Stefanm992 wrote:ahahahah ali pricas takve gluposti da ti andjus pozavidi
stavi kazemira u vest hem i vidi gde bi bili , pogledaj pregled igre Rajsa , kontrolu , kreaciju , autoritet - to se placa i to se trazi a ne neko ko ce pored modrica i krosa biti oslobodjen da misli i imati zadatak da doda prvom do sebe , da sutne kad mu lopta dodje i da bije po nogama
kejn ispod salaha ( koji ima 4 vrhunske sezone a pritom mu je igra ogranicena na 2 stvari ) , ibrahimovica koji je najbolje partije pruzao u interu kada se serija a osakatila i u psg gde nema konkurenciju - opet ne gledas kompletnost igraca u smislu kejnove tehnike , snage , kondicije , igre obema nogama , igre glavom , sposobnosti da uzima slobodne udarce ( igrac koji me podseca na Batistutu vise nego bilo ko drugi sto je i Poketino rekao svojevremeno ) ...
i onda jos prica o precenjenim englezima koja je bajata jedno 10 godina posto kad pogledas sve uzraste u reprezentativnom fudbalu - oni stoje mnogo dobro i daleko su rajs foden dzejms rasford od nekih ranijih generacija koje jesu bile raspad
a sad nazad na nba teme i na stiva kera
Sve je to lijepo, Kejn je odličan igrač, ali sa 30 godina nema apsolutno nijedan trofej u karijeri, ni sa reprezentacijom ni sa klubom. Pritom apsolutno ništa nije uradio u najbitnijim utakicama koje je igrao u karijeri - EP 2016, finale LŠ, finale EP na domaćem terenu, polufinale SP, 2 četvrtfinala SP, ne znam da li nešto zaboravljam. Nema ni 7-8 mjeseci da je promašenim penalom izbacio Engleze sa SP.
Slab lider, neambiciozan u vođenju karijere, mora mnogo toga da postigne u narednih par godina da bi se pričalo o njemu kao o velikanu. Ibrahimović, za kog ne mislim da je bolji igrač (iako za njega važi sve što si pomenuo kao Kejnove kvalitete) je i sa 40 godina imao veći uticaj na ekipu, jer je pomenutu bahatost prenosio na ostale i davao im samopouzdanje. Plus je Ibrahimović sa 35 godina došao u Englesku i u 2 sezone pokazao više nego dovoljno da se ne bi sumnjalo da bi i tu dominirao na vrhuncu snage.