Veljkona22 wrote:@Tegi
Meni su oni u fazi odbrane divljina, uopšte nisu organizovani. Što se tiče napada, tu i ne treba neka taktika pored ovakvih tehničara.
Juranović im haos pravi sada
Stvarno se ne slažem.
Ne računajući B postavu protiv Kameruna, ljudi jednu šansu nisu dozvolili protivnicima za preko 300 minuta fudbala. I kada im jedna linija pukne, ostali su briljantni u postavljanju, uvek na lopti. Oba leva beka su im povređena, pa im štoper igra desno, a desni bek-desni štoper igra levo, naravno da to ne može da funkcioniše kao švajcarski sat, ali i takvi ne daju protivniku da ih probije, ni blizu.
Drugo, spominješ majstore napred. Koliko bi selektora pristalo da igra sa trojkom Kazemiro-Paketa-Nejmar? Skolari je na domaćem terenu igrao sa Paulinjom i Luizom Gustavom. Dunga pre toga sa Žilbertom i Felipeom Melom. I te kako su im neki raniji selektori oduzimali identitet i doživljavali katastrofe pokušavajući da igraju neki pragmatičan fudbal.
Ono što im fali je više igrača kilerskog mentaliteta u ofanzivnom delu. Tu je samo Vinisijus pravi, pun paket što bi rekli ovi iz Zvezda Granda.
Hrvatska fenomenlna, navijam da prođu. Mislim da nemaju dovoljno dobru rotaciju da bi ovo izdržali, ovde su praktično sve igrače kadre da igraju protiv ovakvih ala poslali u 11.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.