Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja SP u Fudbalu Katar 2022.

Grupa G (Brazil, Srbija, Švajcarska, Kamerun)

Које репрезентације пролазе групу?

Бразил
70
48%
Србија
48
33%
Швајцарска
25
17%
Камерун
3
2%

Total votes : 146

Re: Grupa G (Brazil, Srbija, Švajcarska, Kamerun)

Postby fontaneros » 24 Nov 2022, 23:35

I oce li reci koji je qrac sa Koletom, posto je protiv Lacija igrao uredno i porobio sve

Chuk nije izbrisan klip
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Radonjaa » 24 Nov 2022, 23:38

Pa nije igrao uredno, izašao čovjek tada zbog povrede. Čuo sam da ga ne očekuju ni za Kamerun, eventualno za Švajcarce, ili hipotetičku nokaut fazu bi bio spreman.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby kocha popovich » 24 Nov 2022, 23:39

Inzaghi wrote:Ovom skoro nocna mora poraz od favorita broj jedan na SP ali mu je zato poraz KKP ok i treba shvatiti mec kao revijalan. :laugh:

Nije poraz od Brazila nocna mora, vec gledanje srpske fudbalske reprezentacije. Cist mazohizam. Protiv Kameruna ce tek biti mucenje. Igra se u 10 ujutru na prijatnih 30+ stepeni. Ako izvucemo bod protiv njih i ostanemo u igri bice dobro.

A nije ni poraz KKP revijalan, vec sam napisao da je "utakmica bila revijalna". Kako da ocenis utakmicu u kojoj ti Andjusic igra pleja dve cetvrtine? Ali dobro, ako ti je posle ovoga veceras potrebno da se nasmejes i razvedris, drago mi je da sam te nasmejao.
KP: Ja sam protiv svakog nacionalizma, jer je nacionalizam najnizi oblik drustvene svesti.
kocha popovich

Postby Puta Tapar » 24 Nov 2022, 23:43

СрбинПодгорица wrote:Ако Бразил добије алпску Албанију, вјероватно и 4 бода је доста за пролаз. Најбитније је у понедељак да Бразил ове добије а да ми не изгубимо од Камеруна да останемо у игри за пролаз.
Заиста ми је само криво што смо изашли спуштених гаћа.
Може и да се браниш а играш храбро и јако,а ми као фол изашли офанзивно.

Evo ga i ovaj. Ptica zloslutnica.
Puta Tapar

Postby Dylam Dop » 24 Nov 2022, 23:43

Grande Alessandro wrote: Pavlaka jeste bio malo rizičan, ali to su godine...jbg

Kalaba je jedini izašao beskompromisno s gardom " 'oću se pobijem, daj vidim šta možete.." :D Istina, mogao je da nas košta još više pa da završimo s tom petardom iza leđa.. ali je jedini izašao bez respekta. VMS je pored njega jedini još skrenuo pažnju i obilježio susret s naše strane, i dopao mi se njegov 'led u venama'-pristup. Prođemo li u nokaut-fazu i do nekih penala u istoj, kladim se na njega u potpunosti.
Last edited by Dylam Dop on 24 Nov 2022, 23:46, edited 1 time in total.
Dylam Dop
Guest

Postby veljkos161 » 24 Nov 2022, 23:45

СрбинПодгорица wrote: да ми не изгубимо од Камеруна да останемо у игри за пролаз.
.

Daj ne mraci,mora se dobiti Kamerun ako hocemo dalje.
Nikakve "samo da ne izgubimo" epizode.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Inzaghi » 24 Nov 2022, 23:50

Meni iskreno Pavlaka delovao kao da jedini uziva u mecu od nasih. I bas je dobro izgledalo pa i sa greskama ali sta sad. To i jeste poenta fudbala. Bila bar..
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby soniko » 24 Nov 2022, 23:50

Bas smo spori u vezi, znam da nema alternative ali meni je realnije da igraju dva napadaca nego jedan napadac a Tadic i SMS u paru.
Mislim da je to uparivanje njih dvojice bas problematicno i da nam pravi problem a bukvalno nista ne dobijamo.
soniko

Postby СрбинПодгорица » 25 Nov 2022, 00:50

veljkos161 wrote:
СрбинПодгорица wrote: да ми не изгубимо од Камеруна да останемо у игри за пролаз.
.

Daj ne mraci,mora se dobiti Kamerun ako hocemo dalje.
Nikakve "samo da ne izgubimo" epizode.

Најбитније је да прођемо. Очекујем да ми и Швајцарци одлучујемо и ту очекује да их разбијемо булвално. Али да ће бити муке против Катара хоће, 1:0, 2:1 за нас али уз муку.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby pick&roll » 25 Nov 2022, 00:55

Kamerun je truba.

Moramo da ih rutiniramo :okk:

A onda prvi nokaut meč sa Šipcima :biggrin:
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan."
pick&roll

Postby NEDJA » 25 Nov 2022, 01:17

Prvo poluvreme solidno, jeste Brazil i tad bio znacajno bolji ali smo se borili, dobro stajali, nismo im dozvolili toliko prilika. Drugo poluvreme je bilo od samog starta katastrofalno pocev od one ogromne greske u 46. minutu kad smo im poklonili zicer. Ubili su nas tempom, potpuno nadigrali, jos smo dobro i prosli. Brazil je najjaca ekipa, vidim ih sa titulom, jedina reprezentacija koja ima top klasu u svim linijama. Njima su na klupi Ederson(Siti), Fabinjo(Liverpul), Militao i Rodrigo(Real), Zezus i Martineli(Arsenal), Bremer(Juventus), Fred(Junajted)... Siguran sam da dobijaju Sipce i to rutinski sa barem 2 razlike i u tom bi slucaju nama bila dovoljna i minimalna pobeda protiv Kameruna da bi nam u zadnjem kolu igrao i remi. Sipci su jedna ekipa kad im igra bod a sasvim druga kad im igra samo pobeda
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby kocha popovich » 25 Nov 2022, 02:00

Kladionice nas dosta dobro kotiraju u oba preostala meca, doduse sa Svajcarcima smo tu malo nesto ispred (a njima se ne daju nikakave sanse protiv Brazila, 10/1).

Mene vise plasi utakmica protiv Kameruna. Nije Kamerun nikakav bauk, ali vrucina i pad borbenog morala posle ovog demoliranja danas.

Piksi me je bas razocarao svojom razocaranoscu posle meca. Kao fizicki smo pali, pa nismo imali spremne Mitrovica i Vlahovica... Pa jel moraju ti alibiji odmah
KP: Ja sam protiv svakog nacionalizma, jer je nacionalizam najnizi oblik drustvene svesti.
kocha popovich

Postby Sezione » 25 Nov 2022, 02:33

СрбинПодгорица wrote:Најбитније је да прођемо. Очекујем да ми и Швајцарци одлучујемо и ту очекује да их разбијемо булвално. Али да ће бити муке против Катара хоће, 1:0, 2:1 за нас али уз муку.

Vidimo se u Kataru
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Sezione » 25 Nov 2022, 02:38

Celoj ekipi sa kojom sam gledao sam rekao da ako ce nam neko dati gol to ce biti napaljenko vonabi marko milosevic i tako i bi

Stoga, da se ne zaboravi

Bolkonski » 24 Nov 2022, 22:08 Sere Tite sa Rišarlisonon. Imaš Žezusa koji je klasu bolji igrač i u neuporedivo boljoj formi i ti puštaš starletana koji nije dao dva gola.

Sezione

Postby Sezione » 25 Nov 2022, 02:43

I treci zaredom, kako nas je onaj iranski majo vujovic krao dok nije pao gol ono nije vidjeno(vidjeno je svaku utakmicu ovog prvenstva)

Jebo vas turnir, dovedite i kristijanoa u psz pa organizujte za njih cetvoricu kviskoteku svaki vikend, ko natrpa najvise golova le manu dobije pecenog bambija, nek im nosati hrvat dobaciva lopte na voleje, ne mora ceo svet da trpi izivljavanje sudija zato sto njih cetvorica primaju lovu u bulju od katarske nafte

Sezione

PreviousNext

Return to SP u Fudbalu Katar 2022.