Kupi masinu za pranje sudova
To je teska glupost, imamo masinu cudo tehnike, ne smem ni da je pogledam koliko kosta, ali ocajno pere.
Moja pere fenomenelno,a nije bila puno skupa
Proverite da li je deterdzent koji koristite kvalitetan i obavezno dodajte sjaj,iako ga ima u tabletama (ako njih koristite),jer case mnogo lepse izgledaju.Moguce da vam je najveci problem susenje,posto,ako posudje ne ostane dovoljno dugo u masini u vrucem vazduhu, ostanu ruzne bele fleke,koje se narocito vide na casama.Tu je lek dobar sjaj i ostaviti case dok se ne ohlade u masini i potpuno ne osuse.Tako budu perfektne

Meni treba nesto da mi posle ne pucaju. Ovaj jedan mi rece neku kremu, neutrogenu ili tako nesto. A ja mislio da ce ovde neko znati neki biljni lek, ono tipa mazi bosiljkom i ruzmarinom ili tako nest

Sve na stranu jel bi mi pomogla neka Nivea ili ona Bejbi krema?
Ja koristim neutrogenu zimi i stvarno je dobra,doduse malo skuplja,oko 500 din,ali stvarno dugo traje( doduse mazem je 1 dnevno).Mozda ne bi bilo lose da mazes Pantenolom,on ubrzava regeneraciju koze,a dosta je jeftin i mozes puno da trackas. Bebi kreme ne bih preporucila,one ipak,iako su masne isusuju kozu(sluze za mokre guze).Nivea i te jeftine kreme su sra.e,po meni,bolje da odes u drzavnu apoteku,objasnis proplem i oni ti daju nesto sto sami prave.