Board index Tenis Teniski miks

Svaštara ili forumaši van terena

Re: Svaštara ili forumaši van terena

Postby Napredpartizan » 03 May 2012, 19:21

Starsica wrote:Drugari, htela sam da vas zamolim nesto.
Verujem da ste svi upoznati sa nesrecom koja je zadesila Novi Sad pre mesec dana, da ste culi za pozar u Kontrastu i da je u tom pozaru zivote izgubilo 6 - oro ljudi. Postoji peticija u pisanoj formi, peticija za rusenje Kontrasta da bi se na tom mestu podigla spomen ploca poginulima, ali na zalost, niko od vas mi nije blizu da bi to mogao da potpise. U cilju sirenja peticije, osnovana je online peticija i moze da je potpise svako ko ima mail adresu. Molim vas, potrebno je samo par minuta da ostavite vas glas.

http://www.peticije24.com/da_se_vise_nikad_ne_ponovi

Ne bi bilo lose da postavis link peticije i u chit-chat temi kako bi svi clanovi foruma ovo videli...
Napredpartizan

Postby Starsica » 04 May 2012, 15:35

Postavila gore, hvala na predlogu. I hvala svima koji su glasali, zaista.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Re: Jelena Janković, The Empress

Postby Unexpected » 04 May 2012, 22:39

Starsica wrote:Koga mrzi da slusa sve, a slusanje celog klipa toplo preporucujem, poenta ovog klipa se nalazi negde oko 1:40 :lollol:

Tek sada odslušah ovo, nije mi dobro... :laugh:
The End.
Unexpected

Postby georgina » 11 May 2012, 09:33

i tata bi sine ... :odlep:
Image
georgina

Postby Delester » 12 May 2012, 12:01

uuu sta jei gde je to?
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby georgina » 12 May 2012, 13:16

nemam pojma gde je to, to neki lik na fejsu ostavlja fenomenalne fotografije, tema je uglavnom dizajn. vidi ovo
Image

evo link , svaki dan ima šta da se vidi
georgina

Postby Houdini » 12 May 2012, 14:24

Delester wrote:uuu sta jei gde je to?

Del, Del, Del, u vreme Google tehnologije ti pitas sta je ovo :biggrin: Salim se, prva slika je Saint Lucia, Karibi. Druga je Hotel Caruso, Ravello Italija, cena sobe prosecno 1000$, a ovog apartmana 3018$ noc. Samo ne znam da li je to pun pansion :nisamja: :biggrin:

Ja obozavam ovakve stvari, sestra i bivsa devojka su mi arhitekte i obe vole ovakve ne standardne gradjevine ili sta vec. Pa sam ja tako pregledavao knjige i sta tu svega ima, kakvih resenja od kuce koja je 70% u staklu, do toga da ti dnevna soba pliva u bazenu.... prosto coveku bude zao sto nije milioner :biggrin:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby georgina » 12 May 2012, 14:32

Houdini wrote:.... prosto coveku bude zao sto nije milioner :biggrin:

:biggrin:

nego, kako na osnovu slike nađeš o čemu se radi ? jel' proradila ta opcija na guglu i kako to radi?

da ne bude ko onaj vic stari ...

na novosadski sajam došli ameri i doneli čudo od mašine u koju na jednu stranu ubaciš živog vola a na drugu ispadaju kobasice.
tek će lik : a jel' te molim vas, da li bi bilo izvodljivo da se sa ove strane ubaci kobasica a na drugu da izađe vo ?
prezenter ga pogleda sa podignutom obrvom: gospodine, mi to nismo u stanju da izvedemo, ali vaš otac je očigledno bio.
georgina

Postby Starsica » 12 May 2012, 14:39

Imas opciju "pretraga prema slici" i samo sliku "ubacis" u polje za trazenje :)
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Starsica

Postby Houdini » 12 May 2012, 14:41

:lol:
georgina wrote:nego, kako na osnovu slike nađeš o čemu se radi ? jel' proradila ta opcija na guglu i kako to radi?

Odes na Google, u pretrazivanje ubacis url slike kliknes search i onda ti gore stoji "За подударање слика испробајте претрагу према слици", kliknes to i onda ti izbaci rezultat.

Nego hteo sam da pravim topik "Bucket list". ne znam da li je neko gledao film, uglavnom Jack Nicholson i Morgan Freman prave spisak stvari koje zele da urade/posete do kraja zivota. Poenta je bila da ljudi pisu sta bi voleli da nauce, procitaju, lepe slike mesta koje bi posetili... Onda bi ovakve slike bile pun pogodak. A ja jos imam u glavi nekih dvoraca, crkava, pecina koje bih voleo da posetim.
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Delester » 12 May 2012, 14:46

fantasticno zaista, hvala houdini na informaciji :biggrin:
ma danas je sve moguce pronaci i odgonetnuti samo ti treba vremena, a neko se snadje obicnim pitanjem i cekanjem na odgovor :laugh:
georgina, za vic :laugh:
odlicna ideja i za taj topic!
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby georgina » 12 May 2012, 15:04

isprobala ... fercera 8-)

ma davno sam čitala da će da uvedu ovu opciju ali sam u međuvremenu potpuno na to zaboravila.
ovo je baš korisno za mene, tj. moj posao kada tražim neke primere po netu.

i meni se sviđa ideja za taj topic. moglo bi tu svašta zanimljivo i lepo da se kači
georgina

Postby Starsica » 12 May 2012, 15:32

A kako bi funkcionisao taj topik? Imam predstavu ja, nije da nemam, ali bih volela "plasticni" primer, nisam gledala film :)
Starsica

Postby Altair » 12 May 2012, 15:47

ma nista ti film ne bi novo rekao.
btw, oduvek mi bilo cudno zasto se zove kofa lista, al hudini je otprilike napisao kako bi funkcionisao, doduse ne znam na kojem pdf-u bi bio.
ja sam tu listu napravila pre sto godina, tamo negde sa 15.
bilo je nekih 50-ak stvari. do sad mozda mogu da prekrizim 10
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby Houdini » 12 May 2012, 16:05

npr, lupam:
1. Posetiti Las Lajas Sanctuary crkvu u Kolumbiji
stavis sliku, pa mozda nesto da kazes o njoj, gde je, sta je i zasto bi voleo da je posetis.

2. Slusati Paco de Lucia-u u dvorcu Alcazar u Sevilji
pa sve isto

3. Procitati sve od Sekspira
nesto o njemu, pa recimo kazes sta si do sada procitao.

4. Prisustvovati derby della madonnini
napises sta je to, gde, pozadinu istog.

5. Nauciti francuski jezik
zasto

6. Prespavati u General Wayne Inn

7. Gledati finale Wimbledona

8. Skociti padobranom

tako neke stvari, ne mora biti striktno nesto realno i lako obistinjivo, nego moze se stavljati sve. recimo gledas neku emisiju o kaligrafiji, svidi ti se i odes na temu i napises nesto o njoj. naletis na pricu o nekom ukletom mestu i napises nesto. znaci svastara gde bi ljudi pre svega nailazili na neka zanimljiva mesta koja nigde pre nisu culi, saznali nesto jedni o drugima... tako neka varijanta.

@Altair
ja sam pre dve godine, prekrizao jedva 5 :biggrin:
a na nekom pdf-u dole sve i svasta mozda, nemam pojma. mislim ako se par ljudi to svidja mozemo napraviti, jer glupo je da se dva-tri coveka dopisuju sami.

a kofa lista, citao sam to kad sam gledao film i koliko se secam dobio je po engleskom terminu "kick the bucket"
Studenti u saopštenju
Houdini

PreviousNext

Return to Teniski miks