Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Španska liga

Re: Primera

Postby Sony » 21 Apr 2012, 20:56

Toooo :D :D

Kako ono bi: '' Maneken'' se ne vidi na bitnim mecevima? :D

Hala Madrid!!!!
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby nolinjo » 21 Apr 2012, 21:00

Image
ajmo cigani 1po1 svi cete da dobijete batine ,nema niko preko reda !

cujem da murinjo ima problem sa barselonom ,vidim da mesi ima problem sa murinjom

the special one !!!
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby belpH #77 » 21 Apr 2012, 21:05

tako je bre! cim nema izmisljenih penala i crvenih, tata Murinjo prcka!!!

jebi folirante odvratne...

jos jedna stvar...pljuvao sam Pepea jer covek stvarno ima pomracenja...ali ovaj Dani Alves je cigan najgori od svih mogucih cigana...alfa cigan! nesto kao Navaro u basketu...odvratan je.!

bravo Real!
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby nolinjo » 21 Apr 2012, 21:06

belpH #77 wrote:...odvratan je.!

bravo Real!

brate belfe zaboravio si jednu tacku ,evo ja cu da dodam umesto tebe :nargile:

.!.
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby irriducibili » 21 Apr 2012, 21:22

Murinjo konacno nadmudrio Guardiolu, ali tu sigurno ima i nekih stvari koje nama nisu poznate. Barsa je ocito bila bez svezine, i za njih je previse tri takva meca za 6 dana. Problem realizacije ih sve vise muci, nadam se da ce i Chelsea to uspeti da iskoristi. Real je odigrao takticki perfektno, ukljucujuci i dobro poznate kiksere. Niko nije podbacio, ali su po meni prevagu doneli Ozil sa svojim fenomenalnim pregledom igre, te maestralni Benzema, koji je pored konstantnog pritiska na zadnju liniju Barse, stizao i da pokriva dobar deo prve linije odbrane. Jos jedna Murinjova bravura, postigao je da Ronaldo i Benzema sumanuto trce i igraju odbranu, i to jako dobro. Videcemo, budu li igrali finale LS, bice to sasvim drugacija utakmica...
irriducibili

Postby nolinjo » 21 Apr 2012, 21:27

cujem da je dao gol neki nemac,ja njeg nisam vido za 94 minuta igre :D jel to dobro ili lose ?

postavka igre odlicna ,defanzivno al nie bunker ,vrhunski presing ,malo previse duvanja za moj ukus al opet igralo se na rezultat i na NePoraz ...tako da joze odradio poso ,ko sto je odradio poso kad je doso u minhen da da gol ...
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby mali_buda » 21 Apr 2012, 22:06

Kakav je majstor Ozil :blue:

Murinjo uspeo da napravi ono sto je ucinio i u Interu, svi igraci bukvalno izgaraju i u defanzivnim zadacima. U Interu je Eto igrao levog beka, a veceras smo videli Benzemu i Ronalda u dosta odbrambenih akcija.

Nije mi jasno zbog cega je Pedro ove sezone zapostavljen... Odavno nisam gledao utakmica na kojoj su igraci Barse ovoliko gresili u dodavanjima... Nesto se cudno desavalo sa njima veceras... Nisu bili ona masina za gazenje, uprkos nadmoci u posedu lopte... Da li su premoreni, zasiceni ili nesto trece...

Real najverovatnije obezbedio titulu, sto bi trebalo da ih rastereti pred zavrsnicu LS.

Meni je drago zbog ovakvog raspleta, ne volim dominacije jednog tima...
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby MOREIRA » 22 Apr 2012, 00:33

Koliko mi je samo drago zbog Reala i Murinja ne mogu da opisem , napokon skidaju taj kompleks sa sebe i to me raduje , nadma se finalu LS sa istom timovima i jos jedan samar od gospodina Murinja.
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby mali_buda » 22 Apr 2012, 09:10

mali_buda

Postby CRNO_BELI » 22 Apr 2012, 11:45

MOREIRA10 wrote:Koliko mi je samo drago zbog Reala i Murinja ne mogu da opisem , napokon skidaju taj kompleks sa sebe i to me raduje , nadma se finalu LS sa istom timovima i jos jedan samar od gospodina Murinja.

Nema od te price nista. Bavarci su u finalu. :triprsta:
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da trčiš sa najboljima. - Dule
CRNO_BELI

Postby mali_buda » 22 Apr 2012, 23:30

Atletiko je u odlicnoj formi. Steta je sto se ranije nisu probudili. Sjajan mec danas protiv Espanjola. Obe ekipe igraju ofanzivan fudbal, prstalo je na sve strane... Na kraju, zasluzena pobeda domacih 3-1!

mali_buda

Postby nolinjo » 23 Apr 2012, 12:18

drago mi je zbog arde al ga ne volim nikako,najsebicniji fuzbaler na svetu :D
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby rabesandratana » 27 Apr 2012, 10:05

Đozep Gvardiola neće u neardenoj sezoni predvoditi Barselonu, piše Marka.

Gvardiola je u razgovoru sa igračima pred trening koji je počeo u 11 saopštio da ih neće trenirati u narednoj sezoni. više trenirati

Posle četiri godine bivši igrač saopštio je da je vreme da napusti Barsu. O daljim planovima nije govorio.

Posle eliminacije Barselone u polufinalu Lige šampiona od Ćelsija, spekulisalo se da bi prvi čovek katalonskog kluba mogao da podnese ostavku, što se u petak i dogodilo
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby nolinjo » 27 Apr 2012, 10:41

veliki trener je danas postao !
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Zlaja » 27 Apr 2012, 10:46

Marka, lepo od njih, ja bih sacekao da neko objektivniji napise...
Zlaja

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal