Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Letnja, zimska fudbalska pijaca

Re: Letnja, zimska fudbalska pijaca

Postby Rajs » 29 Jun 2023, 09:24

Sto tako brate?
NBA Fantasy Champion (2019)
Premier League H2H Fantasy Champion (2021)

OSTOJA ODLAZI
Rajs

Postby Starks » 29 Jun 2023, 09:37

Dovoljno da bih ocijenio njegov kvalitet. Takvih ima na angro u svim ligama petice.

Jasno je da zbog platežne moći Premijer lige i uticaja medija oko stvaranja fame u vezi engleskih igrača mora doći do distorzije cijena, ali 120 miliona za jednog Deklana Rajsa ima smisla taman koliko i 90+ za Harija Megvajera.

Uostalom, Totenhem je Medisona platio 40 miliona. Vidjećemo ko će igrati važniju ulogu naredne sezone.

"Eksplodirao u napadu" -> 5 golova na 50 utakmica. Neupućeni bi pomislili da govoriš o Piresu iz najboljih dana.
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby Stefanm992 » 29 Jun 2023, 11:11

Mene Rajs podseca na Vijeru , mislim da je brutalan potez - zbog fantazija ga pratim od pocetka karijere i drago mi je sto je pokazao da vredi ( jedino sto je ovo klasicno dranje koze sa ledja kad su u pitanju domaci igraci :D al da vredi kao neki top zadnji vezni to da , ako je npr Kazemiro kostao 70 Rajs je tu negde )
Stefanm992

Postby Radlirez88 » 29 Jun 2023, 11:16

Haverc-Rajs-Edegar napravio sredinu Arteta kao kad je Pep igrao sa Bernardo-Rodri-KDB. Bar ja nesto kontam da ce Haverc igrati levu osmicu sad. Arsenal ozbiljno pojacao tim, nisam ispratio da li su doveli Laviu i Timbera jos. Bice mnogo gledljiviji bez kozojeba naredne godine.

Ako dodje Zaniolo ima on i Kijeza da se takmice ko ce manje utakmica odigrati
Radlirez88

Postby Tileoleo » 29 Jun 2023, 13:03

Ух Манчестер наводно заинтересован за Жоаа Невеша из Бенфике. Везњак. Има само 18 година али велики је потенцијал. Волео бих да га видим на Трафорду чак и пре Маунта. Тренутно је на европском првенству за младе, дао је и један гол, Португал игра са Енглеском четвртфинале.
Tileoleo

Postby Starks » 29 Jun 2023, 13:10

Stefanm992 wrote:Mene Rajs podseca na Vijeru , mislim da je brutalan potez - zbog fantazija ga pratim od pocetka karijere i drago mi je sto je pokazao da vredi ( jedino sto je ovo klasicno dranje koze sa ledja kad su u pitanju domaci igraci :D al da vredi kao neki top zadnji vezni to da , ako je npr Kazemiro kostao 70 Rajs je tu negde )

Kazemiro kao uzdanica Reala dok je harao Evropom i Rajs u Vest Hemu kojem je najbolji plasman 6. mjesto u domaćoj ligi (ove sezone tek četrnaesti).

Ima logike.
Starks

Postby Stefanm992 » 29 Jun 2023, 13:36

kazemiro okruzen najboljim od najboljeg i rajs koji iza sebe ima tragicnu odbranu i napad pun neostvarenog potencijala

tom tvojom logikom je npr hari kejn kurac od napadaca posto nikada nista nije osvojio a recimo ves braun je jedan od najjacih stopera posto nema sta nije osvojio sa mancesterom
Stefanm992

Postby Starks » 29 Jun 2023, 15:25

Da završim diskusiju iako je ovo što si napisao na nivou 12-godišnjaka.

Kazemiro je bio integralni dio najkvalitetnijeg veznog reda u Evropi (sa Modrićem i Krosom) pod Zidanom. Nisu ga u nuždi nasumice pokupili ispred stadiona da igra "okružen najboljim od najboljeg", već je umnogome zaslužan za Realove trofeje zbog unikatnih vještina koje donosi ekipi.

Ves Braun nije ništa više od prosjeka za najviši nivo fudbala, što nije diskvalifikacija. Poređenje je u rangu potezanja Roberta Orija ili Stiva Kera i njihovih prstenova u NBA u nekoj diskusiji o najboljim košarkašima.

Sve i da Kejn ima titule, opet bi bio u ligi ispod Ibrahimovića, Levandovskog, Mbapea, Suareza, Salaha itd. (Mesi i Kristijano su sui generis, nije pošteno porediti bilo koga iz ove epohe sa njima).
Starks

Postby Stefanm992 » 29 Jun 2023, 15:35

drz se ti nba i stiva kera- kejn ispod ibrahimovica lika koji je samo u francuskoj dominirao i izgradio ime na tome sto se ameri loze na bahate tipove
Stefanm992

Postby Starks » 29 Jun 2023, 15:45

Ništa baki, samo ne preskači terapiju, držimo ti fige.
Starks

Postby Stefanm992 » 29 Jun 2023, 15:53

ahahahah ali pricas takve gluposti da ti andjus pozavidi

stavi kazemira u vest hem i vidi gde bi bili , pogledaj pregled igre Rajsa , kontrolu , kreaciju , autoritet - to se placa i to se trazi a ne neko ko ce pored modrica i krosa biti oslobodjen da misli i imati zadatak da doda prvom do sebe , da sutne kad mu lopta dodje i da bije po nogama

kejn ispod salaha ( koji ima 4 vrhunske sezone a pritom mu je igra ogranicena na 2 stvari ) , ibrahimovica koji je najbolje partije pruzao u interu kada se serija a osakatila i u psg gde nema konkurenciju - opet ne gledas kompletnost igraca u smislu kejnove tehnike , snage , kondicije , igre obema nogama , igre glavom , sposobnosti da uzima slobodne udarce ( igrac koji me podseca na Batistutu vise nego bilo ko drugi sto je i Poketino rekao svojevremeno ) ...

i onda jos prica o precenjenim englezima koja je bajata jedno 10 godina posto kad pogledas sve uzraste u reprezentativnom fudbalu - oni stoje mnogo dobro i daleko su rajs foden dzejms rasford od nekih ranijih generacija koje jesu bile raspad

a sad nazad na nba teme i na stiva kera
Stefanm992

Postby Starks » 29 Jun 2023, 16:04

Stefanm992 wrote:ahahahah ali pricas takve gluposti da ti andjus pozavidi

stavi kazemira u vest hem i vidi gde bi bili , pogledaj pregled igre Rajsa , kontrolu , kreaciju , autoritet - to se placa i to se trazi a ne neko ko ce pored modrica i krosa biti oslobodjen da misli i imati zadatak da doda prvom do sebe , da sutne kad mu lopta dodje i da bije po nogama

kejn ispod salaha ( koji ima 4 vrhunske sezone a pritom mu je igra ogranicena na 2 stvari ) , ibrahimovica koji je najbolje partije pruzao u interu kada se serija a osakatila i u psg gde nema konkurenciju - opet ne gledas kompletnost igraca u smislu kejnove tehnike , snage , kondicije , igre obema nogama , igre glavom , sposobnosti da uzima slobodne udarce ( igrac koji me podseca na Batistutu vise nego bilo ko drugi sto je i Poketino rekao svojevremeno ) ...

i onda jos prica o precenjenim englezima koja je bajata jedno 10 godina posto kad pogledas sve uzraste u reprezentativnom fudbalu - oni stoje mnogo dobro i daleko su rajs foden dzejms rasford od nekih ranijih generacija koje jesu bile raspad

Pripazi šta pišeš i kako se ophodiš prema drugim forumašima.

Ove džukačke fore u pokušaju sačuvaj za društvo, jer ih uživo ne bi smio izgovoriti sagovorniku.
Starks

Postby Radonjaa » 29 Jun 2023, 16:09

Stefanm992 wrote:ahahahah ali pricas takve gluposti da ti andjus pozavidi

Sve je to lijepo, Kejn je odličan igrač, ali sa 30 godina nema apsolutno nijedan trofej u karijeri, ni sa reprezentacijom ni sa klubom. Pritom apsolutno ništa nije uradio u najbitnijim utakicama koje je igrao u karijeri - EP 2016, finale LŠ, finale EP na domaćem terenu, polufinale SP, 2 četvrtfinala SP, ne znam da li nešto zaboravljam. Nema ni 7-8 mjeseci da je promašenim penalom izbacio Engleze sa SP.

Slab lider, neambiciozan u vođenju karijere, mora mnogo toga da postigne u narednih par godina da bi se pričalo o njemu kao o velikanu. Ibrahimović, za kog ne mislim da je bolji igrač (iako za njega važi sve što si pomenuo kao Kejnove kvalitete) je i sa 40 godina imao veći uticaj na ekipu, jer je pomenutu bahatost prenosio na ostale i davao im samopouzdanje. Plus je Ibrahimović sa 35 godina došao u Englesku i u 2 sezone pokazao više nego dovoljno da se ne bi sumnjalo da bi i tu dominirao na vrhuncu snage.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Stefanm992 » 29 Jun 2023, 16:14

ti mene saljes na terapiju a sada se vredjas kad ti napisem da ides i ne brukas se ovde ?
ko kome prvi potura dzukacke fore ?
a to da ja nesto ne bih smeo ti ne znas niti ces saznati verovatno tkd nema potrebe da se sirimo ovde sa takvim pricama ...

par godina sam na ovom forumu nikada nikome pretio nisam posto je besmisleno , tkd mani me toga , ako imas kontraargument za ono sto pisem ok ako nemas onda isto ok

@Radonja Ibrahimovic ne moze da funkcionise u timu i jeste da su slicni igraci ali svako bi pre izabrao Kejna nego njega bas zbog te podredjenosti , on nije lider ali igra poput Drogbe , znas da ce olaksati svima oko sebi i da ce pritom izmisliti neke golove iz nicega , a ibra ne bi bio ni 10% primecen da nema tog stava koji prodaje novine i od koga "gori instagram"

Koju Ibrinu utakmicu pamtis da je razvalio u nokaut fazi LS ili za reprezentaciju ? mislim glupost sada da se blati ibrahimovic ali realno nista dalje nije od Kejna koji ako ne ode u Bajern obara rekord Sirera kome ni Runi nije prisao
Stefanm992

Postby Tileoleo » 29 Jun 2023, 17:32

Маунт изгледа у утд. Није лоша прича. Мада је мало сад гужва на средини ако и Сабицер остане.

Дај сад неке нападаче коначно.
Tileoleo

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal