec bi ga gurnuli u izlog verovatno :biggrin:
veljkos161

Postby Bojdo » 17 Nov 2021, 01:53

Radonjaa wrote:Bojdo je govorio o Andriji Maksimoviću i Konstantinu Paniću, ako na to misliš. Čini mi se da je palo i poređenje sa Modrićem i Piksijem. :biggrin:

Obojica su 2007. Maksimovic se odlicno razvija, centralni vezni. Prebacen je sa starijim da igra i standardan je. Pantic jos nije na fizickom nivou da igra za starije, on je latebloomer, kaska jedno godinu dana za svojom generacijom.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Bojdo » 17 Nov 2021, 02:02

Evo zadnji video Pantica iz jula 2021, protiv godinu dana starijih iz Teleoptika tačnije Partizanove 2006 generacije (racunaj odmah dvije godine, jer je latebloomer), zabio im je gol. Malo ih driblao. Ta Zvezdina 2007 je baš talentovana.

https://www.youtube.com/watch?v=jZu45QiNhvc

Sve sto radi radi načistu lucidnost i tehniku, jedva čekam da fizički sustigne generaciju.
Last edited by Bojdo on 17 Nov 2021, 02:30, edited 1 time in total.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja