Board index Fudbal Fudbalski miks

Kontejner

Re: FK Partizan-transferi-želje,tračevi,kombinacije

Postby MOREIRA » 25 May 2012, 23:18

AirBall wrote:Ajd mi samo recite ime jednog igraca koji je iz Rada napravio nesto u poslednjih 10 godina...

OFK izbacio Kolarova, Baneta Ivanovica npr... BSK Borca izbacila Stefana Savica... Ja nesto ne mogu da se setim...

Pa naravno da ne mozes zato sto je tvoje fudbalsko znanje mnogo ograniceno i ono se zavrsava na Premijer ligi , Primeri i mozda jos nekoj jacoj ligi , fudbal se igra svuda po svetu ali evo ja cu malo da ti kazem:
Borjan , Radic i Jorgacevic sva 3 golmana prosla kroz Fk Rad i imaju dobre insotrane karijere.
Inace posto sigurno ne znas jedan Miroslav Djukic je igrao za Rad , i jedan Batica Mirkovic je igrao za Rad pre dolaska u Partizan , toliko od mene , kad naucis javi se :okk:
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby Wesker » 25 May 2012, 23:27

MOREIRA10 wrote:
AirBall wrote:Ajd mi samo recite ime jednog igraca koji je iz Rada napravio nesto u poslednjih 10 godina...

OFK izbacio Kolarova, Baneta Ivanovica npr... BSK Borca izbacila Stefana Savica... Ja nesto ne mogu da se setim...

Pa naravno da ne mozes zato sto je tvoje fudbalsko znanje mnogo ograniceno i ono se zavrsava na Premijer ligi , Primeri i mozda jos nekoj jacoj ligi , fudbal se igra svuda po svetu ali evo ja cu malo da ti kazem:
Borjan , Radic i Jorgacevic sva 3 golmana prosla kroz Fk Rad i imaju dobre insotrane karijere.
Inace posto sigurno ne znas jedan Miroslav Djukic je igrao za Rad , i jedan Batica Mirkovic je igrao za Rad pre dolaska u Partizan , toliko od mene , kad naucis javi se :okk:

Aj procitaj pitanje jos jednom...narocito obrati paznju na deo "u poslednjih 10 godina", kakav te Djukic sad spopada

Mislim, ako su te tri golmanske individue najbolje sto je proslo kroz Rad u ovom milenijumu, onda nema sta vise da se prica...
Kako si krenuo, pomenuces i Boguna, i njegovu zavidnu inostranu karijeru u Kadizu...
Wesker

Postby AirBall » 25 May 2012, 23:27

Blago tebi, ziveces 100 godina... Postavih pitanje ko je igrao u Radu u poslednjih 10 godina, a ti spominjes Djukica koji je otisao iz naseg fudbala pre raspada Jugoslavije, a to je nekih 23 godine (znam jer sam ga gledao uzivo, stric me je vodio na svaku utakmicu, jer sam ziveo 1 km od stadiona) i Batica koji je dosao u Partizan pre nekih 17-18 godina (mrzi me sada tacno da proveravam)... :D

To je fabrika poluproizvoda koji se prodaju za racun tog cirkusanta Stojica i od kad je on u klubu niko se nije usrecio sa njegovim igracima...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby MOREIRA » 25 May 2012, 23:32

AirBall wrote:Blago tebi, ziveces 100 godina... Postavih pitanje ko je igrao u Radu u poslednjih 10 godina, a ti spominjes Djukica koji je otisao iz naseg fudbala pre raspada Jugoslavije, a to je nekih 23 godine (znam jer sam ga gledao uzivo, stric me je vodio na svaku utakmicu, jer sam ziveo 1 km od stadiona) i Batica koji je dosao u Partizan pre nekih 17-18 godina (mrzi me sada tacno da proveravam)... :D

To je fabrika poluproizvoda koji se prodaju za racun tog cirkusanta Stojica i od kad je on u klubu niko se nije usrecio sa njegovim igracima...

Pa bas zato sto je tvoje fudbalsko znanje ograniceno prosto nema potrebe da pricamo o tome , nisi proveo u tom klubu koliko sam ja proveo i ne mozes da pricas da je to fabrika poluproizvoda , to pricaj za basket i za neke klubove u kojima znas kako stvari idu , ovo sto pricas je cisto nabadanje u prazno pa ajde mozda ti se nesto posreci da kazes tacno , ti prodajes demagogiju i prazne price , ja sam kroz taj klub ziveo svoj zivot i znam o cemu pricam.
MOREIRA

Postby AirBall » 25 May 2012, 23:33

MOREIRA10 wrote:Pa bas zato sto je tvoje fudbalsko znanje ograniceno prosto nema potrebe da pricamo o tome , nisi proveo u tom klubu koliko sam ja proveo i ne mozes da pricas da je to fabrika poluproizvoda , to pricaj za basket i za neke klubove u kojima znas kako stvari idu , ovo sto pricas je cisto nabadanje u prazno pa ajde mozda ti se nesto posreci da kazes tacno , ti prodajes demagogiju i prazne price , ja sam kroz taj klub ziveo svoj zivot i znam o cemu pricam.

Ma dobro, pusti ti moje znanje, to je krajnje irelevantno, mozda volim da budem glup, nego mi reci jedno ime u eri Stojica koje je napravilo internacionalnu karijeru kada su fudbaleri u pitanju?
AirBall

Postby kotrljko » 25 May 2012, 23:34

MOREIRA10 wrote:

zaboravio si Tomovic,Ninkov,Pejcinovic,F.Djordjevic :biggrin: ...

i jedan,jedini neponovljivi

Spoiler: pokaži
dragan cicmi :ajdejebote:
kotrljko

Postby Wesker » 25 May 2012, 23:37

MOREIRA10 wrote:Pa bas zato sto je tvoje fudbalsko znanje ograniceno prosto nema potrebe da pricamo o tome , nisi proveo u tom klubu koliko sam ja proveo i ne mozes da pricas da je to fabrika poluproizvoda , to pricaj za basket i za neke klubove u kojima znas kako stvari idu , ovo sto pricas je cisto nabadanje u prazno pa ajde mozda ti se nesto posreci da kazes tacno , ti prodajes demagogiju i prazne price , ja sam kroz taj klub ziveo svoj zivot i znam o cemu pricam.

Osoba koja na pitanje ko je u poslednjih 10 godina iz Rada nesto ozbiljnije napravio u karijeri pominje Djukica I Mirkovica optuzuje nekoga da prodaje demagogiju i prazne price :ajdejebote: priceless
Wesker

Postby AirBall » 25 May 2012, 23:37

Ma Paja Ninkov je igra o u Cukarickom... Nema on veze sa Radom... Valjda ga drze oni Bambalici u zakup... :D
AirBall

Postby MOREIRA » 25 May 2012, 23:37

AirBall wrote:Ma dobro, pusti ti moje znanje, to je krajnje irelevantno, mozda volim da budem glup, nego mi reci jedno ime u eri Stojica koje je napravilo internacionalnu karijeru kada su fudbaleri u pitanju?

Pa kad si vec toliko pametan , onda mi reci koliko je to Ranko Stojic na kormilu Rad-a ?

@kotrljko kakve vajde ima pominjati te igrace kada Air nije cuo za njih :laugh: , a moja je greska kako sam ih izostavio.

a ti Weskeru nisam ti se obratio tako da me slobodno zaobidji , kad budes bio kompetentan javi se. imas 100 napisanih postova i dao si sebi za pravo da se pravis pametan :laugh:
MOREIRA

Postby AirBall » 25 May 2012, 23:38

MOREIRA10 wrote:Pa kad si vec toliko pametan , onda mi reci koliko je to Ranko Stojic na kormilu Rad-a ?

To si mi ti rekao da sam pametan i molim te da mi ne tepas... Vise volim kad me vredjas, lepse se osecam... :D
AirBall

Postby Felipao » 25 May 2012, 23:40

MOREIRA10 wrote:mislim da od mene ima malo ko kompetentniji da prica i velicini Rad-a.

Veoma si subjektivan i mislim da to totalno neutralise tvoju kompetenciju.Sigurno i neki Cacanin koji je trenirao u Cacku misli da svaki od njegovih drugara i poznanika mogu da igraju u FKP ali realnost je malo drugacija...
Felipao

Postby CrniGuja » 25 May 2012, 23:40

Cekaj Air, da li ti stvarno pokusavas da osporis Radov status giganta?
Primera radi, dovoljno je pogledati i onako velelepan stadon da se to zakljuci, a tek kada se setimo velicina poput Jovancica i kompanije.
CrniGuja

Re: Kontejner

Postby kotrljko » 25 May 2012, 23:41

AirBall wrote:Ma Paja Ninkov je igra o u Cukarickom... Nema on veze sa Radom... Valjda ga drze oni Bambalici u zakup... :D

ostavite coveka na miru i sad mu ne racunate i ove sto su igrali po polusezonu :biggrin:
kotrljko

Postby Withnail » 25 May 2012, 23:43

MOREIRA10 wrote:
a ti Weskeru nisam ti se obratio tako da me slobodno zaobidji , kad budes bio kompetentan javi se. imas 100 napisanih postova i dao si sebi za pravo da se pravis pametan :laugh:

a sto nije komptenetan? i kakve ima veze sto je napisao samo 100 postova.
a meni ne odgovori :(
Last edited by Withnail on 25 May 2012, 23:45, edited 1 time in total.
Withnail

Postby MOREIRA » 25 May 2012, 23:43

CrniGuja wrote:Cekaj Air, da li ti stvarno pokusavas da osporis Radov status giganta?
Primera radi, dovoljno je pogledati i onako velelepan stadon da se to zakljuci, a tek kada se setimo velicina poput Jovancica i kompanije.

Evo ga javio Djurista , ajde ajde hvali se svojim neznanjem :ajdejebote:

@Withnail ma opusti se popi jedno pivo , za mene se ova diskusija zavrsava rekao sam svoje statove koji su na kraju i cinjenice , znam gde sam proveo 10 lepih godina , znam o cemu pricam i niko me nece ubediti u sprotno , Rad je veliki klub u beogradskim okvirima a vi prosipajte demagogiju do sutra , ne moze meni neko da prica ono sto sam proziveo i gde sam igrao :okk:
Last edited by MOREIRA on 25 May 2012, 23:46, edited 1 time in total.
MOREIRA

PreviousNext

Return to Fudbalski miks